Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1501   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:52

Δεν είναι θέμα έξτρα χώρου.

Το έχω αναλύσει στο παρελθόν πολλές φορές τι και πως (μιλάμε πάντα το πως το βλέπω εγώ και πως το χρησιμοποιώ).

Τέλος πάντων.

Off topic:
Και πραγματικά δεν απαντώ για να το συνεχίσουμε Πανό, με κάθε σεβασμό στην επιλογή του κάθε ανθρώπου, αλλά η διαφήμιση ήταν όντως πετυχημένη για τον απλό λόγο του ότι με ένα Samsung στην προκειμένη περίπτωση κανείς παπάδες offline always.Φαντασου να μείνεις από δεδομένα και ΝΕΤ με ένα iPhone.Την έκατσες λίαν επιεικώς.
Έχεις μια microsd θύρα που κουμπώνεις βάζεις ότι θέλεις οτιδήποτε θέλεις. Δεν χρειάζεσαι έξτρα λειτουργικό π.χ ibridge sandisk κλπ για να χρησιμοποιήσεις ένα usb stick, δεν έχεις περιορισμό στα αρχεία, συνδέεσαι με όλες τις συσκευές του πλανήτη, έχεις πενάκι που η Apple στο χρεώνει όπως και τον ιδρώτα σου, έχεις OTG που ο καθένας γνωρίζει τι κάνει, μεταφέρεις αρχεία όπου και όπως γουστάρεις στην ίδια σου την συσκευή και πολλά πολλά αλλά...τα λέμε χρόνια.
Ένα θα σου πω...αν δεν είχες και δεν έχεις πληρωμένο iCloud απλά την έκατσες.
Έχεις ένα κινητό που χρειάζεσαι ένα ρημάδι iTunes να σου βγάζει την πίστη ανάποδα ´η εφαρμογές των εφαρμογών για να κανείς ένα απλό καθημερινό πραγματακι. Καλό το iOS (αν και το γαργαλισε η apple από το 10 και μετά, ιδρώνουμε να δούμε stable έκδοση, και φαντάσου είναι δικό της), αλλά τα κολλήματα και οι εμμονές της δεν πρόκειται ποτέ να την κάνουν παραγωγική.
Η Samsung είχε πενάκι από εποχές δεινοσαύρων, Microsd, η η ύψηλες αναλύσεις οθόνης Dex, κ.α...και όταν τα βάζει η apple το μάρμαρο ακριβό πληρώνεται. 200 στην ξεφτίλα πάνω στην τιμή!
Φαντάσου, λέμε τώρα...να βάλει microsd, και Spen, όπως και DeX...
Νομίζω τα 2000 λίγα θα είναι...και μάλιστα innovation. Ένα γαργαλημενο πραγματακι θέλεις να κανείς και πρέπει να έχεις μαζί σου έναν Κουβα ανταπτορες.
Η διαφήμιση μια χαρά τα λέει, το πρόβλημα είναι όταν οι άνθρωποι δεν μπορούνε να παραδεχτούμε τα πρωτοφανή.
Φιλικά πάντα.
Το κλείνω εδώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1502   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:00

Off topic:
Και πραγματικά δεν απαντώ για να το συνεχίσουμε Πανό, με κάθε σεβασμό στην επιλογή του κάθε ανθρώπου, αλλά η διαφήμιση ήταν όντως πετυχημένη για τον απλό λόγο του ότι με ένα Samsung στην προκειμένη περίπτωση κανείς παπάδες offline always.Φαντασου να μείνεις από δεδομένα και ΝΕΤ με ένα iPhone.Την έκατσες λίαν επιεικώς.
Έχεις μια microsd θύρα που κουμπώνεις βάζεις ότι θέλεις οτιδήποτε θέλεις. Δεν χρειάζεσαι έξτρα λειτουργικό π.χ ibridge sandisk κλπ για να χρησιμοποιήσεις ένα usb stick, δεν έχεις περιορισμό στα αρχεία, συνδέεσαι με όλες τις συσκευές του πλανήτη, έχεις πενάκι που η Apple στο χρεώνει όπως και τον ιδρώτα σου, έχεις OTG που ο καθένας γνωρίζει τι κάνει, μεταφέρεις αρχεία όπου και όπως γουστάρεις στην ίδια σου την συσκευή και πολλά πολλά αλλά...τα λέμε χρόνια.
Ένα θα σου πω...αν δεν είχες και δεν έχεις πληρωμένο iCloud απλά την έκατσες.
Έχεις ένα κινητό που χρειάζεσαι ένα ρημάδι iTunes να σου βγάζει την πίστη ανάποδα ´η εφαρμογές των εφαρμογών για να κανείς ένα απλό καθημερινό πραγματακι. Καλό το iOS (αν και το γαργαλισε η apple από το 10 και μετά, ιδρώνουμε να δούμε stable έκδοση, και φαντάσου είναι δικό της), αλλά τα κολλήματα και οι εμμονές της δεν πρόκειται ποτέ να την κάνουν παραγωγική.
Η Samsung είχε πενάκι από εποχές δεινοσαύρων, Microsd, η η ύψηλες αναλύσεις οθόνης Dex, κ.α...και όταν τα βάζει η apple το μάρμαρο ακριβό πληρώνεται. 200 στην ξεφτίλα πάνω στην τιμή!
Φαντάσου, λέμε τώρα...να βάλει microsd, και Spen, όπως και DeX...
Νομίζω τα 2000 λίγα θα είναι...και μάλιστα innovation. Ένα γαργαλημενο πραγματακι θέλεις να κανείς και πρέπει να έχεις μαζί σου έναν Κουβα ανταπτορες.
Η διαφήμιση μια χαρά τα λέει, το πρόβλημα είναι όταν οι άνθρωποι δεν μπορούνε να παραδεχτούμε τα πρωτοφανή.
Φιλικά πάντα.
Το κλείνω εδώ.

Δεν πάει να συνδέεται και με ατμομάγειρα...μόνο που έχει android φτάνει για να μην το πάρεις!

ΥΓ. Δεν έχω iCloud συνδρομή και δεν την χρειάζομαι και το iTunes έχω ξεχάσει που το χω στον υπολογιστή...

#1503   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:09

Δεν πάει να συνδέεται και με ατμομάγειρα...μόνο που έχει android φτάνει για να μην το πάρεις!
ΥΓ. Δεν έχω iCloud συνδρομή και δεν την χρειάζομαι και το iTunes έχω ξεχάσει που το χω στον υπολογιστή...

Και; (Ρωτάω για το Android που είπες). Σου βγάζει 2 εκδόσεις σε κάθε έκδοση λειτουργικού και πάει τρένο. Π.χ 7.0.1 και 7.1.1.
Για μέτρα πόσες βγάζει η apple και ΑΚΟΜΗ να στρώσει το ρημάδι. Νομίζω ότι έμεινες στο Android σε εποχές προ 5 ετών.

Για το υπόλοιπο να μας πεις την συνταγή.

#1504   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:22

Φαντάζομαι τον Tim Cook να λέει It's the ecosystem stupid...

Για αυτο οταν εχεις δώσει 3.000 ευρώ σε macbook pro + ipad pro + ανταπτορες, ακουστικά, pen, iwatch κτλ.

δεν μπορεις να πας σε android (το οποιο αμα ξερεις το φέρνεις-παραμετροποιεις στα μετρα σου-xda etc.).

Δλδ ενα s8+ αν το πειράξεις (χάνεις εγγύηση βεβαια) θα εχεις εμπειρία χρήσης ίδια και καλύτερη απο ios.

out of the box to S8 σερνεται..

Για τη διαθεσιμότητα και το on topic.

Μου ειπανε από cosmote οτι παρελαβαν και θα αρχίσουν μεσα στην εβδομαδα τη διαθεση

και σε φίλο που ρώτησε για επιδότηση με παλιο πρόγραμμα 65 του έδωσαν 200 ευρώ για 24μηνο συμβολαιο-ανανεωση.

#1505   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:32

Για αυτο οταν εχεις δώσει 3.000 ευρώ σε macbook pro + ipad pro + ανταπτορες, ακουστικά, pen, iwatch κτλ.

δεν μπορεις να πας σε android (το οποιο αμα ξερεις το φέρνεις-παραμετροποιεις στα μετρα σου-xda etc.).

Δλδ ενα s8+ αν το πειράξεις (χάνεις εγγύηση βεβαια) θα εχεις εμπειρία χρήσης ίδια και καλύτερη απο ios.

out of the box to S8 σερνεται..

Για τη διαθεσιμότητα και το on topic.

Μου ειπανε από cosmote οτι παρελαβαν και θα αρχίσουν μεσα στην εβδομαδα τη διαθεση

και σε φίλο που ρώτησε για επιδότηση με παλιο πρόγραμμα 65 του έδωσαν 200 ευρώ για 24μηνο συμβολαιο-ανανεωση.

Καλό αυτό αν παρέλαβε η Cosmote. Αλλα μόνο 200 ευρω του δίνουν επιδότηση? Γιατί έχω μικρότερο πρόγραμμα και για ανανέωση μου δίνουν γύρω στα 275 γι'αυτό ρωτάω. Να κοιτάξει αν μπορεί να του κάνουν τίποτα καλύτερο ειδικά αφού είναι και αυτός παλιός πελάτης.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/11/2017 - 22:32.

#1506   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:41

out of the box to S8 σερνεται...

Το θέμα είναι ότι όσα και να δώσεις κάθε χρόνο βγαίνουν καινούργιοι ανταπτορες (apple logic...)...
Ενώ για το s8 θα διαφωνήσω. Out of the box δουλεύει το ίδιο με iOS. Το θέμα είναι ότι από 1.0 x αν πας στο 0.5χ τα animations στο Android νομίζεις ότι το κινητό πήγε σε άλλο επίπεδο, ενώ με το iOS παρακαλάς την apple να σε λυπηθεί. Έχω στείλει 3 αναφορές για αυτά ώστε να δώσει την επιλογή στον χρήστη να τα ρυθμίζει, και μου φαίνεται ότι δεν θα το δούμε ποτέ. Πόσες γραμμές κώδικα να θέλει άραγε;
On topic...
Ρε παιδιά τόσες σελίδες που γράφεται για την διαθεσιμότητα δεν την καταλαβαίνω. Οποίοι θέλετε το x περιμένετε λίγο παραπάνω και πάρτε το με ηρεμία. Γιατί παιδεύεστε τόσο;
Αφού είπε η απλ ότι θα έχει περιορισμένο αριθμό. Θέλει τον χρόνο του.
Να καταλάβω αυτούς με την επιδότηση.
Αυτοί που έχουν το μετρητό ας περιμένουν λίγο.

#1507   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:04

Και; (Ρωτάω για το Android που είπες). Σου βγάζει 2 εκδόσεις σε κάθε έκδοση λειτουργικού και πάει τρένο. Π.χ 7.0.1 και 7.1.1.
Για μέτρα πόσες βγάζει η apple και ΑΚΟΜΗ να στρώσει το ρημάδι. Νομίζω ότι έμεινες στο Android σε εποχές προ 5 ετών.

Για το υπόλοιπο να μας πεις την συνταγή.

Αφενώς το Android σε είχε συνηθίσει σε τόσο κακή εμπειρία χρήσης που πλέον με τα λίγα bug φαίνεται καλό...ενώ το iOS σε είχε συνηθίσει σε τόσο καλή εμπείρια χρήσης που με το παραμικρό bug σου φαίνεται κακό! Το οτι έχουμε κακομάθει δεν είναι κάτι που δικαιολογεί σαφώς τα bugs που υπάρχουν αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε οτι γίνονται συνεχώς προσπάθειες διόρθωσης...
Αφετέρου το όνομα Google είναι αρκετό να τρέξεις μακριά!

Για συνταγές στείλε pm...δεν είναι το θέμα κατάλληλο για οδηγούς χρήσης iphone

#1508   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:10

Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν.

#1509   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:12

Αφενώς το Android σε είχε συνηθίσει σε τόσο κακή εμπειρία χρήσης που πλέον με τα λίγα bug φαίνεται καλό...ενώ το iOS σε είχε συνηθίσει σε τόσο καλή εμπείρια χρήσης που με το παραμικρό bug σου φαίνεται κακό! Το οτι έχουμε κακομάθει δεν είναι κάτι που δικαιολογεί σαφώς τα bugs που υπάρχουν αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε οτι γίνονται συνεχώς προσπάθειες διόρθωσης...
Αφετέρου το όνομα Google είναι αρκετό να τρέξεις μακριά!
Για συνταγές στείλε pm...δεν είναι το θέμα κατάλληλο για οδηγούς χρήσης iphone

Δεν κατάλαβες τι λέω...δεν είναι και ούτε ήταν θέμα συνήθειας. Έχω π.χ 7.1.1. Δουλεύει άψογα. Τέλος.
Έχω 11.2 και ακόμη υπάρχουν προβλήματα μετά από πόσες beta; Αν δεις το history κάθε έκδοσης από το iOS 10 γράφεις βιβλίο.
Φτιάχνει ένα βγαίνουν αλλά δυο. Το έχει κάνει θρίλερ ταινίας.
Σου είπα...μην κολλάς σε προηγούμενα έτη.
Για τις συνταγές άνοιξε ένα νέο τοπικ να μάθουμε όλοι.
Θα ήταν πιο σωστό νομίζω. Η γνώση πρέπει να διαμοιράζεται.

#1510   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:35

Δεν κατάλαβες τι λέω...δεν είναι και ούτε ήταν θέμα συνήθειας. Έχω π.χ 7.1.1. Δουλεύει άψογα. Τέλος.
Έχω 11.2 και ακόμη υπάρχουν προβλήματα μετά από πόσες beta; Αν δεις το history κάθε έκδοσης από το iOS 10 γράφεις βιβλίο.
Φτιάχνει ένα βγαίνουν αλλά δυο. Το έχει κάνει θρίλερ ταινίας.
Σου είπα...μην κολλάς σε προηγούμενα έτη.
Για τις συνταγές άνοιξε ένα νέο τοπικ να μάθουμε όλοι.
Θα ήταν πιο σωστό νομίζω. Η γνώση πρέπει να διαμοιράζεται.

Επειδή η εμπειρία μου στα smartphones ξεκινάει από εποχές Symbian επέτρεψε μου να έχω μια συνολική εικόνα και βάση αυτής να κρίνω...
Θεωρώ το να παίρνεις παράδειγμα μια έκδοση iOS που έτυχε να είναι προβληματική και να την συγκρίνεις με μια έκδοση Android που έτυχε να είναι άψογη (όπως λες) και έτσι να δημιουργείς τον κανόνα είναι ατυχές...

ΥΓ1. Μιά συμβουλή από την εμπειρία μου στο iOS (και όχι μόνο)...αναβαθμίζεις μόνο όταν τα προβλήματα της νέας έκδοσης (που πάντα θα υπάρχουν) δεν σου δημιουργόυν χειρότερη εμπειρία χρήσης από αυτή που έχεις και προσπαθείς να περνάς τις νέες εκδόσεις με restore να καθαρίζει η συσκευή (μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά κάνει διαφορά)!

ΥΓ2. Πρέπει κάποια στιγμή που θα χω χρόνο να ασχοληθώ με μερικά βασικά και χρηστικά tips για το iOS. Έχω κουραστεί να ακούω κλισέ του στυλ το iphone δεν στέλνει αρχεία σε άλλες συσκευές, δεν έχει file manager, δεν συνδέεται σε υπολογιστή χωρίς itunes κλπ ακόμα και από χρόνια χρήστες του.

#1511   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:36

Ρε παιδιά τόσες σελίδες που γράφεται για την διαθεσιμότητα δεν την καταλαβαίνω. Οποίοι θέλετε το x περιμένετε λίγο παραπάνω και πάρτε το με ηρεμία. Γιατί παιδεύεστε τόσο;
Αφού είπε η απλ ότι θα έχει περιορισμένο αριθμό. Θέλει τον χρόνο του.
Να καταλάβω αυτούς με την επιδότηση.
Αυτοί που έχουν το μετρητό ας περιμένουν λίγο.

Δεν καταλαβαίνεις οτι σε ενα thread που λέγεται "ιphone x - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ " και που δημιουργήθηκε ώστε να μοιραστούμε την ανυπομονησία, τη χαρά μας και τις πληροφορίες που έχουμε για την κυκλοφορία, γράφονται τόσες σελίδες ! Αλλά θεωρείς οτι στο συγκεκριμένο thread, είναι σχετικό ή μας ενδιαφέρει να διαβάσoυμε για την δήθεν υπεροχή του android, που υποστηρίζεις σε καθε δικο σου post ? Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε με διάθεση τσακωμού, ειλικρινά ρωτάω.

#1512   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:50

Δεν καταλαβαίνεις οτι σε ενα thread που λέγεται "ιphone x - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ " και που δημιουργήθηκε ώστε να μοιραστούμε την ανυπομονησία, τη χαρά μας και τις πληροφορίες που έχουμε για την κυκλοφορία, γράφονται τόσες σελίδες ! Αλλά θεωρείς οτι στο συγκεκριμένο thread, είναι σχετικό ή μας ενδιαφέρει να διαβάσoυμε για την δήθεν υπεροχή του android, που υποστηρίζεις σε καθε δικο σου post ? Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε με διάθεση τσακωμού, ειλικρινά ρωτάω.

Οποιος δεν γουσταρει μπορει να αποχωρει κανεις δεν μενει με το ζορι εδω ...η θεματολογια ειναι για την διαθεσιμοτητα του μοντελου και γιαυτο θα μιλαμε μεχρι να εχει τετοιο στοκ που να μην χρειαζεται πια

#1513   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 23:58

Επειδή η εμπειρία μου στα smartphones ξεκινάει από εποχές Symbian επέτρεψε μου να έχω μια συνολική εικόνα και βάση αυτής να κρίνω...
Θεωρώ το να παίρνεις παράδειγμα μια έκδοση iOS που έτυχε να είναι προβληματική και να την συγκρίνεις με μια έκδοση Android που έτυχε να είναι άψογη (όπως λες) και έτσι να δημιουργείς τον κανόνα είναι ατυχές...
ΥΓ1. Μιά συμβουλή από την εμπειρία μου στο iOS (και όχι μόνο)...αναβαθμίζεις μόνο όταν τα προβλήματα της νέας έκδοσης (που πάντα θα υπάρχουν) δεν σου δημιουργόυν χειρότερη εμπειρία χρήσης από αυτή που έχεις και προσπαθείς να περνάς τις νέες εκδόσεις με restore να καθαρίζει η συσκευή (μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά κάνει διαφορά)!
ΥΓ2. Πρέπει κάποια στιγμή που θα χω χρόνο να ασχοληθώ με μερικά βασικά και χρηστικά tips για το iOS. Έχω κουραστεί να ακούω κλισέ του στυλ το iphone δεν στέλνει αρχεία σε άλλες συσκευές, δεν έχει file manager, δεν συνδέεται σε υπολογιστή χωρίς itunes κλπ ακόμα και από χρόνια χρήστες του.

Την ίδια εμπειρία έχω κι εγώ. Μίλησα από iOS 10. Δεν είπα για τώρα. Εκτός κι αν η απλ έχει πολύ δουλειά στο μάρκετιγκ και λιγότερη στο Σαπόρτ τωρα τελευταία. Το τοπικ να το ανοίξεις με ενδιαφέρει πολύ και να τα πούμε εκεί.

Ποτέ δεν τσακώνομαι, και να ξέρεις ότι πάντα γίνονται οφτοπικ σχόλια με μέτρο. Λέει κάποιος κάτι, απάντηση στην απάντηση ξεφεύγουμε λίγο. Λόγος αντίλογος...γνωστό.
Στο οντοπικ τώρα, νομίζω ότι μίλησα απλά. Όσοι έχουν επιδότηση και καίγονται να το καταλάβω.
Όσοι εχουν το μετρητό αν αγοραστεί λίγο μετέπειτα θα αλλάξει κάτι;
Αντιθέτως θα το πάρετε και σε καλύτερη τιμή.
Απλά ακόμη να καταλάβω μια εταιρεία που θέλει να διαθέσει ένα μοντέλο, για ποιον λόγο να βγάζει περιορισμένο αριθμό δημιουργώντας χαρούμενους και ¨μη¨ χαρούμενους καταναλωτές.
Γνωρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν με επιδότηση.
Σέβομαι την χαρά σου και με το καλό να το αποκτήσεις.
Αλλά αυτό δεν είναι ψυχοφθόρο;
Λέει ο φίλος...τέλος του χρόνου μαζική παραλαβή.
Ζήσε μαη να φας...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 07/11/2017 - 00:02.

#1514   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 00:49

Πολλες παραλαβές από καταστήματα άκουσα γι' αυτή την εβδομάδα... 

όποιος παραλάβει από μαγαζί να σφυρίξει - μήπως προλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι :) 

#1515   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 01:49

Ποτέ δεν τσακώνομαι, και να ξέρεις ότι πάντα γίνονται οφτοπικ σχόλια με μέτρο. Λέει κάποιος κάτι, απάντηση στην απάντηση ξεφεύγουμε λίγο. Λόγος αντίλογος...γνωστό.
Στο οντοπικ τώρα, νομίζω ότι μίλησα απλά. Όσοι έχουν επιδότηση και καίγονται να το καταλάβω.
Όσοι εχουν το μετρητό αν αγοραστεί λίγο μετέπειτα θα αλλάξει κάτι;
Αντιθέτως θα το πάρετε και σε καλύτερη τιμή.
Απλά ακόμη να καταλάβω μια εταιρεία που θέλει να διαθέσει ένα μοντέλο, για ποιον λόγο να βγάζει περιορισμένο αριθμό δημιουργώντας χαρούμενους και ¨μη¨ χαρούμενους καταναλωτές.
Γνωρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν με επιδότηση.
Σέβομαι την χαρά σου και με το καλό να το αποκτήσεις.
Αλλά αυτό δεν είναι ψυχοφθόρο;
Λέει ο φίλος...τέλος του χρόνου μαζική παραλαβή.
Ζήσε μαη να φας...

Επειδή το είδα οτι μιλάς πολιτισμένα, γι' αυτό και απάντησα σε φιλικό τόνο. Κοίτα, εκ πρώτης ματιάς ίσως σε κάποιον να φαίνεται ψυχοφθόρο και ίσως καποιοι να είναι πιο αγχωμένοι απο άλλους και να ξεπερνάνε ενα όριο, αλλά βασικά ενα φόρουμ που κάνουμε συζήτηση είναι, μη φανταστεις ότι όλη την υπόλοιπη μέρα ασχολούμαστε μ'αυτό. Απλά είναι χρήσιμο, γιατί ανταλάσσουμε πληροφορίες, πολλές φορές χρήσιμες. Η περιορισμένη διαθεσιμότητα, η οργάνωση των ελληνικών μαγαζιών, αν (που δεν) τηρήθηκε η προτεραιότητα των προπαραγγελιών κλπ είναι πολύ μεγάλα θέματα που έχουν συζητηθεί και τα οποία και αυτα σχολιάζονται στο εδώ thread. Πολλές φορές γελάμε κιόλας απο ανυπόστατες και άσχετες πληροφορίες που μπορεί να πεί κάποιος υπάλληλος, που φυσικά δεν φταίει κι αυτός, αν χέστηκε για το iphone και έτσι του έχουν πεί οι προιστάμενοι του ή απλά θέλει να ξεφορτωθεί εναν ενοχλητικό πελάτη, τι να κάνει ? Μια απο αυτές είναι αυτή για τέλος του χρόνου. Όλες οι ενδείξεις λένε οτι μέσα στο Νοέμβριο θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι. Αλλά το θέμα είναι οτι όταν είσαι στο ιphonehellas.gr αυτά τα θέματα είναι που ενδιαφέρουν όσους μπαίνουν και ούτε τα αλλα λειτουργικά, ούτε οι άλλες συσκευές.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες