υπαρχει καποιος λογος που πρεπει να ακολουθηθεί αυτή η σειρα ;
Φυσικά. Έτσι είναι και οι οδηγίες της. Πρέπει να μπουν πρώτα οι πάνω μεριές της συσκευής λόγω του ότι έχουν τα κουμπιά.
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:08
υπαρχει καποιος λογος που πρεπει να ακολουθηθεί αυτή η σειρα ;
Δημοσίευση 07/04/2015 - 19:30
Δημοσίευση 07/04/2015 - 21:28
Ααα οκ.Φυσικά. Έτσι είναι και οι οδηγίες της. Πρέπει να μπουν πρώτα οι πάνω μεριές της συσκευής λόγω του ότι έχουν τα κουμπιά.
Δημοσίευση 07/04/2015 - 23:44
Τελευταία επεξεργασία από: dragonfighter, 07/04/2015 - 23:48
Δημοσίευση 08/04/2015 - 09:24
τα ιδια ελεγα και εγω οπως τα λες και εσυ φιλε μου και ειμουν στο 6αρι μεχρι που καταλαβα οτι τελικα το plus ηταν αυτο που ηθελα απο θεμα μπαταριας βιντεο φωτο!αλλα οπως λες γουστα ειναι αυτα του καθενος!Εγω πάντως πήρα το 6. Και ψηλός είμαι κ μεγάλα χέρια έχω. Κ οθονακιας.
Το plus κακα τα ψεμματα ειναι τεράστιο, δεν χωράει πουθενα. Ουτε στις τσέπες του παντελονιου, ουτε σε μπουφαν, ουτε καν στο ειδικο πορτακι του αυτοκινήτου που το συνδεω για αναπαραγωγη μουσικής.
Κινητό λέγεται μια συσκευή γιατι μεταφέρεται εύκολα, αν χάνει αυτή την ιδιότητα τότε δεν ειναι κινητο... Ειναι παντοφλα.
Edit: τωρα διάβασα οτι πήρες τελικα το plus. Να το χαρεις εύχομαι κ να το συνηθισεις.
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 08/04/2015 - 09:26
Δημοσίευση 08/04/2015 - 09:40
Εγω πάντως πήρα το 6. Και ψηλός είμαι κ μεγάλα χέρια έχω. Κ οθονακιας.
Το plus κακα τα ψεμματα ειναι τεράστιο, δεν χωράει πουθενα. Ουτε στις τσέπες του παντελονιου, ουτε σε μπουφαν, ουτε καν στο ειδικο πορτακι του αυτοκινήτου που το συνδεω για αναπαραγωγη μουσικής.
Κινητό λέγεται μια συσκευή γιατι μεταφέρεται εύκολα, αν χάνει αυτή την ιδιότητα τότε δεν ειναι κινητο... Ειναι παντοφλα.
Edit: τωρα διάβασα οτι πήρες τελικα το plus. Να το χαρεις εύχομαι κ να το συνηθισεις.
Για κινητό 5s, για smartphone 6 plus.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/04/2015 - 23:16
Τελευταία επεξεργασία από: Xainis, 14/04/2015 - 23:17
Δημοσίευση 14/04/2015 - 23:49
Τεράστιο δίλλημα πάντως κι από μένα. Το 6 κουκλί και πιο πρακτικό, το plus καλύτερο εργαλείο και με περισσότερες δυνατότητες για μένα. Και κυρίως καλύτερη μπαταρία. Είμαι στο 50-50 και δεν μπορώ να πάω με τίποτα στο 51-49 ρε γαμώτο για κανένα απο τα δύο..!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 00:34
Δημοσίευση 15/04/2015 - 00:48
Δημοσίευση 15/04/2015 - 01:08
6+! Μεγάλη οθόνη και εξαιρετική οθόνη που δεν θα τη βρεις στο 6.
Δημοσίευση 15/04/2015 - 08:51
Παει το 6αρακι μου κι εμενα μετα απο 5 μηνες συμβιωση,οχι πολυ μακρυα στη γυναικα το πασαρα,και τη θεση του πηρε το Plus. Οτι και να πω ειναι λιγο. Οσοι δισταζετε απλα παρτε το,οσο το εκραζα στην αρχη (παντοφλεϊρο,τηλεοραση,iPad κτλ) τοσο δεν μπορω να πιασω πλεον το 6αρι. ΔΕΝ υπαρχει επιστροφη. Μιλαμε η μπαταρια νομιζω ωρες ωρες οτι ειναι χαλασμενη,δεν κατεβαινει με τπτ.Για να μην πω για την οθοναρα ποιημα...Και στο μεγεθος προς το παρων με τα μπουφαν δεν με δυσκολευει,το καλοκαιρι τωρα ιδωμεν. Ειναι ενα δακτυλο μεγαλυτερο απο το 6,δηλαδη οχι κ τοσο τραγικη διαφορα για εμενα.
Τελικο συμπερασμα : Once you go Plus you never go back...
Δημοσίευση 15/04/2015 - 09:12
Τα ξαναπεριεργάστηκα σήμερα στο public,ο κύβος ερίφθη,plus 64gb σε space gray.
Παρεπιπτόντως είδα και τα s6,καλά 900Ε για το edge,τσάμπα πράμα/ξεπουλάμε
?
Ηδη εχω παραγγείλει power support airjacket clear και AFP μεμβράνη οθόνης,υπάρχει ενα discount coupon πολύ καλό
Ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση σε όλους!
είναι η χειρότερη θήκη που έχω αγοράσει ποτέ.
χοντροκομμένη και δύσχρηστη. για να βγάλεις το τηλέφωνο κάνεις τιτάνια προσπάθεια με φόβο πάντα μην το χαράξεις. γεμίζει σκουπίδια τα οποία φαίνονται..
την αγόρασα και την έχω και κάθετε.
πιστεύω πως οι θήκες της απλ σε δέρμα η σιλικόνη είναι οι καλύτερες.
μακριά........
Δημοσίευση 15/04/2015 - 09:16
Ααα οκ.
Δεν γνωριζα οτι υπηρχε συγκεκριμμενη σειρα που πρεπει να μπει η να βγει.
για να μπει μπαίνει για να βγει όμως.......
μην αγοράζετε αυτή τη θήκη.
ειδικά για το πλους.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες