Ειμαι αρκετα προβληματισμενος τι καρτοκινητη να επιλεξω εχω iphone 7 plus και θελω να μου πειτε ποια κατα την γνωμη σας σε θεμα σηματος ποιοτητα κλησης και 4g οπως και καλυτερα πακετα ειναι καλυτερη!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Δημοσίευση 15/03/2017 - 20:12
Ειμαι αρκετα προβληματισμενος τι καρτοκινητη να επιλεξω εχω iphone 7 plus και θελω να μου πειτε ποια κατα την γνωμη σας σε θεμα σηματος ποιοτητα κλησης και 4g οπως και καλυτερα πακετα ειναι καλυτερη!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Δημοσίευση 15/03/2017 - 20:30
Καλύτερα πακέτα η vodafone. Καλύτερο σήμα η cosmote. Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δεν είναι αξιόπιστα. Θέλω να πω πως σε κυψέλη που υπάγεται κάθε αριθμός προηγείται πάντα μα πάντα η σύνδεση και έπονται οι υπόλοιποι με τις κάρτες αρκετά πίσω + κάθε κλήση που κάνεις είναι 3λέπτη. Μιλάς 30 δευτερόλεπτα με την κοπελιά σου χρεώνεσαι 3 λεπτά από τα 200 που έβαλες πχ, θες να την ξαναπάρεις επειδή δεν της είπες σ αγαπώ? Άλλα 30 δεύτερα να το πεις άλλα 3 λεπτά. Άρα σύνολο για 60 δεύτερα έφαγες 6 λεπτά και πάει λέγοντας. Στο τέλος τα 200 λεπτά δεν είναι πραγματικά καθότι εάν διαιρέσεις τα 200 λεπτά που έβαλες ως πακέτο και ενεργοποίησες με το 3 8α δεις πως ο χρόνος πέφτει στα 66 λεπτά (κάπου 1 ώρα υπολόγισε)
Τι κάνεις κατ εμέ? Πας σε αντίπαλο δίκτυο από οτι είσαι με κάποιον δικό σου που και αυτός είναι στο ίδιο δίκτυο τώρα με εσένα π.χ και οι δυο είστε στην cosmocarta τώρα(πχ μητέρα σου, κοπέλα σου) τα βάζεις σε ένα κοινό αφμ και τα μεταφέρεις σε σύνδεση στον αντίπαλο πάροχο και παίρνεις μεγάλες πολύ μεγάλες εκπτώσεις εάν το χειριστείς καλά. Δεν μιλάμε για επιδότηση συσκευής αλλά για έκπτωση παγίου + οικογενειακό πρόγραμμα οπότε μπορεί να πάρεις και 60% έκπτωση για 2 αριθμούς εάν είσαι τυχερός. Θα συνενοηθείς μαζί τους μόνο τηλεφωνικά σε συγκεκριμένα τηλέφωνα και όχι οτι δείχνει το ίντερνετ αφού θα σου δώσουν άλλη μα άλλη τιμή από αυτή που κυκλοφορεί έξω. Κάποιοι από εμάς πετύχαμε στα συμβόλαια 2 red 1 στα 50 ευρώ δηλαδή 25 ευρώ η γραμμή που κανονικά έβγαινε στα 120 ευρώ για 2 αριθμούς. Με 1500 λεπτά μονόλεπτα προς όλους,1500 μηνύματα προς όλους και 2,5gb ιντερνετ ο καθένας μας + τα δώρα Πασχα Χριστούγεννα και καλοκαίρι έξτρα 10gb ίντερνετ . Οπότε για μένα μακριά από κάρτα.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 15/03/2017 - 20:38.
Δημοσίευση 15/03/2017 - 20:57
Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 15/03/2017 - 20:58.
Δημοσίευση 15/03/2017 - 21:11
Δημοσίευση 15/03/2017 - 21:44
Δημοσίευση 15/03/2017 - 22:24
εχω καρτοκινητο vodafone
με μια προσφορα που μου εδωσαν εχω 400 λεπτα προς ολους με 3,08 ευρω με καθε ανανεωση 10 ευρω
mb μου δινουν δωρεαν ή απο ανανεωση στο καταστημα(η πρωτη του μηνα 500mb ή απο ιντερνετ ανανεωση)
Μεγαλο προβλημα ομως με το σημα
ταλαπωρια μεγαλη ...
τοσο που σκεφτομαι κοσμοτε που εχει το καλυτερο σημα...
Δημοσίευση 16/03/2017 - 09:16
Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τον τροπο εκδοσης και τις χρησεις αυτης της καρτας ;Και από μένα Vodafone cu και σε συνεργασία με την Ευρωπαικη κάρτα νέων που την βγάζεις με 10 ευρώ τον χρονο βάζεις 10 ευρώ και έχεις αλλά 10 δώρο σε κάθε ανανέωση.Προυποθεση να εισαι κάτω από 30,αλλά οποίος έχει παιδιά ξαρδφια κτλ μόνο τα στοιχεία της ταυτότητας θέλει για να την βγάλεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 16/03/2017 - 09:38
εδω εισαι http://europeanyouthcard.gr/en/ η κάρτα έρχεται σε 2-4 μέρες πληρώνεις μόνο 10 ευρώ στον κούριερ και είναι για 1 χρόνο.Στελνεις μνμα με τον αριθμό της κάρτας σε έναν 4ψηφιο αριθμό μαι ενεργοποείται η προσφορά για 1 χρόνο.Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τον τροπο εκδοσης και τις χρησεις αυτης της καρτας ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 11/08/2017 - 14:53
Δημοσίευση 11/08/2017 - 16:39
Πήρα και εγώ κάρτα wu για μένα και τη γυναίκα μου .μπορεις σε παρακαλώ να με ενημερώσεις γιατί πρώτη φορά έχω καρτοκινητή τι πρέπει να κάνω για να έχω όλα τα δώρα;ειδικά mb ?πως με συμφέρει να βάζω τα 10 ευρώ που θα βάζω ;σε κατάστημα η υπαρχει άλλος τρόπος ;αυτό το reload it τι είναι και πως δουλεύει ;δεν κατάλαβα πολύ .εναν κωδικό που ζητάει που τον βρίσκω;Για μενα επειδη εχω cu και wu απλα θα πω whats up.Περισσοτερα Mb με την ανανεωση πλεον.Με online ανανεωση 10€ εχω 1.200Mb απο το reload it και μαζι με αυτα μπορω με φιλους μεσα απο το παρε μοιρασε να δωσω με 2 5αρες μεχρι και 600mb σε φιλο.Τον κωδικο τον παιρνεις κανονικα ειτε βαλεις 10€ ή 2 φορες απο 5.Με 7€ εχεις και 400 προς wu+300' προς ολους αμα το ενεργοποιεις online.Χωρια τη καλυτερη καλυψη και το wifi call+volte στα iPhone 5s/5c και πανω.Εγω με
5s εχω μονο wifi call(δεν υποστηριζει volte).
Το Cu σε μενα το εχω γιατι οι δικοι μου εχουν φοιτητικα και μιλαμε μεταξυ μας απεριοριστα.
Σε καλυψη,κοσμοτε ξεκαθαρα για μενα που ειμαι Βορεια ελλαδα.Το 4G υπερεχει και φυσικα πολυ σπανια δεν εχω σημα.Η Vodafone πλεον ειναι χειροτερη ακομα και απο τη Wind σε περιοχες που εχει αναβαθμισει η Wind.
Τωρα που ειμαι πιερια η Wind εχει πιο σταθερο 3G απο τη Vodafone και η κοσμοτε εχει πιο σταθερο σημα παρολο που εχει θεματα.Μιλαω για Λεπτοκαρυα-Λιτοχωρο.
RF forever
Δημοσίευση 11/08/2017 - 18:20
Πήρα και εγώ κάρτα wu για μένα και τη γυναίκα μου .μπορεις σε παρακαλώ να με ενημερώσεις γιατί πρώτη φορά έχω καρτοκινητή τι πρέπει να κάνω για να έχω όλα τα δώρα;ειδικά mb ?πως με συμφέρει να βάζω τα 10 ευρώ που θα βάζω ;σε κατάστημα η υπαρχει άλλος τρόπος ;αυτό το reload it τι είναι και πως δουλεύει ;δεν κατάλαβα πολύ .εναν κωδικό που ζητάει που τον βρίσκω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/08/2017 - 18:47
RF forever
Δημοσίευση 11/08/2017 - 18:48
Αν κανεις online ανανεωση μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας/paypalΤο reload it 600 δίνει δώρο όπως βλέπω .το 1200 πως προκύπτει ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/08/2017 - 22:15
RF forever
Δημοσίευση 12/08/2017 - 09:28
RF forever
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες