Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

QuickPwn (Mac) (Only for iPhone firmware v2.0.2)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
35 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 30/08/2008 - 17:10

Η Dev Team έδωσε σήμερα σε κυκλοφορία την έκδοση του QuickPwn η οποία απευθύνεται σε χρήστες Mac:

Posted Image


Μπορείτε να κατεβάσετε το QuickPwn (Mac) από εδώ: QuickPwn_1.0.0.tbz (direct link)

ή εναλλακτικά μέσω κάποιας torrent εφαρμογής: QuickPwn_1.0.0.tbz (torrent link)

Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσετε “The Unarchiver”  για το decompress του .tbz αρχείου! Προτιμήστε το “Archive Utility” των Mac OS X.

QuickPwn - Mac

Here is the long awaited “QuickPwn” for Mac OS X. You’ll see a similarity to the user-interface of PwnageTool, this is because of the great feedback we’ve had since we moved to that interface with PwnageTool 2.x.

QuickPwn is not a replacement for PwnageTool, they are different tools and provide different features, QuickPwn is for quickly pwning a device, whereas PwnageTool is designed to custom build and tailor the ipsw production process, both tools will be actively developed in the future.

To use QuickPwn 1.0 Mac OS X your device should be running 2.0.2, if it isn’t then you can upgrade it to 2.0.2 using iTunes and then use the QuickPwn tool, we repeat, it’ll only work on version 2.0.2 of the iPhone or iPod touch firmware.

If you don’t want specific things to happen such as baseband updates then PwnageTool should be used to create a custom .ipsw with your specifics.

Here is the official torrent for the release, we are seeding it on a few different servers so it should be well seeded already, but we think it’ll be a popular download, so we thought we’d use bittorrent as some of you were not too happy about 2kb/s downloads :)

If you are not comfortable using bittorrent, come back in 12 hours and we’ll post a direct link on our server (when the initial rush has died down a bit!)

Remember, don’t use “The Unarchiver” to decompress the .tbz file that you download with bittorrent, use “Archive Utility” that ships with OS X.

SHA1 sums
QuickPwn_1.0.0.tbz (via torrent) = 22ee0d6814a6bac9b1b9a8c7715dd714bd6bb449


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Tsopanos

Tsopanos

    iPH Honoured Member

  • 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2008 - 12:06

Πολύ όμορφα.

Όποιος το χρησιμοποιήσει πρώτος, ας μας δώσει τις εμπειρίες του!

#3   Tsopanos

Tsopanos

    iPH Honoured Member

  • 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2008 - 12:18

Όπως φαίνεται από τις πρώτερ εμπειρίες (http://blog.iphone-d...c#disqus_thread) από το QuickPwn, υπάρχουν ακόμη σε ορισμένες περιπτώσεις χρηστών προβλήματα με το pwning, οπότε καλύτερο θα είναι να περιμένουμε όλοι μέχρι τις πρώτες διορθωτικές εκδόσεις.

#4   noob

noob

    iPH User

  • 155 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 31/08/2008 - 13:00

Έχω την υποψία ότι τα προβλήματα οφείλονται στο ότι οι χρήστες δεν ακολουθούν τις οδηγίες της Dev Team:

Remember, don’t use “The Unarchiver” to decompress the .tbz file that you download with bittorrent, use “Archive Utility” that ships with OS X.


Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα? Εάν κάποιος ανοίξει το .tbz με το Unarchiver ίσως κάτι δεν πάει καλά μετά? Υπάρχεί τέτοια περίπτωση?


#5   nkmosch

nkmosch

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2008 - 13:56

εγω το έκανα και εχω πρόβλημα, δεν βρίσκει σήμα, ολα τα άλλα παίζουν

#6   jig

jig

    iPH Contributor

  • 1.660 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2008 - 23:19

Mολις το εκανα restore στην 2.0.2 και μετα QuickPwn kai ολα δουλευουν οk
ποσες εφαρμογες απο το applestore μπορεις να βαλεις, ποσα mb?


ps
Πριν το ειχα κανει με PwnageTool αλλα ειχα συνεχεια προβληματα, για να δουμε!

#7   Tsopanos

Tsopanos

    iPH Honoured Member

  • 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/09/2008 - 18:26

Quote

εγω το έκανα και εχω πρόβλημα, δεν βρίσκει σήμα, ολα τα άλλα παίζουν


nkmosch (και όλοι οι άλλοι) πες μας έχεις Vodafone ή όχι;

#8   noob

noob

    iPH User

  • 155 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 03/09/2008 - 18:56

Φιλική υπενθύμιση: To QuickPwn ΔΕΝ κάνει unlock το iPhone. Πολλοί το ξεχνάνε και βάζουν το iPhone 1st gen περιμένοντας να τους το ξεκλειδώσει! (Γι'αυτό και δεν έχουν σήμα μετά!)

#9   dion147

dion147

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/09/2008 - 13:13

Χτές βράδυ έκανα quickpwn, όλα δουλεύουν μια χαρά ενό με το pwnage είχα διάφορα προβλήματα με το σήμα κτλ...

#10   jig

jig

    iPH Contributor

  • 1.660 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/09/2008 - 16:22

Quote

Φιλική υπενθύμιση: To QuickPwn ΔΕΝ κάνει unlock το iPhone. Πολλοί το ξεχνάνε και βάζουν το iPhone 1st gen περιμένοντας να τους το ξεκλειδώσει! (Γι'αυτό και δεν έχουν σήμα μετά!)

ΛΑΘΟΣ κανεις φιλε μου ;)
από την 2.0 στην 2.0.2 το baseband στις 2G δεν αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει ξεκλειδωμένο όσες φορές κι αν κάνεις restore.

#11   sxiros

sxiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2008 - 19:44

Για χαρά σε όλους
Έχω ένα Iphone 3g τα πολύ νέα που έδωσε η Vodafone στην Ελλάδα, από ότι ξέρω είναι ξεκλείδωτα αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με την ερώτηση μου.

Ενδιαφέρομαι να τρέξω το quick pwn για να κάνω jailbreak στο τηλέφωνο και να μπορώ να τρέξω εφαρμογές που δεν είναι από το apple store και γενικά όλα τα όμορφα καλούδια που μπορείς να έχεις όταν δεν σε ελέγχει η μαμά apple

Δεν έχω κάνει ακόμα την διαδικασία γιατί αναρωτούμε.

Όταν θα βγει η επόμενη έκδοση 2.1 η όπια άλλη βγει εγώ θα μπορέσω να αναβαθμίσω το τηλέφωνο κανονικά η θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο

Και δεύτερον εάν μπορώ να γυρίσω στην πρότερη κατάσταση δηλαδή να αφαιρέσω τις αλλαγές που έκανε το quick pwn.

Φαντάστηκα ότι χρησιμοποιώντας το restore από το I tunes θα μπορώ να πάω πίσω αλλά με το που θα ξανά συγχρονίσω το τηλέφωνο αφού κάνω την αλλαγή θα πάρω backup με το quick pwn ενεργό , δηλαδή δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω ..

Ευχαριστώ για το υπέροχο φόρουμ όλους όσους το δημιούργησαν και όλους αυτούς που το διατηρούν επίκαιρο.



#12   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/09/2008 - 21:35

Quote

Όταν θα βγει η επόμενη έκδοση v2.1, ή όποια άλλη βγει, εγώ θα μπορέσω να αναβαθμίσω το τηλέφωνο κανονικά η θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο?


Ναι! Κάνοντας update από το iTunes θα αναβαθμίσεις το iPhone στην επόμενη firmware (απλά θα χάσεις τα Cydia/Installer και θα πρέπει να ξανακάνεις Jailbreak).

Quote

Και δεύτερον εάν μπορώ να γυρίσω στην πρότερη κατάσταση δηλαδή να αφαιρέσω τις αλλαγές που έκανε το quick pwn?


Ναι! Κάνοντας Restore από το iTunes, το iPhone γυρίζει στην 'εργοστασιακή' του κατάσταση. Περνιέται η επίσιμη firmware της Apple και χάνεται το jailbreak.

Quote

Φαντάστηκα ότι χρησιμοποιώντας το restore από το I tunes θα μπορώ να πάω πίσω αλλά με το που θα ξανά συγχρονίσω το τηλέφωνο αφού κάνω την αλλαγή θα πάρω backup με το quick pwn ενεργό , δηλαδή δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω ..


Δεν κατανοώ την ερώτηση σου. Μπορείς να την επαναλάβεις πιό ξεκάθαρα?

#13   sxiros

sxiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2008 - 03:54

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις,

Αυτό που δεν έκανα ξεκάθαρο είναι το ότι εάν κάνω restore από backup (για να πάρω και τα contacts)… εσύ προφανώς αναφέρεσαι στο restore δηλαδή εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ξεκινώ το jailbreak θα σας πω σύντομα τα νέα μου ..



#14   sxiros

sxiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2008 - 04:16

Perfect install, no problems, all work fine! (so far)

#15   sxiros

sxiros

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2008 - 08:41

πολλα reset χωρις να εχω κανει καμια εγκατασταση ...σε 4 ωρες μου εκανε 6 reset ...
θα το κανω restore μαλον ...κατι δεν παει καλα .. :/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες