Βρήκα ένα μισάωρο σήμερα και γύρισα λίγο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. 1η στάση cosmote-ote, στην Ερμού. Δεν είχαν αν και υπήρχαν 2 για προπαραγγελίες,΄οχι όμως 256gb αλλά64gb..
2h στάση istorm οπου εντελώς ψαρωτικά λέω στην υπάλληλο -Ένα iphone 10 silver 256gb θα ήθελα... Μου απαντά :
-Λυπάμαι δεν έχουμε , μόνο προπαραγγελίες...Κάνατε μου λέει;
-Όχι της λέω σε σας γιατί πέρσι το 7 plus 256gb το προπαρήγγειλα και με ειδοποιήσατε Χριστούγεννα, όταν το είχα από τον Οκτώβρη...
-Παγωτό εκείνη...
-Και συνεχίζω..Πως γίνεται να μην έχετε ικανοποιήσει προπαραγγελίες και να πουλάτε από το μαγαζί σε walk in πελάτες; ]
-Αυτό το κάνει και η Apple, μου λέει...τέζα εγώ!!! Και συμπληρώνει: ότι 'εγινε μόνο για την 1η μέρα και τώρα από εδώ και πέρα μόνο online παραγγελίες!!!
3η στάση Public
Tα ίδια και εδώ, αλλά είναι δίπλα μου 2 κλαρινογαμπροί και λένε στην κοπέλα : Θα βγεί και σε plus? Και λέει αυτή: όχι ακόμα ίσως προς το Πάσχα!!! Τώρα ποιος δούλευε ποιόν δεν κατάλαβα!!! Αλλά τις ζητούσαν να τους πει τί κάνει το τηλέφωνο!!!
4η στάση Πλαίσιο!!! Τα ίδια αλλά μου είπαν πως η "APPLE" τους ενημέρωσε ότι σε 5-6 εβδομάδες θα καλυφθούν όλοι!!! Μπορεί και ο ίδιος ο Tim!!!
Το μόνο που κέρδισα ήταν ότι το είδα και τρελάθηκα!!! Τα σπάει και τα gestures είναι εκπληκτικά!!! Επίσης νομίζω ότι το ios 11 κάθεται καλύτερα σε αυτό σε σχέση με το 7plus μου ή πρέπει να το σετάρω ξανα..χαχα