Παιδια επειτα απο 1 εβδομαδα με το 6s ας πω και γω τις εντυπωσεις μου. (Να σημειωσω εδω οτι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω iPhone. Πριν επαιζα με mid range smartphones).
Λοιπον, το κινητο απλα τα ΣΠΑΕΙ.... Δεν υπαρχει η ταχυτητα του, η αποκριση του, η αυτονομια του (θα παραθεσω εικονες παρακατω σχετικα με αυτο). Εχω μεινει αφωνος. Δεν περιμενα να εχω τοσο τουμπανο κινητο στα χερια μου... ΠΟΤΕ ομως.
3D Touch: ειναι παρα πολυ χρηστικο οταν το μαθεις και πλεον δεν μπορεις αν δεν το χρησιμοποιεις. Σημειωση: Θελω να προσθεσω κατι εδω που ειχα διαβασει απο ενα αλλο παιδι συμφορουμιτη πριν λιγο καιρο που δεν του εβγαζε τις επιλογες του 3D Touch αλλα κουνιουνταν τα εικονιδια με στοχο την διαγραφη. Το επαθα και γω αυτο αλλα τελικα ηθελε παραπανω πιεση. Πιεστε αφοβα παιδια.... (και το ειχα απ την αρχη στο low)
Καμερα/Βιντεο: Δεν πολυ ασχολουμαι αλλα απ το λιγο με εντυπωσιασε το Retina Flash. Οντως οταν υπαρχει ελαχιστο φως και ενεργοποιηθει τοτε ψιλοπορτοκαλιζει. Αλλα οταν ειναι σε απολυτο σκοταδι τοτε αναβει καθαρο ασπρο...
Κατασκευη/Οθονη: Πολυ στιβαρη κατασκευη με το αλουμινιο να εντυπωσιαζει στην αφη. Η οθονη απιστευτη στην αφη και στο ποσο smooth ειναι στη χρηση. Πραγματικα ωρες ωρες δεν θελω να του βαλω καθολου screen protector, θηκη γιατι τωρα που το συνηθισα ετσι θα ξενερωσω μετα....
iOS: Πρωτη επαφη με iOS και πραγματικα ειναι απιστευτο. Πολυ smooth, τρομερο scrolling. Το βρισκω πολυ πιο χρηστικο απο Android.
Μπαταρια: Νταξει με αφησε "μ@λ@κ@" Δεν επεφτε με τιποτα το ποσοστο στην αναμονη οταν το ελεγχα... Με αντιστοιχη χρηση που εκανα στο προηγουμενο Xperia SP με τα 2370 mAh (που το φορτιζα καθε μερα) πλεον θα με βγαζει διημερο-τριημερο τουλαχιστον...και βαλε μη σας πω...
Στα screenshots που θα δειτε το κινητο το ειχα με τη πρωτη φορτιση επειτα απο τη πρωτη αποφορτιση. Το κινητο δεν το πολυχρησιμοποιουσα μιας και ειχα το προηγουμενο για ιντερνετ και μερικα παιχνιδια..
Να ξεκαθαρισω οτι χρηση του κινητου ηταν με κλειστα δεδομενα συνεχως, οταν ηθελα μονο ανοιγα Wifi/Data για οτι χρηση ηθελα και επειτα ξανακλεισιμο. Καμερα 7-10 φωτο, παιχνιδια λιγο, μερικα τηλεφωνα, σερφαρισμα και επισης λιγο facebook και τα λοιπα.... Βασικα περισσοτερο πλησιασα τα ορια της μπαταριας σε αυτονομια...
ΥΓ. Δεν ξερω τι chip φοραει και δεν προκειται ποτε να δω γιατι απλα δεν εχει νοημα...