Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

To Apple Watch είναι το κορυφαίο smartwatch σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της J.D. Power


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 18/07/2016 - 12:42

apple_watch_2-gps-waterproof-1024x526.jp

 

Σε πρόσφατη έρευνα ικανοποίησης, μεταξύ καταναλωτών που αγόρασαν smartwatch μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, το Apple Watch ήρθε στην πρώτη θέση.

 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα της J.D. Power απάντησαν σχετικά με το πόσο εύκολη είναι η χρήση του smartwatch και το πόσο άνετο είναι, όπως επίσης για τη διάρκεια της μπαταρίας, την τιμή, τις δυνατότητες, την αντοχή, το μέγεθος της οθόνης, τον σχεδιασμό, την αξιοπιστία, τα διαθέσιμα apps και την εξυπηρέτηση μετά από την αγορά.

 

jd-power-2016-fitness-bands-smartwatches

Για όποιον έχει έστω δοκιμάσει το Apple Watch είναι μάλλον εύκολα αντιληπτό το γιατί συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις περισσότερες επί μέρους κατηγορίες.
 

Το Apple Watch είναι η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ η Apple, αφού με τις τεχνολογίες που διαθέτει δίνει μία νέα διάσταση στην καθημερινότητά σου. Με ένα απλό γύρισμα του καρπού γίνεται λήψη όλων των ειδοποιήσεων και σημαντικών πληροφοριών, με δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης, όπως το να στέλνεις μηνύματα ή emails και να καλείς ή να απαντάς σε κλήσεις που δέχεσαι στο iPhone.

 

Εκτός από το εξαιρετικό design και τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει, το Apple Watch βοηθά και στην έναρξη ενός καλύτερου τρόπου ζωής, αφού διαθέτει εφαρμογές fitness και υγείας που σε προτρέπουν να πετύχεις καθημερινά τους στόχους σου.

 

Παράλληλα, το Apple Watch αποτελεί ένα ισχυρό brand για τους λάτρεις των ρολογιών. Ξεπερνώντας παραδοσιακούς οίκους υψηλής ωρολογοποιίας και ονόματα που κυριαρχούν για δεκαετίες σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη αγορά, το Apple Watch θεωρείται πλέον το δημοφιλέστερο brand ρολογιών στον κόσμο.

 

Και μην ξεχνάς ότι το watchOS, το λειτουργικό σύστημα του Apple Watch, είναι εξελληνισμένο και το πιο σημαντικό, στην περίπτωση που θελήσεις να απαντήσεις με κάποιας μορφής γραπτό μήνυμα απευθείας από το ρολόι, είναι ότι ακούει στα ελληνικά και μετατρέπει τα λόγια σου σε κείμενο.

 

via iSquare


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες