Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple developing multitouch version of iWork (?)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/01/2010 - 19:30

Δημοσίευμα των NewYorkTimes αποκαλύπτει ότι η Apple εργάζεται πάνω στην δημιουργία μιας multitouch έκδοσης της σουίτας iWork.

H σουίτα iWork που ανταγωνίζεται το Microsoft Office περιλαμβάνει τις εφαρμογές Pages (αντίστοιχο του Word), Numbers (αντίστοιχο του Excel) και Keynote (αντίστοιχο του PowerPoint) και σύμφωνα με το δημοσίευμα η multitouch έκδοση προορίζεται για το πολυαναμενόμενο iTablet/iSlate.

Αναρτημένη εικόνα

H ΝΥΤ αναφέρει ότι η Apple εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη αυτής της έκδοσης βασιζόμενη στην τεχνολογία της Fingerworks, εταιρείας που εξαγόρασε πριν μερικά χρόνια.

“The tablet should offer any number of unique multitouch experiences — for example, three fingers down and rotate could mean ‘open an application’ ”

Η είδηση αυτή υποδηλώνει ότι η Apple έχει μεγάλα σχέδια για το iTablet και δεν θέλει να δημιουργήσει άλλο ένα απλό e-book reader. Κάτι τέτοιο θα θολώσει τα όρια στην κατηγοριοποίηση του iSlate ως ένα tablet ή laptop ενώ σίγουρα η multitouch έκδοση του iWork φαντάζει ιδιαίτερα δελεαστική και για το iPhone!


[via NYT]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες