Off topic:Δεν είναι θέμα έξτρα χώρου.
Το έχω αναλύσει στο παρελθόν πολλές φορές τι και πως (μιλάμε πάντα το πως το βλέπω εγώ και πως το χρησιμοποιώ).
Τέλος πάντων.
Και πραγματικά δεν απαντώ για να το συνεχίσουμε Πανό, με κάθε σεβασμό στην επιλογή του κάθε ανθρώπου, αλλά η διαφήμιση ήταν όντως πετυχημένη για τον απλό λόγο του ότι με ένα Samsung στην προκειμένη περίπτωση κανείς παπάδες offline always.Φαντασου να μείνεις από δεδομένα και ΝΕΤ με ένα iPhone.Την έκατσες λίαν επιεικώς.
Έχεις μια microsd θύρα που κουμπώνεις βάζεις ότι θέλεις οτιδήποτε θέλεις. Δεν χρειάζεσαι έξτρα λειτουργικό π.χ ibridge sandisk κλπ για να χρησιμοποιήσεις ένα usb stick, δεν έχεις περιορισμό στα αρχεία, συνδέεσαι με όλες τις συσκευές του πλανήτη, έχεις πενάκι που η Apple στο χρεώνει όπως και τον ιδρώτα σου, έχεις OTG που ο καθένας γνωρίζει τι κάνει, μεταφέρεις αρχεία όπου και όπως γουστάρεις στην ίδια σου την συσκευή και πολλά πολλά αλλά...τα λέμε χρόνια.
Ένα θα σου πω...αν δεν είχες και δεν έχεις πληρωμένο iCloud απλά την έκατσες.
Έχεις ένα κινητό που χρειάζεσαι ένα ρημάδι iTunes να σου βγάζει την πίστη ανάποδα ´η εφαρμογές των εφαρμογών για να κανείς ένα απλό καθημερινό πραγματακι. Καλό το iOS (αν και το γαργαλισε η apple από το 10 και μετά, ιδρώνουμε να δούμε stable έκδοση, και φαντάσου είναι δικό της), αλλά τα κολλήματα και οι εμμονές της δεν πρόκειται ποτέ να την κάνουν παραγωγική.
Η Samsung είχε πενάκι από εποχές δεινοσαύρων, Microsd, η η ύψηλες αναλύσεις οθόνης Dex, κ.α...και όταν τα βάζει η apple το μάρμαρο ακριβό πληρώνεται. 200 στην ξεφτίλα πάνω στην τιμή!
Φαντάσου, λέμε τώρα...να βάλει microsd, και Spen, όπως και DeX...
Νομίζω τα 2000 λίγα θα είναι...και μάλιστα innovation. Ένα γαργαλημενο πραγματακι θέλεις να κανείς και πρέπει να έχεις μαζί σου έναν Κουβα ανταπτορες.
Η διαφήμιση μια χαρά τα λέει, το πρόβλημα είναι όταν οι άνθρωποι δεν μπορούνε να παραδεχτούμε τα πρωτοφανή.
Φιλικά πάντα.
Το κλείνω εδώ.