Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Κανεις που να δουλευει το Αdobe Audition σε mac


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   monotis

monotis

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/02/2017 - 20:46

Kαλησπερα,

υπαρχει  καποιος που χρησιμοποιει το εν λογο προγραμμα?

Eχω εγκαταστησει την εκδοση cc 2014 σε ενα σχετικα νεο μηχανημα με el capitan,oμως υπαρχει θεμα.Το προγραμμα λαγκαρει απιστευτα.Ο ηχος ακουγιετε ναι μεν κανονικα χωρις κοψιματα κτλ,αλλα οτι δειχνει στη οθονη και γενικα η αλληλεπιδραση με το προγραμμα ειναι αργη.Πχ στο zoom χανει fps,τα ms στο time επισης ,κτλ.

 

Καθε γνωμη/εμπειρια ευπροσθεκτη.

 

-Ευχαριστω



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nkarafo

nkarafo

    iPH Member

  • 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 14/02/2017 - 22:52

Το είχα δουλέψει αν θυμάμαι καλά πριν πολύ καιρό και το άφησα. Ο λόγος; Γιατί παρατήρησα ότι τα αρχεία mp3 που έβγαζα μέσω voice recorder και κατόπιν επεξεργασία στο audition παρουσίαζαν πρόβλημα στα windows !!?!? Ναι, και όμως συνέβη. Θα μου πεις mp3 είναι. Ναι αλλά κοβόταν πχ στο τέλος και ας έλεγε τον σωστό χρόνο και κάτι τέτοια κουφά. Έγινε μία δύο τρείς φορές, εντάξει το σούταρα. Από τότε χρησιμοποιώ το ocenaudio που είναι και δωρεάν και έχει πλήρη συμβατότητα και σε windows και σε mac και μου κάνει την δουλειά (εξάλλου βγαίνει και στα δύο λειτουργικά). Αυτό με το zoom και που πήγαινε αργά αν δεν με απατάει η μνήμη μου το είχα δει και πρέπει να έφταιγε που το είχα full screen σε retina οθόνη. Νομίζω ότι όταν το έβαζα σε μικρό παραθυράκι μου πήγαινε σχετικώς καλά. Αλλά δεν ξέρω αν πράγματι αυτό έφταιγε και είναι το ίδιο που λες.



#3   monotis

monotis

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/02/2017 - 00:02

Αυτό με το zoom και που πήγαινε αργά αν δεν με απατάει η μνήμη μου το είχα δει και πρέπει να έφταιγε που το είχα full screen σε retina οθόνη. Νομίζω ότι όταν το έβαζα σε μικρό παραθυράκι μου πήγαινε σχετικώς καλά. Αλλά δεν ξέρω αν πράγματι αυτό έφταιγε και είναι το ίδιο που λες.

Αυτο ακριβως (απλα ειπα να μην το αναφερω).Οταν ειναι μικρο λειτουργει οπως πρεπει smooth, αλλα τοτε ειναι μικροσκοπικο και δεν μπορεις να δουλεψεις!

Βασικα φανταζεσε που μπορει να οφειλετε?Και απο την εκδοση 2014 υποστιριζετε η retina οθονη απο το προγραμμα.



#4   monotis

monotis

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/02/2017 - 01:58

παρατήρησα ότι τα αρχεία mp3 που έβγαζα μέσω voice recorder και κατόπιν επεξεργασία στο audition παρουσίαζαν πρόβλημα στα windows !!?!? 

Βασικα ησουν στη πηγη και επινες νερο απο αλλου...μπορουσες να χρησιμοποιουσες το ιδιο το audition για record,και επιτοπου επεξεργασια μετα.Με αυτο τον τροπο παντως λειτουργουν κανονικα τα αρχεια και σε windows.



#5   nkarafo

nkarafo

    iPH Member

  • 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 15/02/2017 - 08:13

Βασικα ησουν στη πηγη και επινες νερο απο αλλου...μπορουσες να χρησιμοποιουσες το ιδιο το audition για record,και επιτοπου επεξεργασια μετα.Με αυτο τον τροπο παντως λειτουργουν κανονικα τα αρχεια και σε windows.

Ναι αλλά η εγγραφή με το voice recorder έχει καλύτερη ποιότητα από ότι το μικρόφωνο του mac. Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω και κανένα εξωτερικό μικρόφωνο όπως το blue yeti (είναι ακριβούτσικο βέβαια) αλλά δεν έχω καταλήξει σε πρόγραμμα εγγραφής αφού και το adobe audition κάνει "νερά"... Όσον αφορά το ότι δεν πάει καλά σε full screen μάλλον οφείλεται στο hardware του mac αλλά και πάλι είναι λίγο σπαστικό αφού δεν είναι 3d γραφικά, απλά 2D είναι !!;; Εσύ αν έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό πρόγραμμα για ηχογράφηση και να υπάρχει και σε windows, γράψε κάτι.

 

Πάντως τσέκαρε να είσαι σίγουρος ότι τα αρχεία που έχεις φτιάξει με το audition ακούγονται φυσιολογικά και στα windows. Δηλαδή πήγαινε στο τέλος του αρχείου και άκουσε το με κάποιο player των windows. Μην κάνεις τζάμπα κόπο γιατί μπορεί να φαίνεται σωστό αλλά να σου κόβεται απότομα προς το τέλος.



#6   monotis

monotis

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/02/2017 - 15:47

Κανεις λαθος.Οταν κανεις εγγραφη δεν γινετε η  εγγραφη απο το μικροφωνο του mac αλλα απευθειας απο τον ηχο του συστηματος.

Αν παραδειγμα βαλεις ενα κομματι να παιζει στο youtube και ανοιξεις το adobe audition, δεν φαινετε τιποτα ,αλλα αν κανεις double click κατω στα level ,θα δεις  οτι το σημα περναει απο το προγραμμα,εκει αν πατησεις rec  ξεκιναει η εγγραφη.

 

Eιναι λες δυνατο να οφειλετε στο hardware?Τοσο φολα να ειναι τα  mac?Εδω ετρεχα την εκδοση audition 1.5 σε εναν υπολογιστη ΧΡΕΠΙ 15ετιας(με καλη καρτα ηχου),και δουλευε σφαιρα.

Δεν ξερω τι να πω.(και σε laptop pc  που δοκιμασα σχετικη εκδοση αν και παει λιιγο καλυτερα δεν δουλευε και εκει ικανοποιητικα)

Απο προγραμματα που λες δεν εχω να προτεινω κατι,αυτο δουλευα χρονια και θεωρητε απο τα καλα(αν οχι απ΄τα καλυτερα),και μαλιστα βγαινει και στις 2 πλατφορμες.

 

Το χω τσεκαρει αυτο που λες ,τα αρχεια βγαινουν ενταξει.






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες