Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1576   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:32

Καλά αυτό με το Χ, το" Εξ" και το 10 δεν θες να ξέρεις πόσες φορές το άκουσα από πωλητές. Έπεσα και σε περιπτώσεις που επέμεναν κιόλας οταν τους ζήταγα iPhone 10 ότι δεν υπάρχει τέτοιο και ότι κάνω λάθος γιατί λέγεται "Εξ". Και όταν τους εξηγούσα ότι το Χ είναι το λατινικό 10 με κοίταγαν με ύφος ροφού. Μιλάμε τόσα face palms είχα πολύ καιρό να ρίξω...

attachicon.gifTriple_facePalm.jpg

Έχοντας κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που είτε καταλαβαίνουν iphone 6 ή ότι δεν υπάρχει iphone 10 αλλά 8, αποφάσισα να τους λέω:

"Αυτό το καινούριο μαραφέτι της Apple που δεν έχει κουμπί και κάνει ένα σκασμό λεφτά"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1577   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:32

Καλά αυτό με το Χ, το" Εξ" και το 10 δεν θες να ξέρεις πόσες φορές το άκουσα από πωλητές. Έπεσα και σε περιπτώσεις που επέμεναν κιόλας οταν τους ζήταγα iPhone 10 ότι δεν υπάρχει τέτοιο και ότι κάνω λάθος γιατί λέγεται "Εξ". Και όταν τους εξηγούσα ότι το Χ είναι το λατινικό 10 με κοίταγαν με ύφος ροφού. Μιλάμε τόσα face palms είχα πολύ καιρό να ρίξω...

attachicon.gifTriple_facePalm.jpg

Αυτο με το Χ και το 10 είναι μεγάλο θέμα όντως. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να το λέω Χ, αλλά μου συνέβη σε μαγαζί που το ζήτησα Χ να με κοιτάξουν περίεργα και να μου πούν "το 10 εννοείτε ?" και στο επόμενο που λέω άντε ας το ζητήσω 10 να μου πουν "το Χ δηλαδή" ? Ότι του φανει του λολοστεφανή ! :D

#1578   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,952 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:36

παιδιά κρατάτε ταμπελίτσα σαν αυτά στο αεροδρόμιο στις αφίξεις  :P

#1579   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:48

Κι εγω σημερα το ζήτησα ως iPhone X (εξ) γιατι αμα το λεω 10 δε καταλαβαίνει κανεις
Ο υπάλληλος έψαχνε για λίγη ωρα και μου λεει δεν εχουμε το 6 γιατι ειναι παλιό ...

#1580   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:54

θεωρω οτι δεν κανουν τετοια ατομα σε τετοιες δουλειες.
γνωμη μου ταπεινη.
το ανεφερα κ εγω.media markt συγγρου ερχεται η αλλη με υφος πολλων καρδιναλιων και μου λεει τι θα θελατε της λεω...το iphone 10 ...με κοιταει...μου λεει ποιο;;;λεωτο καινουριο το X ΛΑΤΙΝΙΚΟ...δλδ 10!!
ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ αλλο υπαλληλο...και του λεει εχουμε κανενα 6αρι;;;
λεει φυσικα!!λεω παιδια ευθυγραμμιστειτε λιγο iphone ''ΕΞ'' δλδ Χ σας το ειπα μπας και καταλαβαιτε το 10 εννοω!!ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΦΟΥ....μεχρι 8 εχει βγαλει....τους λεω ερχεστε λιγο εδω στο γαμημενο σας το σταντ...βλεπετε;;;; iphone X(10)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....αυτο ουτε για δειγμα......ρε στην κολαση μεχρι να βγει ο ηλιος!!!ΠΟΤΕ ΔΛΔ!!!!!

Όπως το είπες Στέλιο, απλά δεν κάνουν για τη δουλειά αυτή. Έχω ακούσει υπάλληλο να το λέει και μονοκόμματο «Χ10»... Του λέω με τετραγωνική ρίζα ή χωρίς;; Χαρακίρι επιτόπου.🤯

On iPhone 7

#1581   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:57

Παιδια καντε υπομονη απο τελος της εβδομαδας και αρχες της αλλης θα ερθει μεγαλη παρτιδα ! Εγω ειχα παραγγειλει απο public ενα δικο μ που δεν με εχουν ειδοποιησει αλλα με ειδοποιησαν μολις απο vodafone η παραγγελια ειχε γινει πριν καν την εναρξη των προπαραγγελιων στην προσωπικη μ συμβουλο τα κινητα ειναι ηδη στην κεντρικη τους αποθηκη και μεχρι πεμπτη μου ειπε θα παραλαβω απο καταστημα για την κοπελα μ

#1582   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:59

Όπως το είπες Στέλιο, απλά δεν κάνουν για τη δουλειά αυτή. Έχω ακούσει υπάλληλο να το λέει και μονοκόμματο «Χ10»... Του λέω με τετραγωνική ρίζα ή χωρίς;; Χαρακίρι επιτόπου.

On iPhone 7

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ!!!!!ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ενταξει καταλαβαινω ολοι εχουμε αναγκη την εργασια αλλα ρε παιδι μου βαλτε καποια ελαχιστα κριτηρια....δλδ αυτο το χάλι παραέγινε.

κουράστηκα..και μου την δίνει ότι τσαντίζονται κιόλας!!!

εδώ γυναίκα φίλου μου δουλεύει σε εταιρεία κινητής καλούν πελάτισσα να της πουν ότι εχει επιδοτηση και τους απάντησε ότι θα περιμένω το iphone 10 να κάνω χρήση της επιδότησης.

και εκείνη και οι συναδέλφισες της γελάγαν λέει δύο ώρες πήρε τον φιλο μου-αντρα της και του λεεί ακόμη γελάμε!!!της λέει γιατι γελατε;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΑΠΗ;;;;ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 8!!!!ΤΟ 10 ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ποιος γελάει ακόμα με ποιον άραγε;;;;;τους κόπηκε το χαμόγελο κ τις ξεφτίλισε ο φίλος!!!

tragic.....!!!!

#1583   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:04

χαχαχαχαχα τωρα βλεπω τα σχολια σας και εκλαψα... Πηγα σε ενα καταστημα κοσμοτε σημερα αγγουροξυπνημενος να πληρωσω εναν λογαριασμο, λεω στον υπαλληλο εχετε το Χ και μου απανταει οχι αλλα εχουμε το 7 και το 7+ και εφυγα. Μετα σκεφτομουν καλα δεν εχουν ουτε το 8. Τωρα καταλαβα οτι θα νομιζε οτι του ειπα 6 χαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω κλαιω

#1584   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:18

Μια είναι η λύση νομίζω παιδιά, σε όλα αυτά τα μαγαζιά : "Γειά σας, μήπως έχετε το iphone ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ? " Ε, αν δεν καταλάβουν και έτσι, i rest my case... :rolleyes:

#1585   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:21

Ενημερώνω πως από έγκυρες πηγές η quest είναι εντελώς out of stock. Από αύριο θα έχουμε νεότερα για το πότε θα είναι η επόμενη παραλαβή...

#1586   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:49

Eκανα ενα τηλέφωνο στο παιδί που με εξυπηρετεί στα κεντρικά του Πλαισίου, απλά να δω τι γίνεται. Μου είπε οτι, όσον αφορά αυτούς, τους εστειλαν ελάχιστα κομμάτια για όλα τα μαγαζιά, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν 64ρια και οτι παρόλο που περίμεναν το αντίθετο, η πλειοψηφία των προπαραγγελιών είναι 256ρια. Ελπίζουν η επόμενη παραλαβή να έχει περισσότερα 256ρια, για να εξυπηρετηθεί κόσμος που προπαρήγγειλε. Δεν ξέρει πότε θα είναι η επόμενη παραλαβή και το δυσάρεστο είναι οτι κάτι μου πέταξε για 3.000 προπαραγγελίες, οπότε αν έρχονται με αυτό το ρυθμό, τον ήπιαμε απο κεί και τις αλυσίδες γενικά, ίσως οι πάροχοι κινητής που κάνουν ο καθένας δική του εισαγωγή, να είναι πιο ελπιδοφόρα ιδέα... :(

#1587   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:53

Eκανα ενα τηλέφωνο στο παιδί που με εξυπηρετεί στα κεντρικά του Πλαισίου, απλά να δω τι γίνεται. Μου είπε οτι, όσον αφορά αυτούς, τους εστειλαν ελάχιστα κομμάτια για όλα τα μαγαζιά, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν 64ρια και οτι παρόλο που περίμεναν το αντίθετο, η πλειοψηφία των προπαραγγελιών είναι 256ρια. Ελπίζουν η επόμενη παραλαβή να έχει περισσότερα 256ρια, για να εξυπηρετηθεί κόσμος που προπαρήγγειλε. Δεν ξέρει πότε θα είναι η επόμενη παραλαβή και το δυσάρεστο είναι οτι κάτι μου πέταξε για 3.000 προπαραγγελίες, οπότε αν έρχονται με αυτό το ρυθμό, τον ήπιαμε απο κεί και τις αλυσίδες γενικά, ίσως οι πάροχοι κινητής που κάνουν ο καθένας δική του εισαγωγή, να είναι πιο ελπιδοφόρα ιδέα... :(

Πανο ασχολησου και αλλου!!! Πολυ θα θα ο φιλος μ φενεται!!αν ειναι να σε εξυπηρετησει οταν εξυπηρετηθουν ολοι φεξε μ και γλυστρησα

#1588   dchristis

dchristis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:01

Καλησπερα σε ολους. Εγω ειχα κανει προπαραγγελίες παντου, δεν με πηραν απο πουθενά πίσω. Σημερα βγήκα μια βόλτα, το βρήκα το 256 space grey στον ΟΤΕ καλλιθεας και το πήρα. Νομίζω οτι κατι τέτοιο πρέπει να κάνουμε όσοι το θελουν

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1589   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:03

Καλησπερα σε ολους. Εγω ειχα κανει προπαραγγελίες παντου, δεν με πηραν απο πουθενά πίσω. Σημερα βγήκα μια βόλτα, το βρήκα το 256 space grey στον ΟΤΕ καλλιθεας και το πήρα. Νομίζω οτι κατι τέτοιο πρέπει να κάνουμε όσοι το θελουν

Ξέρεις αν έχει και αλλα γενικά καθόλου ;

Τελευταία επεξεργασία από: zakis13, 07/11/2017 - 16:04.

#1590   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:04

Πως ειναι δυνατόν ;
Σημερα ήμουν σε κατάστημα cosmote κ μου λεει δεν υπαρχει σε κανενα απο τα καταστήματα μας ,δεν εχει ερθει ακόμα
Ενω ειχα σκοπό να κοιτάξω κι αλλου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6