Διέγραψε αρκετές και θα διορθωθεί.
Γενικά η ροή δεν είναι μέσω αποθήκευσης, αλλά διαμοιρασμού στις υπόλοιπες συσκευές σου.
Γι' αυτό, είτε θα εν/ποιήσης τη βιβ/θήκη των φωτ/φιών, είτε θα τις περνάς σε κάποιο άλλο Cloud Service (OneDrive, Flickr κτλ).
Δημοσίευση 10/03/2017 - 12:54
Διέγραψε αρκετές και θα διορθωθεί.
Γενικά η ροή δεν είναι μέσω αποθήκευσης, αλλά διαμοιρασμού στις υπόλοιπες συσκευές σου.
Γι' αυτό, είτε θα εν/ποιήσης τη βιβ/θήκη των φωτ/φιών, είτε θα τις περνάς σε κάποιο άλλο Cloud Service (OneDrive, Flickr κτλ).
Δημοσίευση 11/03/2017 - 09:45
Δημοσίευση 11/03/2017 - 13:05
Δεν είπα οτι αποθηκεύω φωτογραφίες στη ροή αλλά οτι αυτές ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ στις συσκευές μου. Τον λόγο να διαγράψω "αρκετές" δεν τον καταλαβαίνω, όπως επίσης πόσες ειναι οι αρκετές για σένα.
Επίσης αφού δεν ειναι στο μέγιστο των 1000 γιατί να μου προτείνεις διαγραφή;
Η απάντηση σου ειναι οτι να 'ναι. Δεν μου έλυσες το πρόβλημα, απλά έγραψες για να γράψεις.
Καταρχάς χίλια συγγνώμη που τόλμησα να σου προτείνω κάτι. Δε θα ξαναγίνει.
Επίσης σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει, δεν υποχρεωμένος να σου λύσω κανένα πρόβλημα.
Είπα να να βοηθήσω αλλά τελικά ήταν μαλ@κία σκέψη. Καλή τύχη.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/03/2017 - 13:05.
Δημοσίευση 11/03/2017 - 15:06
Δημοσίευση 11/03/2017 - 15:19
Δημοσίευση 11/03/2017 - 21:00
!!!!!!
??!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/03/2017 - 21:15
Δημοσίευση 11/03/2017 - 21:48
Δημοσίευση 11/03/2017 - 21:59
Δημοσίευση 11/03/2017 - 22:14
καλησπερα. Θελω να ρτησω το εξης γιατι δεν εχω βγαλει ακομα ακρη. θελω να διαραψω φωτογραφιες απο το κινητο μου με σκοπο να ελευθερωσω αποθηκευτικο χωρο απο το τηλεφωνο αλλα να υπαρχουν σε μορφη back up στο cloud ωστε να μπορω να τις δω ανα πασα στιγμη απο το κινητο μου. Υπαρχει τροπος να το πετυχω?
Δημοσίευση 11/03/2017 - 22:44
καλησπερα. Θελω να ρτησω το εξης γιατι δεν εχω βγαλει ακομα ακρη. θελω να διαραψω φωτογραφιες απο το κινητο μου με σκοπο να ελευθερωσω αποθηκευτικο χωρο απο το τηλεφωνο αλλα να υπαρχουν σε μορφη back up στο cloud ωστε να μπορω να τις δω ανα πασα στιγμη απο το κινητο μου. Υπαρχει τροπος να το πετυχω?
αν κανεις optimize τις φωτο σου μεσω των Ρυθμισεων ωστε να πιανουν λιγοτερο χωρο δεν σε καλυπτει? Αλλιως μπορεις να τις διαγραψεις μονο αν κλεισεις το icloud photo library πρωτα. Ετσι θα μεινουν στο icloud. Απλα αν το ενεργοποιησεις παλι θα ξανακατεβουν στο τηλ. Αν ψαχνεις αποθηκευτικο χωρο για φωτο καλυτερα να κοιταξεις σε αλλες cloud υπηρεσιες
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες