Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 5s προβλημα με μπαταρια - προβλημα με 2ετη εγγυηση απο apple birdphone και I storm

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/01/2016 - 17:55

Με 93 ευρω δινουν ανακατασκευασμενο ,δεν κανουν αλλαγη μπαταριας.αλλαξα εγω τον νοεμβριο το 5s σε γερμανό.89 ευρω εδωσα και μου εδωσαν ανακατασκευασμενο.νομιζω κερδισμένος βγήκα γιατι ηταν ελαφρως γρατζουνισμενο το προηγούμενο και το ανακατασκευασμενο ειναι τελειο

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

ετσι που το γραφει φαινεται σαν να ειναι η αλλαγη για 93ευρω οποτε εγινε λαθος εκτημιση.αν ειναι ετσι τοτε γνωμη μου ειναι οτι αξιζει γιατι στην ουσια παιρνει μια "καινουργια" συσκευη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 29/01/2016 - 18:59

93 ευρώ ΔΕΝ κοστίζει αντικατάσταση συσκευής στο Document.

93 ευρώ κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας, εφόσον η συσκευή ΔΕΝ έχει ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα, αλλά είναι ΕΚΤΟΣ εγγύησης (πέραν της 2ετίας). Διπλοτσεκαρισμένο με 2ο τηλεφώνημα πριν λίγο. 

Με 93 ευρω δινουν ανακατασκευασμενο ,δεν κανουν αλλαγη μπαταριας.αλλαξα εγω τον νοεμβριο το 5s σε γερμανό.89 ευρω εδωσα και μου εδωσαν ανακατασκευασμενο.νομιζω κερδισμένος βγήκα γιατι ηταν ελαφρως γρατζουνισμενο το προηγούμενο και το ανακατασκευασμενο ειναι τελειο

ετσι που το γραφει φαινεται σαν να ειναι η αλλαγη για 93ευρω οποτε εγινε λαθος εκτημιση.αν ειναι ετσι τοτε γνωμη μου ειναι οτι αξιζει γιατι στην ουσια παιρνει μια "καινουργια" συσκευη.

#18   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 29/01/2016 - 19:24

93 ευρώ κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας, εφόσον η συσκευή ΔΕΝ έχει ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα, αλλά είναι ΕΚΤΟΣ εγγύησης (πέραν της 2ετίας). Διπλοτσεκαρισμένο με 2ο τηλεφώνημα πριν λίγο.

φιλε μου αντικατασταση μπαταριας δεν κανουν ή τουλάχιστον μεχρι τις 12 δεκεμβρη δεν γινόταν .
Σου λένε 93 ευρω για αλλαγη μπαταρίας ,παίρνουν το παλιό τηλεφωνο και σου δινουν ανακατασκευασμενο

#19   Hot

Hot

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/01/2016 - 19:27

Καλησπέρα και απο μένα,

Λιγο πολυ ακριβως η ιδια ιστορια εχει συμβεί και σε μένα! Στον 11 μηνα που ειχα το iphone 5S αρχισε να σβηνει απο το 4% το πηγα isystem και μου ειπαν οτι σε εκεινους δεν το εκανε.Του εκαναν ενα καλιμπραρισμα και ολα καλα μεχρι που περασαν αλλοι 2μιση μηνες(δηλαδη πλεον το τηλ ηταν 13μιση μηνων) και πλεον ξαφνικα εσβηνε απο το 20%.. To ξαναπηγα πισω τελικα οπου τους ανεφερα οτι το ειχα ξαναπαει γι αυτο το λογο και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι λογω ενος μικρου σημαδιου που ειχε στα πλαγια αποκλειεται να περναγε εγγυηση. To ιδιο σημαδι υπηρχε και την πρωτη φορα που το πηγα αλλα προφανως απλα εψαχναν μια δικαιολογια να μην το περασουν εγγυηση.. 

Τεσπα κατεληξα στο οτι με ενα καλο restore+calibration η δουλεια γινεται και σταματησα να το παλευω :P
Παντως σε περιπτωση που το τηλ δεν παλευεται θα σου προτεινα και εγω να το πας σε ενα μη εξουσιοδοτημενο και με ενα 30αρι νομιζω θα κανεις τελεια τη δουλεια σου :)

ΥΓ
Την ιστορια με το τεστ και μενα μου την ειπαν.Και το δικο μου βρισκοταν στο πρασινο επιπεδο αλλα μια χαρα εκλεινε αποτομα απο το 4-5% 

#20   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 20:25

φιλε μου αντικατασταση μπαταριας δεν κανουν ή τουλάχιστον μεχρι τις 12 δεκεμβρη δεν γινόταν .
Σου λένε 93 ευρω για αλλαγη μπαταρίας ,παίρνουν το παλιό τηλεφωνο και σου δινουν ανακατασκευασμενο

Φίλε μου ήμουν σαφής στον ερώτημα που τους έκανα. Αντικαθιστάται η μπαταρία ή ολόκληρη η συσκευή; Και μου απάντησαν "η μπαταρία μόνο".

210 89 83 130 το τηλ. νούμερο του service. Να μου είπαν λάθος σε 2 διαφορετικά τηλεφωνήματα, ενα το πρωί και ένα το απόγευμα; Ετσι κι αλλιώς 93 ευρώ για αντικατάσταση συσκευής είναι πολύ μικρό ποσό. Αλλά μπορείς να τους καλέσεις να ρωτήσεις κι εσύ αν θέλεις.

#21   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 20:29

Φίλε μου ήμουν σαφής στον ερώτημα που τους έκανα. Αντικαθιστάται η μπαταρία ή ολόκληρη η συσκευή; Και μου απάντησαν "η μπαταρία μόνο".
210 89 83 130 το τηλ. νούμερο του service. Να μου είπαν λάθος σε 2 διαφορετικά τηλεφωνήματα, ενα το πρωί και ένα το απόγευμα; Ετσι κι αλλιώς 93 ευρώ για αντικατάσταση συσκευής είναι πολύ μικρό ποσό. Αλλά μπορείς να τους καλέσεις να ρωτήσεις κι εσύ αν θέλεις.

φίλε μου δεν σε αμφισβητω ,για ποιο λογο να πεις ψεματα.
Πάρε και ένα τηλ εδω http://service.i-sys.../serviceiphone/
Σου λεω οτι εγω στις 12 δεκεμβρη πηγα την συσκευη σε γερμανο την εστειλαν απο πανω στο λινκ και με 93 μου εφεραν ανακατασκευασμενο .
Δεν εχω λογο και εγω να πω ψεματα ομως

#22   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 21:59

φίλε μου δεν σε αμφισβητω ,για ποιο λογο να πεις ψεματα.
Πάρε και ένα τηλ εδω http://service.i-sys.../serviceiphone/
Σου λεω οτι εγω στις 12 δεκεμβρη πηγα την συσκευη σε γερμανο την εστειλαν απο πανω στο λινκ και με 93 μου εφεραν ανακατασκευασμενο .
Δεν εχω λογο και εγω να πω ψεματα ομως

Το μεσημέρι ήμουν στην i-System.

Με τον όρο ότι η συσκευή δεν έχει ανοιχτεί απο μη εξουσιοδοτημενο service:

1) ζημιά από φταιξιμο του πελάτη: κοστος αντικαταστασης: 330,75 €

2) προβληματικη μπαταρια και το δειξει ο διαγνωστικος ελεγχος: 146,37 €

Ολα αυτα για 5s. 

Τα κόστη τα καθορίζει η Apple και -υποτίθεται- ότι είναι ίδια σε όλους τους εξουσιοδοτημένους παροχους service.

Αυτα είναι τα επίσημα φίλε μου. Αυτη την ενημέρωση είχα, τουλάχιστον. Τι να πω. Μπέρδεμα...

Ούτε εγώ λέω ότι ψεύδεσαι, πάντως, προς Θεού :)

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/01/2016 - 22:07

#23   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/01/2016 - 22:16

μου διαλυσατε το μυαλο.οταν τα βρειτε πειτε μου να ξερω ρε!

#24   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 22:29

χαχαχχααχα
Παντως εγω προ εναμιση μηνα ειχα αυτες τις τιμες.ο φιλος ομως το πηγε σημερα και του ειπαν αλλες τιμες αρα ισχυουν οι πιο προσφατες.

#25   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 22:31

:lol:

#26   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/01/2016 - 10:54

Επαναλαμβάνω:

Αντικαταστάσεις μπαταρίας γίνονται εδώ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια και στα service της Ελλάδας, είτε εντός εγγύησης, είτε εκτός.

#27   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 18:54

Το κινητο μου το εχουν απο την τεταρτη εκει.. χθες μου ειπαν οτι στο πτωτο τεστ φαινοταν οκ.. αλλα επειδη λεει οτι τους ειπα οτι εχει μεγαλο θεμα για μπαταρια μου ειπαν θα το κρατησοτν και αλλο για εξονυχιστικο ελέγχο... τι παιζει;; τοσες μερες και δεν το εχουν ολοκληρωσει;;;

#28   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/01/2016 - 19:14

Κατά 99% δε θα βρούν κάτι και στο επόμενο διαγνωστικό.

Πάρε τηλ. τη Δευτέρα και μη το αφήσεις κι' άλλο εκεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#29   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 23:02

Κατά 99% δε θα βρούν κάτι και στο επόμενο διαγνωστικό.

Πάρε τηλ. τη Δευτέρα και μη το αφήσεις κι' άλλο εκεί.

Και αν το παρω κ συνεχιζει παλι τα ιδια;; οπως την προηγούμενη φορά;

#30   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/01/2016 - 23:47

Αυτόν τον καιρό έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Σε iPhone 5 αλλάχτηκε μπαταρία από την ίδια την Apple και μάλιστα όχι εδώ αλλά στο Βάλγιο (στα πλαίσια του προγράμματος αντικατάστασης του Power Button).

Ε λοιπόν με το που το πήρα η μπαταρία ήταν σε κακά χάλια αν και καινούρια.

Το πήγα iStorm όπου βγήκε πεντακάθαρο το διαγνωστικό.

Εφόσον το τεστ βγαίνει καθαρό, τα χέρια του Service είναι δεμένα όπως έμαθα. Δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία κίνηση αφού αυτό είναι το μοναδικό εργαλείο που τους παρέχει η Apple.

Μίλησα επιτόπου λοιπόν με Public Relations στην Ιρλανδία, όπου μετά από 2-3 τηλέφωνα και αφού με έχουν ταράξει στις συγγνώμες, μου είπαν να το πάρω πίσω από το Service και τη δευτέρα έχω τηλεφωνικό ραντεβού με έναν τεχνικό τους που θα με πάρει από Ιρλανδία, προκειμένου να πιστοποιηθεί το πρόβλημα (το πως θα γίνει αυτό δεν το ξέρω) ώστε να γίνει αντικατάσταση ολόκληρης της συσκευής αφού προφανώς δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά κάτι άλλο που δεν φαίνεται στα διαγνωστικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες