Συμφωνώ απόλυτος με το άρθρο η Google προσπαθεί να λειτουργήσει εκ του πονηρού με αυτές τις φθηνές εφαρμογές
ε οχι και φθηνες, χωρις την google θα διαβαζαμε εφημεριδες απο τα περιπτερα ακομα.ειναι ενας τεραστιος κολοσσος με πολλα κιλα γνωσεις
Δημοσίευση 28/05/2016 - 23:20
Συμφωνώ απόλυτος με το άρθρο η Google προσπαθεί να λειτουργήσει εκ του πονηρού με αυτές τις φθηνές εφαρμογές
ε οχι και φθηνες, χωρις την google θα διαβαζαμε εφημεριδες απο τα περιπτερα ακομα.ειναι ενας τεραστιος κολοσσος με πολλα κιλα γνωσεις
Δημοσίευση 29/05/2016 - 00:08
Δημοσίευση 29/05/2016 - 01:26
Έχεις απόλυτο δίκιο ! Σιγά το YouTube, Google maps, Google app, Google Mail, Google translate, Google earth, Google chrome κτλ. Ποιος τα χρησιμοποιεί άλλωστε .......
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι μωρε σιγα τις εφαρμογες,ο papaman βγαζει καλυτερες
Δημοσίευση 29/05/2016 - 12:56
Έχεις απόλυτο δίκιο ! Σιγά το YouTube, Google maps, Google app, Google Mail, Google translate, Google earth, Google chrome κτλ. Ποιος τα χρησιμοποιεί άλλωστε .......
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κανείς δεν παραγνωρίζει πόσο μεγάλη είναι η Google και πόσο έχει συνεισφέρει στο διαδίκτυο εν γένει όμως η αλαζονεία του επιτυχημένου υποβιβάζει την επιτυχία του. Δεν θα της έπεφτε ο κ.... της google να συμπεριφερθεί ανάλογα με το περιβάλλον που φιλοξενείται ούτε είναι σωστό να εκμεταλλεύεται το status της τύπου "αν μπορείς κάνε χωρίς εμένα" διότι ούτως ή άλλως η Apple έχει αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς την google στο app store το αντίστροφο πάλι είναι μάλλον δύσκολο.
Να το πώ αλλιώς. Στο σπίτι μου όταν μπαίνει κάποιος βγάζει τα παπούτσια ακόμη και αν είναι βασιλιάς. Αν δεν θέλει να βγάλει τα παπούτσια δεν μπαίνει ή αν τελικά μπεί με τα παπούτσια γελάμε όλοι μαζί του και λυπούμαστε για το επίπεδό του.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:58
Σε όποιον πειράζει/ξενίζει τόσο πολύ το UI ώστε να επηρεάσει την χρήση του συγκεκριμένου αππ πολύ απλά δεν το κατεβάζει. Αυτά είναι κόμπλεξ που βγάζουν μερικά άτομα ώστε να δημοσιεύουν συγκεκριμένα άρθρα. Εγώ αυτή την στιγμή έχω σαν primary mail το inbox την Google ( και για τα 2 mail που έχω ) , σαν browser το Google chrome, για maps το Google maps, για άλμπουμ το Google photos και για cloud client το one drive της Microsoft.Κανείς δεν παραγνωρίζει πόσο μεγάλη είναι η Google και πόσο έχει συνεισφέρει στο διαδίκτυο εν γένει όμως η αλαζονεία του επιτυχημένου υποβιβάζει την επιτυχία του. Δεν θα της έπεφτε ο κ.... της google να συμπεριφερθεί ανάλογα με το περιβάλλον που φιλοξενείται ούτε είναι σωστό να εκμεταλλεύεται το status της τύπου "αν μπορείς κάνε χωρίς εμένα" διότι ούτως ή άλλως η Apple έχει αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς την google στο app store το αντίστροφο πάλι είναι μάλλον δύσκολο.
Να το πώ αλλιώς. Στο σπίτι μου όταν μπαίνει κάποιος βγάζει τα παπούτσια ακόμη και αν είναι βασιλιάς. Αν δεν θέλει να βγάλει τα παπούτσια δεν μπαίνει ή αν τελικά μπεί με τα παπούτσια γελάμε όλοι μαζί του και λυπούμαστε για το επίπεδό του.
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 29/05/2016 - 16:00.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 17:12
Δημοσίευση 29/05/2016 - 19:51
ας αφερεσει η google το youtube απο το λειτουργικο της apple και ας μην εχεις προσβαση και απο το safari τοτε να δεις πως θα εκτιμησουν την google μερικοι μερικοι
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:08
ας αφερεσει η google το youtube απο το λειτουργικο της apple και ας μην εχεις προσβαση και απο το safari τοτε να δεις πως θα εκτιμησουν την google μερικοι μερικοι
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:08
το youtube ειναι κρατος και ενα εργαλειο για πολλους επαγγελματιες,Αν θυμηθούμε το google Reader που διαδέχθηκε το Feedly, βλέπω ένα dailymotion και ένα Vimeo να επωφελείται από αυτή ν ουτοπική κίνηση.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:10
βρε χαζή δεν ειναι,και οι δυο κερδισμενοι βγαινουν,απλα θελω να τονισω πως η google δεν ειναι καμια τυχαια εταιρια οσο και να θελουν μερικοι να την μειώσουν εδω μεσαΔεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο (δεν ειναι χαζη η γκουγκλ) αλλα και να γινει υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια...
Ποια εφαρμογη εφαγε "ηττα" στην αμερικη για μια μερα και ολοι στραφηκαν στο telegram?
To whatsapp ητανε;
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:14
βρε χαζή δεν ειναι,και οι δυο κερδισμενοι βγαινουν,απλα θελω να τονισω πως η google δεν ειναι καμια τυχαια εταιρια οσο και να θελουν μερικοι να την μειώσουν εδω μεσα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:24
οταν λεει ο αλλος φθηνιαρικες εφαρμογες εεε δεν μπορω ρε φιλε,τσατιστικα τωρα παω να φαω ενα πιτογυρο με τζατζικι να μου περασει.Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις πως ειναι τυχαια...
Η ολη γκρινια εγκειται στο οτι δε "σεβεται" (σε εισαγωγικα ετσιτις εφαρμογες που βαζει σε ios να εχουν μια ομοιομορφια...
Νομιζω οτι πολυ το αναλυσαμε....
Δεν νομιζω να μας ακουει η γκουγκλ...
ΥΓ:δεν νομιζω να μας ακουει ουτε η απλ....
Δημοσίευση 30/05/2016 - 11:50
εχει αποδειχθει οτι η google βγαζει πολλα περισσοτερα χρηματα απο την Apple παρα απο καθε αλλη εταιρεια! Οποτε ναι θα την πονεσει αν την χασει...
Το θεμα δεν ειναι αν μπορει ο ενας ή ο αλλος χωρις την google...αλλα τι προδιαγραφες σου δινει ωστε να περαστει το app στο appstore.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:19
Κακα τα ψεμματα, κανενας δεν σεβεται ουτε τον ιδιο τον πελατη του, πως εχοθμε την ψευδαισυηση οτι θα επρεπε η μια εταιρια να σεβεται την αλλη! Και εδω που τα λεμε, γιατι ΛΙΓΑ πραγματα εχει κλεψει η ΑΠΠΛΕ απο αλλες εταιριες! Μην παραλογιζομαστε!
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:02
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες