Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργος ήχος σε home button iphone 6s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
94 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 10/06/2016 - 07:09

Ακριβως το ιδιο εχω κι εγω με 2 ημερων 6 Plus 64Gb space grey. Και καμια αλλη συσκευη μεσα στο σπιτι δεν το κανει (iPhone 6S 64Gb δικο μου, iPhone 5C της κορης, iPhone 6 της γυναικας και iPad Mini 3). Βεβαια το καταλαβα οταν εφτιαχνα το Touch ID. Αλλιως δεν το καταλαβαινω στην καθημερινοτητα. Οποτε δεν μπλεκω σε καινουρια συσκευη, να παει τωρα για επισκευη ή αντικατασταση με refurbished (που μπορει να εχει αλλα θεματα). Αν (λεμε τωρα) μου βγαλει κατι λειτουργικο, τοτε θα το στειλω. Αλλιως, απλα πρεπει να ξεπερασουμε το OCD μας! χαχαχαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 ημερών ειπες οτι ειναι,DOA δεν εχει;;

You'll Never Walk Alone **JFT96**

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/06/2016 - 09:09

DOA σε Apple...μονο αν θελει το μαγαζι να στο καλυψει...αλλα δεν ειναι ελλατωμα. Ουτε παραξενο ηχο κανει, ουτε δημιουργει προβλημα σε κατι...μιλησα με infoquest, και μου ειπανε οτι αν κανει το παραμικρο προβλημα σε θεμα χρησης (δεν διαβαζει το δαχτυλο ή παταω και δεν ανταποκρινεται) θα γινει αμεση αλλαγη.

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 10/06/2016 - 09:11

#48   karless

karless

iPH Hero

• 5.022 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/06/2016 - 12:41

Εγω δευτερα το πηγα ακομα καμια ενημερωση.

Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#49   PsTuning

PsTuning

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 14:47

εγω ειχα παρει ενα δυο 6s 64gb rose gold πριν ενα μηνα...ενα δικο μου ενα της συζυγου...το δικο μου ειχε στραβωμενο στο βυσμα φορτισης...πηγαινω πισω στο καταστημα...μου λεει ναι εχει doa αλλα το πας στο σερβις σου δινουν αλλο μας το φερνεις και σου δινουμε αλλο..λεω παιδια δεν γινεται ετσι το πανηγυρι.πληρωσα κασερι μπαμ 1280 ευρω...και μου λετε να φαω την τλααιπωρια με κινδυνο να φαω το τηλεφωνο παλτο;;;να ειναι εκτος εγγυησης;μου λεει δεν δινουμε ετσι εμεις αλλο!φευγω πηγαινω και εγω isystem ζηταω απο τον τεχνικο να μου δωσει ενα χαρτι επι τοπου οτι εχει θεμα η θυρα και οτι δεν φορτιζει σωστα.το πηγαινω και μου λεει το ειδαν κιολας;;;του λεω ναι φιλε! σκαλωσε!μου λεει δεν εχω ...αυριο!την επομενη πηρα κουτα ζελατινα και πηγα και infoquest εδωσα σειριακο δεν ηταν ξανανοιγμενο ή refurbished και ολα καλα.

μην το αφηνετε ετσι το doa.αν δινουν τρεξτε το!!

#50   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 10/06/2016 - 15:03

Σε σκρουτζομαγαζο γιναν ολα αυτα;

#51   PsTuning

PsTuning

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 15:11

Σε σκρουτζομαγαζο γιναν ολα αυτα;

ναι κοντα στην συγγρου.δεν λεει κατι βεβαια αυτο οτι ειναι skroutz...γιατι το πλαισιο δεν δινει καθολου...το public κατι κανει και το media...

#52   alexaras

alexaras

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/06/2016 - 15:17

παντως και σε μενα (σε 5ς) το home button κανει ενα ανεπαισθητο κλικ οταν το πατας με λιγη δυναμη. αυτο ξεκινησε κανα 6μηνο απ οταν το πηρα και μεχρι τωρα(2 χρονια και) δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα και ισως εχει βελτιωθει καπως.

Τελευταία επεξεργασία από: alexaras, 10/06/2016 - 15:17

#53   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 16:58

Δυστυχως, απαντηση της Infoquest επισημη, "δεν εχουν DOA τα κινητα της Apple" . Ειναι στη ευχερεια του καθε καταστηματος να σας εξυπηρετηση εκεινο με νεα συσκευη, επειτα απο συννενονηση με τον προμηθευτη του!". Εαν παω στην Infoquest σημερα (εντος DOA δηλαδη) μετραει απλα εντος εγγυησης, και παιζει να παρω refurbished, εαν οντως διαπιστωθει ελλατωμα. Οσο αναφορα το Home Button παντως, δεν εχουν καμια σχετικη ενημερωση, οπως μου ειπε η κοπελα! Αρα, επικοινωνησα με το καταστημα αγορας, και περιμενω δικη τους ενημερωση...3 ημερων συσκευη, να δεχτω αλλαγη με refurbished!!! χαχαχαχχα, για κοροιδα ψαχνουνε...

#54   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.617 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2016 - 17:08

Το DOA είναι θέμα του καταστήματος και όχι του κατασκευαστή. Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό.

Εφόσον λοιπόν το κατάστημα διαφημίζει πως δίνει DOA και παρουσιαστεί πρόβλημα εντός των ημερών, μόνο με σφραγισμένο η αντικατάσταση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#55   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 10/06/2016 - 17:28

παντως και σε μενα (σε 5ς) το home button κανει ενα ανεπαισθητο κλικ οταν το πατας με λιγη δυναμη. αυτο ξεκινησε κανα 6μηνο απ οταν το πηρα και μεχρι τωρα(2 χρονια και) δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα και ισως εχει βελτιωθει καπως.

Δεν εχει καμια σχεση με το αντιστοιχο προβλημα στο 6 που ειναι πολυ συχνο, ειναι αλλιως η κατασκευη τους. Πχ στο 4 ειχαν χαλασει το 80% των συσκευων σε καποια φαση της ζωης τους. Στο 5αρι δε θυμαμαι να ακουσα να μη δουλευει το κουμπι. Τωρα και στο 5s δε θυμαμαι αντιστοιχο προβλημα που εχει touch id, αλλα δεν αποκλειεται.

#56   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/06/2016 - 19:25

Στο 6s μου αν κανείς διπλό tap στο home button χωρίς να το πιέσεις κατεβαίνει η μισή οθόνη. Είναι κανένα bug ή να ανησυχώ;

#57   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/06/2016 - 19:34

Στο 6s μου αν κανείς διπλό tap στο home button χωρίς να το πιέσεις κατεβαίνει η μισή οθόνη. Είναι κανένα bug ή να ανησυχώ;

λιγο τραγικό δεν θα ήταν τέτοιο big? λειτουργία ειναι. Για να φτάνεις τις γωνιές με ενα χέρι.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 10/06/2016 - 19:35

#58   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 19:35

λιγο τραγικό δεν θα ήταν τέτοιο big? λειτουργία ειναι.

Τι εννοείς λειτουργία; Που χρησιμεύει;

#59   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 19:38

λιγο τραγικό δεν θα ήταν τέτοιο big? λειτουργία ειναι. Για να φτάνεις τις γωνιές με ενα χέρι.

Να πω την αλήθεια ούτε μου πέρασε από το μυαλό ούτε έτυχε να πέσω πάνω σε κανένα post για τη λειτουργία αυτή. Thanks :-)

#60   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/06/2016 - 19:45

Να πω την αλήθεια ούτε μου πέρασε από το μυαλό ούτε έτυχε να πέσω πάνω σε κανένα post για τη λειτουργία αυτή. Thanks :-)

έκανα το edit αφού απάντησες αλλα το είδες..:) ειναι βολικό ειδικά για το plus

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;