καλησπέρα σε ολους.ειμαι νεο μέλος στη παρεα σας και ειπα να στείλω ενα θέμα που εχω με εναν γειτονα και αν μπορειται να μου δωσετε τα φωτα σας.λοιπόν μένω σε μια γειτονία πολύ μικρή πάνω σε λόφο σε νοικιασμένο σπίτι το οποίο δεν έχει γκαραζ.στην διπλανή μονοκατοικία μένουν 4 άτομα δυο οι γονείς και δυο τα παιδιά με γκαράζ για δυο αυτοκίνητα το οποίο το έχουν κάνει κάτι σαν δωμάτιο χόμπι αποτέλεσμα να μην χωράει ούτε ποδήλατο.
Εχω προβλημα με τον γειτονα.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 16:34
Ad
Δημοσίευση 08/11/2014 - 16:48
Επειδή λοιπόν καταλαβαίνεις με τι εχεις να κανείς , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς είναι να αναρωτηθείς αν αξίζει να ασχοληθείς , καθώς θα τον τρως στην μάπα για όσο μένεις εκεί ...αφού πεις οκ ας ασχοληθώ , βάλε το αυτοκίνητο και απλά άσε να καλέσουν την τροχαία ..Από την στιγμή που ΔΕΝ παράνομα παρκαρισμένος στα @@@@@ σου δεν σου κάνουν τίποτα , σε αυτόν όμως θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις , θα γίνει και ρόμπα
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:14
Κλασική περίπτωση νεοέλληνα ...άλλοι βάζουν καρέκλες , μπετονια, γλάστρες , ενίοτε και κανένα συνταξιούχο τις ώρες αιχμής ......
Επειδή λοιπόν καταλαβαίνεις με τι εχεις να κανείς , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς είναι να αναρωτηθείς αν αξίζει να ασχοληθείς , καθώς θα τον τρως στην μάπα για όσο μένεις εκεί ...αφού πεις οκ ας ασχοληθώ , βάλε το αυτοκίνητο και απλά άσε να καλέσουν την τροχαία ..Από την στιγμή που ΔΕΝ παράνομα παρκαρισμένος στα @@@@@ σου δεν σου κάνουν τίποτα , σε αυτόν όμως θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις , θα γίνει και ρόμπα
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:20
«1. Η εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους, εφόσον συνεπάγεται την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιτρέπεται μόνο για: α) τη διαφύλαξη της εθνικής άμυνας, β) την προστασία του πολιτεύματος και την αποτροπή εγκλημάτων προδοσίας της χώρας, γ) την αποτροπή και καταστολή εγκλημάτων που συνιστούν επιβουλή της δημόσιας τάξης, δ) την αποτροπή και καταστολή εγκλημάτων βίας, εμπορίας ναρκωτικών, κοινώς επικίνδυνων εγκλημάτων, εγκλημάτων κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών και εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας, όταν με βάση πραγματικά στοιχεία συντρέχουν επαρκείς ενδείξεις ότι τελέσθηκαν ή πρόκειται να τελεσθούν τέτοιες πράξεις και ε) τη διαχείριση της κυκλοφορίας».
Κατ’ αρχήν, δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση καμερών σε δημόσιο χώρο από ιδιώτη που σκοπό έχει την προστασία αγαθών και προσώπων, εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζει η Οδηγία 1/2011 (άρθρο 6) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως π.χ σε περίπτωση λήψης εικόνας από παράπλευρες οδούς ή/και πεζοδρόμια, λόγω της φύσης του χώρου, όταν δηλαδή βρίσκονται στην περιοχή δημόσια κτίρια, ATM μηχανήματα κ.λ.π.
Αυτά!
Άλλος ο χαβαλές αλλά μερικά πράγματα έχουν χάσει κάθε μέτρο
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:43
κάνε μία καταγγελία για την κάμερα και είσαι οκ.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:53
κάνε μία καταγγελία για την κάμερα και είσαι οκ.
το ειχα πει στον σποιτονυκοκοιρη μου και μου ειπε αυτα να τα κανω στην παλια μου γειτονια και εδω να μην προκαλω φασαριες και προβληματα.του το ειχα πει γιατι ειναι παλιος εδω μηπως και του ελεγε κατι και για τα αμαξια και για τη καμερα επειδη ξερει ο ενας τον αλλο και θα βγω και ο χαζος της υποθεσης.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:54
Δημοσίευση 08/11/2014 - 18:23
Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:10
Φίλε μου μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Για να σεβαστεί εσένα πρέπει πρώτα να σέβεται τον εαυτό του κάτι που δεν φαίνεται. Μυαλό δεν πρόκειται να του βάλεις όποτε άσε τον στην μίζερη ζωούλα του. Απλά αν θες τράβηξε το όσο δεν πάει όταν ξανά παρκάρεις εκεί. Να είσαι προετοιμασμένος και για καμία ζημιά στο αυτοκίνητο σου από μέρους του. Δυστυχώς στην Ελλάδα από θέματα σεβασμού κάποιοι πάσχουν...
εχεις δικιο.δυσκολα να βρούμε μια λυση και οσο για της ζημιές στα αυτοκίνητα ειναι γνωστός για τις φολες και τις γρατζουνιες στους υπολοίπους.ειναι δίκοπο μαχαίρι να ασχοληθούμε. να προσθέσω πάει στο πάρκο που έχουμε στη γειτονιά μας και πετάει κιμά με γυαλιά μεσα εγω προσωπικά εχω μαζεψει τουλάχιστον 2 φορές φολες του.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:23
Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:35
Φυσιολογικός πάντως δεν ασχολείται όλη την ώρα με τα αυτοκίνητα και τα ζώα.
Ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάνε σαν οικογένεια και ξεσπάνε σε τέτοια πράγματα.
Νομίζω πραγματικά δεν πρέπει να ασχοληθείς δεν αξίζει τον κόπο. Αστούς στην μιζέρια τους.
Μόνο τα ζώα λυπάμαι με τις φόλες , αν τον πετύχεις να τις πετάει βγάλτον μια φωτογραφία και στείλτη στην φιλοζωική της περιοχής σου.
Κατα τα άλλα γνώμη μου μην μπλέχτεις δεν ξέρεις τι προβλήματα και τρέλα κουβαλάει ο κάθενας.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 20:48
Για τις φολες, βγαλε φωτο και αναρτησε την στο facebook
Εχει τοσες οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα, που ασχολουνται με τα αδεσποτα, που δεν θα την γλυτωσει
Χωρια που αλλαξε και η νομοθεσια προσφατα
Αν δεν κανω λαθος, θεωρειται πλεον Κακουργημα, με ποινη φυλακισης
Για το παρκαρισμα, δυστυχως ειναι δημοσιος χωρος κι οποιος προλαβει
Η αλλαγη του υπογειου παρκιγκ ομως σε δωματιο, ειναι παρανομια
Αν αποφασισεις να το καταγγειλεις, θα εχει προστιμο
Δεν σε προτρεπω να πραξεις κατι απο τα παραπανω, απλα σε ενημερωνω
Δημοσίευση 08/11/2014 - 22:22
Για τις φολες, βγαλε φωτο και αναρτησε την στο facebook
Εχει τοσες οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα, που ασχολουνται με τα αδεσποτα, που δεν θα την γλυτωσει
Χωρια που αλλαξε και η νομοθεσια προσφατα
Αν δεν κανω λαθος, θεωρειται πλεον Κακουργημα, με ποινη φυλακισης
Για το παρκαρισμα, δυστυχως ειναι δημοσιος χωρος κι οποιος προλαβει
Η αλλαγη του υπογειου παρκιγκ ομως σε δωματιο, ειναι παρανομια
Αν αποφασισεις να το καταγγειλεις, θα εχει προστιμο
Δεν σε προτρεπω να πραξεις κατι απο τα παραπανω, απλα σε ενημερωνω
ειναι πολυ κατατοπιστικα τα οσα ειπες και σε ευχαριστώ πολυ αλλα ερχόμαστε στα λογια μου.εχει γινει επώνυμη καταγγελία απο γείτονα που έφαγε ο σκύλος του τη φολα του αξιαγάπητου γείτονα και μολις ηρθε η αστυνομια εφυγε λέγοντας οτι δεν την εφαγε και άνθρωπος και αν την έτρωγε δεν θα κανατε τοσο ντορο.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:28
παρε την φιλοζωικη,κατηγγειλε το περιστατικο και μετα ενημερωσε τον Δημο που ανηκεις.να εισαι σιγουρος ότι θα ερθει ο ιδιος ο Διοικητης του αστυνομικου τμηματος διοτι πλεον είναι αυτεπαγγελτη η κακοποιηση ζωων.....
οσο για τους αστυνομικούς που σου ειπαν αυτό.μαλλον θα ηταν οι γνωστοι αργομισθοι κοιλαράδες που τους πληρωνουμε για να κάθονται σε ένα γραφειο...
Δημοσίευση 09/11/2014 - 00:40
Τελευταία επεξεργασία από: man8os, 09/11/2014 - 00:43.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες