Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1606   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:15

Βρήκα ένα μισάωρο σήμερα και γύρισα λίγο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. 1η στάση cosmote-ote, στην Ερμού. Δεν είχαν αν και υπήρχαν 2 για προπαραγγελίες,΄οχι όμως 256gb αλλά64gb..

2h στάση istorm οπου εντελώς ψαρωτικά λέω στην υπάλληλο -Ένα iphone 10 silver 256gb θα ήθελα... Μου απαντά :

-Λυπάμαι δεν έχουμε , μόνο προπαραγγελίες...Κάνατε μου λέει;

-Όχι της λέω σε σας γιατί πέρσι το 7 plus 256gb το προπαρήγγειλα και με ειδοποιήσατε Χριστούγεννα, όταν το είχα από τον Οκτώβρη...

-Παγωτό εκείνη...

-Και συνεχίζω..Πως γίνεται να μην έχετε ικανοποιήσει προπαραγγελίες και να πουλάτε από το μαγαζί σε walk in πελάτες; ]

-Αυτό το κάνει και η Apple, μου λέει...τέζα εγώ!!! Και συμπληρώνει: ότι 'εγινε μόνο για την 1η μέρα και τώρα από εδώ και πέρα μόνο online παραγγελίες!!!

3η στάση  Public

Tα ίδια και εδώ, αλλά είναι δίπλα μου 2 κλαρινογαμπροί και λένε στην κοπέλα : Θα βγεί και σε plus? Και λέει αυτή: όχι ακόμα ίσως προς το Πάσχα!!! Τώρα ποιος δούλευε ποιόν δεν κατάλαβα!!! Αλλά τις ζητούσαν να τους πει τί κάνει το τηλέφωνο!!!

4η στάση Πλαίσιο!!! Τα ίδια αλλά μου είπαν πως η "APPLE" τους ενημέρωσε ότι σε 5-6 εβδομάδες θα καλυφθούν όλοι!!! Μπορεί και ο ίδιος ο Tim!!!

Το μόνο που κέρδισα ήταν ότι το είδα και τρελάθηκα!!! Τα σπάει και τα gestures είναι εκπληκτικά!!! Επίσης νομίζω ότι το ios 11 κάθεται καλύτερα σε αυτό σε σχέση με το 7plus μου ή πρέπει να το σετάρω ξανα..χαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1607   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:16

Το πράγμα έχει ξεφύγει στο διπλανό site.
Απορώ εάν υπάρχουν άνθρωποι που θα τα δώσουν. Καλά αυτός μπορεί να ζητάει ότι θέλει.
ff2f95152e1091738950a03cee803c62.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1608   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:21

Το πράγμα έχει ξεφύγει στο διπλανό site.
Απορώ εάν υπάρχουν άνθρωποι που θα τα δώσουν. Καλά αυτός μπορεί να ζητάει ότι θέλει.
ff2f95152e1091738950a03cee803c62.jpg

H συσκευή είναι σφραγ-γ-ισμένη και δε στέλνει αντικαταβολή...Μόνο κατάθεση!!! 1800 ευρώ σαπουνάκι Apple θα στείλει ο ταμτάκος!!

#1609   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.614 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:23

Θα μεινω με το προιστορικο μου 7 πλας για ενα ακομα χρονο :(

Τι να πουν δηλαδή οι "δύσμοιροι" με τα 6S ή ακόμα στη χειρότερη με το 6..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/11/2017 - 17:23

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1610   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:23

Βρήκα ένα μισάωρο σήμερα και γύρισα λίγο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. 1η στάση cosmote-ote, στην Ερμού. Δεν είχαν αν και υπήρχαν 2 για προπαραγγελίες,΄οχι όμως 256gb αλλά64gb..

2h στάση istorm οπου εντελώς ψαρωτικά λέω στην υπάλληλο -Ένα iphone 10 silver 256gb θα ήθελα... Μου απαντά :

-Λυπάμαι δεν έχουμε , μόνο προπαραγγελίες...Κάνατε μου λέει;

-Όχι της λέω σε σας γιατί πέρσι το 7 plus 256gb το προπαρήγγειλα και με ειδοποιήσατε Χριστούγεννα, όταν το είχα από τον Οκτώβρη...

-Παγωτό εκείνη...

-Και συνεχίζω..Πως γίνεται να μην έχετε ικανοποιήσει προπαραγγελίες και να πουλάτε από το μαγαζί σε walk in πελάτες; ]

-Αυτό το κάνει και η Apple, μου λέει...τέζα εγώ!!! Και συμπληρώνει: ότι 'εγινε μόνο για την 1η μέρα και τώρα από εδώ και πέρα μόνο online παραγγελίες!!!

3η στάση  Public

Tα ίδια και εδώ, αλλά είναι δίπλα μου 2 κλαρινογαμπροί και λένε στην κοπέλα : Θα βγεί και σε plus? Και λέει αυτή: όχι ακόμα ίσως προς το Πάσχα!!! Τώρα ποιος δούλευε ποιόν δεν κατάλαβα!!! Αλλά τις ζητούσαν να τους πει τί κάνει το τηλέφωνο!!!

4η στάση Πλαίσιο!!! Τα ίδια αλλά μου είπαν πως η "APPLE" τους ενημέρωσε ότι σε 5-6 εβδομάδες θα καλυφθούν όλοι!!! Μπορεί και ο ίδιος ο Tim!!!

Το μόνο που κέρδισα ήταν ότι το είδα και τρελάθηκα!!! Τα σπάει και τα gestures είναι εκπληκτικά!!! Επίσης νομίζω ότι το ios 11 κάθεται καλύτερα σε αυτό σε σχέση με το 7plus μου ή πρέπει να το σετάρω ξανα..χαχα

Φιλε μου ο Α11 ειναι πολυ πιο γρηγορος απο Α10 λογικο ειναι να καθεται καλυτερα 

#1611   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.470 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:24

Υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο αγοραστής.

Μεχρι τωρα,αγοραζες με τιμολογιο κανονικα και συμψηφιζοταν το ΦΠΑ
Τωρα πως θα συμψηφιστει,θα το πληρωσεις ετσι στεγνα;
Για δωσε καμμια πληροφορια παραπανω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 07/11/2017 - 17:25

#1612   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:35

Μεχρι τωρα,αγοραζες με τιμολογιο κανονικα και συμψηφιζοταν το ΦΠΑ
Τωρα πως θα συμψηφιστει,θα το πληρωσεις ετσι στεγνα;
Για δωσε καμμια πληροφορια παραπανω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Λοιπόν..

σχετικά με το ΦΠΑ ,

αν υπάγεσαι σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ τότε με εκτύπωση από το TAXIS (η οποία αποδεικνύει το αυτό) σε εκδίδουν Τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ.

Στην περιοδική δήλωση (αν την κάνεις εσύ και όχι ο λογιστής σου) τότε το αντιμετωπίζεις ως ενδοκοινοτική απόκτηση (προσαυξάνεις την αξία των αγορών και των πωλήσεων με την καθαρή αξία και το ΦΠΑ (που δεν πλήρωσες))..

Αυτά..

Το γράφω γιατί όποιος διαβάσει το νόμο ή την ΠΟΛ θα νομίσει ότι πρέπει να πληρώσει το ΦΠΑ με έκτακτη δήλωση... 

#1613   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:40

Λοιπόν..

σχετικά με το ΦΠΑ ,

αν υπάγεσαι σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ τότε με εκτύπωση από το TAXIS (η οποία αποδεικνύει το αυτό) σε εκδίδουν Τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ.

Στην περιοδική δήλωση (αν την κάνεις εσύ και όχι ο λογιστής σου) τότε το αντιμετωπίζεις ως ενδοκοινοτική απόκτηση (προσαυξάνεις την αξία των αγορών και των πωλήσεων με την καθαρή αξία και το ΦΠΑ (που δεν πλήρωσες))..

Αυτά..

Το γράφω γιατί όποιος διαβάσει το νόμο ή την ΠΟΛ θα νομίσει ότι πρέπει να πληρώσει το ΦΠΑ με έκτακτη δήλωση... 

Είσαι Θεός ! Εμένα τα κάνει όλα η λογίστρια μου γιατι δεν το 'χω με τα φορολογικά καθόλου και πριν λίγο που διάβασα το νόμο κατάλαβα οτι το πληρώνεις με εκτακτη δήλωση, οπότε λέω αφου είτε έτσι είτε αλλιώς το πληρώνεις, ποιός ο λόγος να μπείς στον κόπο να μην το πληρώσεις στο μαγαζί να ξεμπερδεύεις ? Σ'ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 07/11/2017 - 17:40

#1614   tolis24h

tolis24h

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/11/2017 - 17:49

Λοιπόν..

σχετικά με το ΦΠΑ ,

Αυτά..

. δηλαδή;;;;; το πληρώνεις μετα η καθόλου;

#1615   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:01

Σε ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες

Η ΠΟΛ. 1150/2017 ισχύει μόνο για κινητά , κονσόλες, laptop και tablet και ΟΧΙ για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

#1616   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:12

. δηλαδή;;;;; το πληρώνεις μετα η καθόλου;

Επί της ουσίας ΔΕΝ πληρώνεις καθόλου ΦΠΑ...

#1617   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:12

Η ΠΟΛ. 1150/2017 ισχύει μόνο για κινητά , κονσόλες, laptop και tablet και ΟΧΙ για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΣΩΣΤΑ :)

#1618   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:21

Έκανα και γω την βόλτα από Vodafone,plaisio,cosmote,public σήμερα .καμια τύχη.

#1619   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:26

Πωω φορουμ φοροτεχνικων γιναμε ελεος

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 07/11/2017 - 18:26

#1620   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:29

Πωω φορουμ φοροτεχνικων γιναμε ελεος

Μπορεί να χρειαστεί να προσλάβεις κανένα να σε βοηθήσει με το μαγαζάκι με τα iPhone X.

Δες το θετικά.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;