Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Wind & imessage


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   psarakis07

psarakis07

    iPH User

  • 112 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2015 - 15:48

Απο χθες προσπαθω σε 2 συσκευες iphone 6 & 5s να ενεργοποιησω το imessage με sim της wind κ τα δυο αλλα τζιφος!εχει αλλος το ιδιο προβλημα;
Μεχρι πριν 5 μερες που τοχα ξανα ενεργοποιησει δουλευε μια χαρα!!
Κ οι δυο οι sim εχουν λεφτα μεσα!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 107.135 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/10/2015 - 15:56

Έχει πρόβλημα η Wind.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   ipnovatis

ipnovatis

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/10/2015 - 15:58

μολις ξεκινησα φιλε να γραψω για το ιδιο προβλημα..εχθες αγορασα το 6s και απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να συνδεθω στο imessage και facetime με τον αριθμο μου..με το μαιλ ειναι ολα κανονικα. Το εκανα restore,εκανα επαναφορα δεδομενων και δικτυου,εκανα οσα βρηκα σε διαφορα φορουμς και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει..με το 6αρι δεν ειχα προβλημα..επικοινωνησα με τη wind και μου ειπαν οτι αναφερθηκαν διαφορα τετοια προβληματα τις τελευταιες μερες..να ενημερωσω επισης οτι δοκιμασα με καρτα vodafone και δουλευε μια χαρα..δεν ξερω τι αλλο να κανω,το θεμα ειναι οτι ξενερωσα τελειως..ας βοηθησει οποιος μπορει..



#4   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 107.135 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/10/2015 - 16:29

Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις όταν το πρόβλημα είναι απο τη "τρομερή" Wind. Αναμονή.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5   108

108

    iPH Contributor

  • 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2015 - 17:31

η λύση είναι να ενεργοποιήσετε το imessage από άλλον πάροχο και να αλλάξετε μετα την σιμ.

εάν το πρόβλημα είναι στο αριθμό που έχουν οι φίλοι σας, τότε η μόνη λύση είναι να τους δώσετε μια διεύθυνση email.


Τελευταία επεξεργασία από: 108, 11/10/2015 - 17:33


#6   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 107.135 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/10/2015 - 17:47

To iMSG εν/ποιείται στη SIM-αριθμό που έχεις στη συσκευή.

 

Συνεπώς όταν αλλάξεις τη SIM θα χρειαστεί εν/ποίηση ξανά.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7   papas68

papas68

    iPH Enthousiast

  • 475 μηνύματα
  • Twitter:@papas68
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:papas68

Δημοσίευση 11/10/2015 - 17:52

απορω πως ακομα υπαρχουν πελατες στην wind



#8   ipnovatis

ipnovatis

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/10/2015 - 17:53

η λύση είναι να ενεργοποιήσετε το imessage από άλλον πάροχο και να αλλάξετε μετα την σιμ.

εάν το πρόβλημα είναι στο αριθμό που έχουν οι φίλοι σας, τότε η μόνη λύση είναι να τους δώσετε μια διεύθυνση email.

το δοκιμασα με καρτα vodafone,ενεργοποιηθηκε αμεσως..

μολις αφερεσα τη vodafone και εβαλα τη δικη μου wind μου κανει παλι τα ιδια και με τη μονη διαφορα οτι τωρα ψαχνει να ενεργοποιηθει με τον vodafone αριθμο εχοντας ομως σημα wind..

τρελα πραγματα 



#9   108

108

    iPH Contributor

  • 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2015 - 17:56

σε εμένα δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, όλο το καλοκαίρι ήμουν κύπρο λόγο επαγγέλματος, ενεργοποίησα εκεί το imessage σε ξένο δίκτυο και τώρα έχω cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα στο ίντερνετ και στα mms. Τα δε imessage και facetime είναι ακόμα ενεργοποιημένα σε ξένο δικτυο και ακόμα δέχομαι imessage στον αριθμό που τότε είχα ενεργοποιήσει, αλλά οι περισσότεροι φίλοι χρησιμοποιούν το email.

 

φίλε περίμενε πρώτα να ενεργοποιηθεί από το δίκτυο και μετά κάνε την αλλαγή



#10   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 107.135 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/10/2015 - 18:01

το δοκιμασα με καρτα vodafone,ενεργοποιηθηκε αμεσως..

μολις αφερεσα τη vodafone και εβαλα τη δικη μου wind μου κανει παλι τα ιδια και με τη μονη διαφορα οτι τωρα ψαχνει να ενεργοποιηθει με τον vodafone αριθμο εχοντας ομως σημα wind..

τρελα πραγματα 

Η εν/ποίηση πρέπει να γίνει με τον αριθμό που χρησιμοποιείς.

 

Κλείσε τον διακόπτη, κάνε την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και μίλησε με τη Wind.

 

Για άλλη μια φορά τα έχουν κάνει κ@λος.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11   nikolis2000

nikolis2000

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2015 - 02:02

και εγω εχω θεμα με 5s και ios 9.0.2 καινουργια nano sim με vodafone και απο την παρασκευη το απογευμα που το πηρα (το iphone)τιποτα.Αναμονη για ενεργοποιηση και μετα απο αρκετες ωρες μου βγαζει fail



#12   ckanas

ckanas

    iPH newbie

  • 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/10/2015 - 08:24

Εγώ είμαι στην Wind εδώ και χρόνια από iPhone 5 μέχρι 6 τώρα, ποτέ μου δεν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το iMessage 



#13   mountain

mountain

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2015 - 16:54

Επιβεβαιωμένο το θέμα από WInd.

Στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν ότι προσπαθούν για λύση σήμερα.

Αν έχετε νεότερα ενημερώστε.



#14   mountain

mountain

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2015 - 18:15

H Wind λέει ότι το πρόβλημα προέρχεται από την Apple και για να διορθωθεί θα πρέπει  να βγει νέο firmware, άλλο από το 9.0.2 !!!



#15   ckanas

ckanas

    iPH newbie

  • 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/10/2015 - 11:07

H Wind λέει ότι το πρόβλημα προέρχεται από την Apple και για να διορθωθεί θα πρέπει  να βγει νέο firmware, άλλο από το 9.0.2 !!!

Δεν νομίζω ρε παιδιά, εμένα παίζει κανονικά με το iPhone 6 και το τελευταίο firmware



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες