Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2716   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.699 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/10/2017 - 13:30

Και εγώ πάντως είναι η πρώτη φορά που περιμένω να το δω απο κοντά όπως και τότε το 6 Plus και μετά θα προβώ στην αγορά.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2717   bill_2

bill_2

    iPH Enthousiast

  • 408 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 24/10/2017 - 14:11

Καλησπερα , οσο αναφορα την διαθεσιμότητα στην ελλαδα για το X , εχθές παράγγειλα το 8 plus σε λευκο χρωμα απο γερμανο και σήμερα το ακύρωσα γιατι ειχα πληροφόρηση απο τον ιδιοκτητη του Γερμανος ( Φιλος μ)  εδω επαρχια που ειμαι , οτι ισχυει κανονικά οτι είχανε πει για 3 Νοεμ δεν έχουνε δλδ καμια πληροφορία οτι δεν θα παραλάβουν , μάλιστα μου ειπε την πέμπτη θα ξερει καλύτερα αλλα ακύρωσα το 8 plus και λέω να περιμένω αλλες 10 μέρες ( βασανιστικες βεβαια )



#2718   vagfilippo

vagfilippo

    iPH Elite Poster

  • 2.277 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/10/2017 - 14:12

Αν ειναι οντως σαν το s8/s8+ δηλ μακροστενο πραγμα τοτε θα παει απατο.
Αλλιως θα μαμησει οτι αλλο κυκλοφορει
3/11 πλησιαζει και ολες οι αποριες θα λυθουν...

Παντως μην νομιζετε οτι και στην apple δεν ξερουν τι μακακια εχουν κανει με τα 3 μοντελα.
Βγαλανε τις συνεχειες των 7/7+ που μοιαζουν πολυ και φερνουν και το Χ σαν επετειακο.
Για μενα θα επρεπε αν ηθελε ΜΟΝΟ το Χ να εφερνε φετος και με λιγο λιγοτερη τιμη (κοντα στην τιμη του plus)και τοτε θα τους ειχε παρει ολους αμπαριζα....
Πολυ ακριβο απο την μια και το χειροτερο να επισκιαζει και τις πωλησεις των 8αριων...

Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 24/10/2017 - 14:13


#2719   paparainbow

paparainbow

    iPH Contributor

  • 1.875 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/10/2017 - 14:39

Δεν ξέρω αν παρατήρησε κάτι κανένας αλλά το άρθρο γράφει σχεδόν τα ίδια με αυτά που έγραφε το public στο blog του. Έτσι λίγο τροφή για σκέψη για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι όλη αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί εναντίον του Χ είναι και σε μεγάλο βαθμό κατευθυνόμενη.

Επίσης όπως έγραψα και σε παλιότερο post σταματήστε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Το Χ είναι αντικαταστάτης του 4.7 όχι του 5.5. Αν του χρόνου βγάλουν Χ Plus ή όπως αλλιώς θα λέγεται τότε μπορεί να γίνει σύγκριση σωστή. Το Χ απευθύνεται κυρίως σε άτομα σαν εμένα που προτιμούν μικρότερο κινητό αλλά θέλουν μεγαλύτερη οθόνη ή σε μια μικρή μερίδα κατόχων του Plus που θα προτιμούσε κάτι τέτοιο και όχι στην πλειοψηφία των αγοραστών του Plus.


οι κατοχοι των plus τα πηραν για την μεγαλυτερη οθονη, οχι το μεγαλυτερο μεγεθος του τηλεφωνου.

legit


#2720   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2017 - 15:02

Αν ειναι οντως σαν το s8/s8+ δηλ μακροστενο πραγμα τοτε θα παει απατο.
Αλλιως θα μαμησει οτι αλλο κυκλοφορει
3/11 πλησιαζει και ολες οι αποριες θα λυθουν...

Παντως μην νομιζετε οτι και στην apple δεν ξερουν τι μακακια εχουν κανει με τα 3 μοντελα.
Βγαλανε τις συνεχειες των 7/7+ που μοιαζουν πολυ και φερνουν και το Χ σαν επετειακο.
Για μενα θα επρεπε αν ηθελε ΜΟΝΟ το Χ να εφερνε φετος και με λιγο λιγοτερη τιμη (κοντα στην τιμη του plus)και τοτε θα τους ειχε παρει ολους αμπαριζα....
Πολυ ακριβο απο την μια και το χειροτερο να επισκιαζει και τις πωλησεις των 8αριων...

Στην Apple δεν νομιζουν οτι κάνανε λαθος και εχουν δικιο να μην νομιζουν κατι τετοιο. Το Χ 64GB ειναι ηδη κοντα στην τιμή του Plus 256gb στο εξωτερικό. Αλλά πέρα από αυτό από εδω κ περα η στρατηγική ειναι iPhone για όλους που σημαινει ότι θα συνεχισει να εχει πολλα μοντέλα στην αγορά κάθε χρόνο και όχι μόνο 2 καινούργια και 2 παλιά όπως γινόταν. Πλεον ακολουθει τακτικη laptops/iPad και στα κινητά.

Η Apple κερδιζει ετσι κι αλλιώς ειτε πουλήσει το 7, ειτε το 8, ειτε το Χ. Επίσης δεν την ενδιαφέρει να τους πάρει όλους αμπάριζα. Αν την ενδιέφερε να έχει μεγαλύτερο market share θα έβγαζε κινητά στυλ android στα 200 ευρω. Τα margins κοιτανε στην Apple και βεβαια να υλοποιούν σωστά αυτό που οι άλλοι κανουν μαντάρα.

Κι επανέρχομαι σε κάτι που ειχα γραψει παλιότερα. Δυστυχως ή ευτυχως με την άνοδο του iPhone αγόρασαν και μπήκαν πολλά ατομα στην "οικογένεια" της Apple έχοντας την κλασική νοοτροπία από άλλες εταιρείες. Ποτε δεν σε αναγκαζει να αγοράσεις το latest and greatest ουτε σου βαζει το μαχαιρι στον λαιμό κόβοντας τα upgrades μετα από ενα στην καλύτερη δυο χρόνια. Αυτό ισχύει για όλα της τα μηχανήματα. Έχω laptop macbook pro 13' 2009 το entry μοντέλο και iMac 27' 2010 και δουλευουν ρολόι ακόμα κ μετά από τόσα χρόνια. Το ότι το 2014 πήγα σε 15αρι retina macbook pro δεν αναιρεί ότι τα αλλα 2 μηχανήματα δεν δουλευουν άψογα. Ήμουν τόσο ευχαριστημένος που εκανα ενα upgrade και ακομα και σημερα το 15αρι ειναι σφαιρα κ δεν εχω κανεναν λογο να το αλλάξω.

Οι ίδιοι το λένε ανοιχτά το X δεν ειναι για όλους. Όπως και το MacBook Pro δεν ειναι για όλους όπως και το iPad Pro δεν είναι για όλους. Αγοράζεις αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα εσενα και σε βολευει. Το να πάει κάποιος να πάρει top of the line macbook pro 15 πχ για να μπαίνει  facebook ειναι το λιγότερο άκυρο. Αν βεβαια εχει τα λεφτα και το θέλει γούστο κ καπέλο του εννοείται, αλλά θα δωσει τόσα λεφτά και θα χρησιμοποιεί το 1% των δυνατοτήτων του ενώ θα μπορούσε και με ενα απλό macbook ή macbook air να κανει την "δουλειά" του.

 

οι κατοχοι των plus τα πηραν για την μεγαλυτερη οθονη, οχι το μεγαλυτερο μεγεθος του τηλεφωνου.

όχι ολοι, πολλοι προτιμάνε και το μεγαλύτερο κινητό. Δεν γινεται να βαλουμε όλους τους αγοραστες του Plus σε μια ή δυο κατηγορίες.



#2721   rromeodim

rromeodim

    iPH Guru

  • 9.683 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2017 - 15:05

Και το μαυρο στο βιντεο δεν με χαλασε παντως.Ομολογουμενως δειχνει εντυπωσιακη συσκευη, τοσο εντυπωσιακη που απο τωρα σκεφτομαι τι εχει να τραβηξει απο καθε πεινασμενο-πικραμενο youtuber. Προβλεπω το τοπικ εδω για το iphone 10 να σπασει καθε ρεκορ



#2722   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.557 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/10/2017 - 15:24

home_banner_iPhoneX.jpg

 

 

Η iSquare ανακοινώνει ότι το iPhone X έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο στις 3 Νοεμβρίου, με δυνατότητα προπαραγγελίας από αυτήν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών της.

 

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone Χ, το μέλλον των smartphone, με νέο επαναστατικό σχεδιασμό και με μια εντυπωσιακή οθόνη χωρίς περιθώρια, ξεκινούν από τις 27 Οκτωβρίου στις 10.00πμ, ενώ η εμπορική του διάθεση αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της. Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple διαθέτει όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

 

Το iPhone X  διαθέτει έναν εκπληκτικό σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια εκθαμβωτική οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X  με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic, του πιο ισχυρού και έξυπνου chip  που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο υπέροχα φινιρίσματα Silver και Space Gray.

 

Το iPhone X  καλωσορίζει το μέλλον και σηματοδοτεί τη νέα εποχή iPhone.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τo νέo iPhone X από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και να το αγοράζουν από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem (Δείτε το πλήρες δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στο www.isquare.gr/shops).

http://www.isquare.g...Release/iPhoneX


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2723   SmartSteli0s

SmartSteli0s

    iPH Enthousiast

  • 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2017 - 15:46

εγώ κατοχος επι σειρα ετων iphone αλλα και παραλληλα πολλων hi end android συσκευων θα πω οτι δεν με εντυπωσιασε η οθονη.

πριν πεσετε να με φατε επιχειρηματολογω.

ειχα πολυ καλυτερες οθονες σε samsung note 4-s6-s7-s8 ομως οι κατοχοι μονο apple συσκευων ναι, θα τριβουν τα ματακια τους διοτι τα χρωματα της amoled δεν συγκρινονται με τπτ αλλο.

που σημαινει οτι εμενα δεν με τρελανε γιατι το ιδιο το εχω ξαναδει και το ειχα στην κατοχη μου αρκετους μηνες παραλληλα με το 7 plus το s8+.

επισης η απουσια touch id για εμενα ειναι μεγαλο ζητημα και μια συνηθεια που αλλαξα το s8 λογω αυτου κ λογω της κακης θεσης του δαχτυλικου πισω διπλα απο την καμερα,μεγαλο fail samsung.

σαν συσκευη λοιπον κραταει το σχεδιασμο ενος iphone 6 με ρετους και εμφανιση πιο στο σημερα αλλα ακομη παραπεμπει εκει στο παρελθον.

θεωρω οτι επομενα μοντελα θα διορθωσουν τυχων ατελειες.

επισης επι του πρακτεου η οθονη λογω του notch ειναι 5.3΄΄ αρα και εδω σε σχεση με το 5.5΄΄ του plus προκυπτει ενα μειζων θεμα απεικονισης των εφαρμογων διοιτ εδψ ακομη ειναι πολλες που ειναι ''γραμμενες'' σε φορματ για 5 και 6.αρα θα κανουν πολυ καιρο να τις κανουν στα μετρα του Χ.

ολα αυτα βεβαια αποτελουν μια δικη μου ματια και φιλοσοφια περι του νεου μοντελου και σαφως ειναι ενα ομορφο iphone που δεν μοιαζει στα αλλα ,τοσο πολυ, το λες σχεδιαστικα ενα μεγαλο apple watch επι της ουσιας.μενει να δουμε εντυπωσεις απο οσους τα παρουν και επαναλαμβανω καλοριζικα και να τα χαρειτε στο επακρο και μονο καλα ακουσματα και ειδησεις απο τα κινητα σας.

καλο απογευμα καλη συνεχεια στο φορουμ.


Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 24/10/2017 - 15:54


#2724   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2017 - 15:57

συγνώμη πάνε καλά οι τύποι? βγάλανε press release για κάτι που ξέρουμε από τον Σεπτέμβριο? Και χωρίς τιμές? Επικοινωνούν με το πνεύμα τους εκεί μέσα?



#2725   agnostos13

agnostos13

    iPH Contributor

  • 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/10/2017 - 16:00

εγώ κατοχος επι σειρα ετων iphone αλλα και παραλληλα πολλων hi end android συσκευων θα πω οτι δεν με εντυπωσιασε η οθονη.

πριν πεσετε να με φατε επιχειρηματολογω.

ειχα πολυ καλυτερες οθονες σε samsung note 4-s6-s7-s8 ομως οι κατοχοι μονο apple συσκευων ναι, θα τριβουν τα ματακια τους διοτι τα χρωματα της amoled δεν συγκρινονται με τπτ αλλο.

που σημαινει οτι εμενα δεν με τρελανε γιατι το ιδιο το εχω ξαναδει και το ειχα στην κατοχη μου αρκετους μηνες παραλληλα με το 7 plus το s8+.

 

Έχεις δει την οθόνη του iPhone X από κοντά ή προσπαθείς να μας πεις οτί όσοι έχουν iPhone δεν ξέρουν τι σημαίνει (am)oled;


Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 24/10/2017 - 16:01


#2726   Dkoukou

Dkoukou

    iPH Contributor

  • 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/10/2017 - 16:33

Στο βίντεο της μικρής το Χ δεν μοιάζει μακρόστενο βέβαια, αν και οι διαστάσεις που διαβάζουμε επίσημα λένε μια άλλη εικόνα. Μακάρι να είναι πιο κοντά σε αυτό που ξέρουμε παρά στο S8 και να μην είναι απλά θέμα προοπτικής λόγω ευρυγώνιου φακού.

#2727   geomac31

geomac31

    iPH Enthousiast

  • 445 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2017 - 17:57

Οι τιμες παιδια θαναι 1200 plus kai 1400 plus για το 256 ! Επι της ουσιας ειναι ηδη γνωστες απλα δεν τις εχουν επιβεβαιωσει

#2728   FlushRoyal

FlushRoyal

    iPH User

  • 116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/10/2017 - 18:16

3 μόνο μέρες απο τις προπαραγγελίες και δεν έχει μάθει ακόμη ο κόσμος τις τιμές. Απλά απαράδεκτο.

#2729   krazekas

krazekas

    iPH User

  • 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2017 - 19:36

http://www.independe...k-a8017636.html

 

Τρολλάρει ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ...

Apple has finally admitted the obvious about the iPhone X: it's going to be very hard to buy.

Rumours have swirled that supplies of the phone will be running very low, since long before it was even released.

Some of those worries appeared to be potentially confirmed by Tim Cook in an interview given just days before pre-orders opened.

Asked whether the rumours were true, he said "we'll see", and laughed when it was suggested that meant people should arrive early to the Apple Store

 

Τρολάρει και ο συνιδρυτής...Mr Wozniak.

 

"I'd rather wait and watch that one. I'm happy with my iPhone 8 —

which is the same as the iPhone 7, which is the same as the iPhone 6, to me," said Mr Wozniak.

"For some reason, the iPhone X is going to be the first iPhone I didn't — on day one — upgrade to.

But my wife will, so I'll be close enough to see it."

 

 

Τhe Nikkei Asian Review, Apple is expected to ship just 20 million units this year.

This number is half of what was expected. Those waiting for the iPhone X might just have to wait a little longer.


Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 24/10/2017 - 21:27
Αφαίρεση τεράστιου κενού μέσα από τη δημοσίευση


#2730   Dkoukou

Dkoukou

    iPH Contributor

  • 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/10/2017 - 20:40

Ο,τι να'ναι...

 

"iPhone X will be available in more than 55 countries and territories, and in Apple Stores beginning Friday, November 3 at 8:00 a.m. local time. Stores will have iPhone X available for walk-in customers, who are encouraged to arrive early."

 

Επισημη ανακοινωση της Apple σημερα. Μαλλον παιζουν το "good cop-bad cop"...



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες