Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1681   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:12

Απο που προκυπτει οτι του χρονου θα εχουμε 6+ ιντσες οθονη;
Ξερουμε οτι η apple ειναι λιγο αργη στις αλλαγες.
Εγω βλεπω σε 2 χρονια και αν αυξηση οθονης.
Αν σας αρεσει το Χ παρτε το να το χαρειτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω αν όντως γίνει αυτό αλλά και αν βγάλουν πόσο εύχρηστο θα είναι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1682   theoeki

theoeki

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:14

Ωραία!Σου ζήτησαν και προκαταβολή?(πληρωμή μετρητοις στο κατάστημα ειναι οι δόσεις?)

τιποτα, στη καρτα ναι

#1683   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:23

Δεν ξέρω αν όντως γίνει αυτό αλλά και αν βγάλουν πόσο εύχρηστο θα είναι?

Όσο εύχρηστο ειναι και το 6/7/8/plus και με Χ plus τιμη.

#1684   jmarin

jmarin

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:40

Χθες βράδυ παρέλαβα και εγώ το δικό μου Space Grey 256GB από Cosmote. Μου το είχαν κρατημένο σε κατάστημα από το Σάββατο αλλά δεν μπορούσαν να το τιμολογήσουν. Μου είπαν πως η Cosmote παρέλαβε πολύ λίγα και έστειλε επιλεκτικά σε κάποια μεγάλα καταστήματα της. (26 στον αριθμό αν κατάλαβα καλά) 

καταστημα ηλιουπολης;

#1685   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:09

https://www.kotsovol...56gb-space-gray

τωρα στον κωτσοβολο

#1686   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:09

Χθες που μιλησα με τα κεντρικα του Κοτσοβολου για το pre order μου, μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του μηνα θα το εχω. και εκανα την προπαραγγελια στις 04/11. Αρα οσοι ειχαν παραγγελια πριν την κυκλοφορια  θα το παραλαβουν νωριτερα, στα μεσα αυτου του μηνα ( ;)

Καλα μην εμπιστευεσαι και πολυ οτι σου ειπαν, βασικα δεν ξερουν τι τους γινεται απο οτι καταλαβα γιατι μιλησα με κεντρικα μιλησα με το καταστημα και λεγανε αλλα αντι αλλων.

Υποψιαζομαι οτι μεσα στον μηνα θα το εχουμε οσοι παραγγειλαμε απο κοτσοβολο οπως και ολοι οι υπολοιποι απο αλλα καταστηματα αλλιως οπως ειπες στην χειροτερη μεχρι τελος του μηνα.

Αν καποιος παραλλαβει απο κοτσοβολο ας μας το γραψει παντως να ξερουμε :)

#1687   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1,058 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:18

https://www.kotsovol...56gb-space-gray

τωρα στον κωτσοβολο

αναμενεται συντομα γραφει...δλδ του π....... ανημερα 

#1688   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:20

αναμενεται συντομα γραφει...δλδ του π....... ανημερα 

πουληθηκε. εκανα 8 ρεφρεσ απο την στιγμη που το ποσταρα και ηταν εκει

#1689   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:33

Αυτο το 14/11 αρκετά ακούγεται πάντως. Να καταθέσω κι εγώ μια πληροφορία, αλλά πάρτε την πολυυυυ χαλαρά, γιατί μπορεί να είναι και αρες μάρες κουκουνάρες μια και είναι απο φίλο φίλου και δεν μίλησα εγώ. Απο Κωτσόβολο είναι η ενημέρωση, ότι ΛΕΕΙ, φέρανε πολύ λίγα κομμάτια, γιατί επειδή συνήθως οι πρώτες παρτίδες βγάζουν προβλήματα, θέλαν να δώσουν λίγα δοκιμαστικά για αρχή και να δουν τις πρωτες 10 μέρες αν θα βγάλουν προβλήματα και αν θα έχουν επιστροφες. Αυτό εμένα μου ακούγεται ότι νάναι, για να πώ την αλήθεια...

Το άλλο που ίσως έχει πιο πολύ βάση, είναι οτι την άλλη βδομάδα ΛΕΕΙ θα φέρουν ΠΟΛΛΑ κομμάτια, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ο τύπος ότι σε δυο βδομάδες θα βρωμάει ο τόπος. Επίσης είπε οτι μόνο ο Κωτσόβολος έχει 7.000 προπαραγγελίες μέχρι στιγμής.

Αυτά άκουσα, αυτά μεταφέρω, με ΠΟΛΛΗ επιφύλαξη, για την κουβεντα. Δικο σας ! :)

#1690   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:35

Αυτο το 14/11 αρκετά ακούγεται πάντως. Να καταθέσω κι εγώ μια πληροφορία, αλλά πάρτε την πολυυυυ χαλαρά, γιατί μπορεί να είναι και αρες μάρες κουκουνάρες μια και είναι απο φίλο φίλου και δεν μίλησα εγώ. Απο Κωτσόβολο είναι η ενημέρωση, ότι ΛΕΕΙ, φέρανε πολύ λίγα κομμάτια, γιατί επειδή συνήθως οι πρώτες παρτίδες βγάζουν προβλήματα, θέλαν να δώσουν λίγα δοκιμαστικά για αρχή και να δουν τις πρωτες 10 μέρες αν θα βγάλουν προβλήματα και αν θα έχουν επιστροφες. Αυτό εμένα μου ακούγεται ότι νάναι, για να πώ την αλήθεια...

Το άλλο που ίσως έχει πιο πολύ βάση, είναι οτι την άλλη βδομάδα ΛΕΕΙ θα φέρουν ΠΟΛΛΑ κομμάτια, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ο τύπος ότι σε δυο βδομάδες θα βρωμάει ο τόπος. Επίσης είπε οτι μόνο ο Κωτσόβολος έχει 7.000 προπαραγγελίες μέχρι στιγμής.

Αυτά άκουσα, αυτά μεταφέρω, με ΠΟΛΛΗ επιφύλαξη, για την κουβεντα. Δικο σας ! :)

Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αξίζει καν να ακούς τι λένε (πόσο μάλλον να το επεξεργάζεσαι).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1691   rs172

rs172

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:50

Καλημέρα !Παραγγελία 9  το πρωί 27/10 από κωτσοβολο 256 silver για παραλαβή από το κατάστημα (2 φίλοι μ 3/11 το είχανε στα χέρια τους κ κάνανε παραγγελία μετά τς 11  για SG 256 ) κ ενώ δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα όπως είδα κάποιες σελίδες ποιο πίσω κ σκέφτηκα μπας κ είμαι τυχερός σήμερα είπα να πάρω να ρωτήσω ! και η κοπέλα μ είπε ότι αναμένεται  νέα παραλαβή 30/11!!!!

κοινώς ότι να ναι !!!!

#1692   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:51

Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αξίζει καν να ακούς τι λένε (πόσο μάλλον να το επεξεργάζεσαι).

Να σου πώ τη μαύρη αλήθεια μου, με το αλαλούμ που έγινε για το Χ, κατέληξα ότι δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα δεν αξίζει να ακούς. Όλοι με τον ίδιο τρόπο φέρθηκαν στις προπαραγγελίες...Και βέβαια, δεν τους χρεώνω την ευθύνη, απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι, βλέπε infoquest, που ούτε ποσα αρχικά κομμάτια θα φέρει τους είπε, ούτε πότε θα γίνει η επόμενη παράδοση και πόσα κομμάτια, ούτε κάθε πότε θα κάνει παραδόσεις...Στο εξωτερικό με το που πατάς το κουμπάκι της παραγγελίας, έχεις και τη μέρα που θα το έχεις στα χέρια σου και τελειώνεις. <_<

#1693   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:07

Από τα public μου είπαν ότι στις 10 του μήνα παραλαμβάνουν νέα παρτίδα άρα είπαν Σάββατο ή Δευτέρα θα εξυπηρετηθούμε.

Άντε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

#1694   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:13

Αυτά άκουσα, αυτά μεταφέρω, με ΠΟΛΛΗ επιφύλαξη, για την κουβεντα. Δικο σας !  :)

Κλαίωωωωωωωωω 7000 προπαραγγελίες λέει! :lol:  Και αν θα βγάλουν προβλήματα θα έκλαιγε ο Κωτσόβολος τους πήρε ο πόνος θέλουν να μας πούνε τώρα, εδώ πουλάνε άλλες σαβούρες και δεν τους καίγεται καρφί!

Πόσο κρίμα που όλα αυτα που έχουμε ακούσει από τα καταστήματα όλες αυτές τις μέρες δεν τα έχουμε γραπτώς με ονοματεπώνυμα και τα συναφή να τους τα τρίβουμε στην μούρη από εδώ και πέρα. Όχι λόγω του iPhone αλλά γενικά, πλέον έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα.

#1695   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:17

Ο κάθε υπάλληλος λέει ότι του κατέβει..έχω ρωτήσει συνολικά σε δέκα καταστήματα αυτές τις ημέρες.στην ίδια αλυσίδα αλλά λέει ο ένας αλλά ο άλλος.μονο το τηλέφωνο αν καλέσουν ποτε για την παραλαβή θα είναι αληθές.αν είναι και αυτό.ποτε δεν ξέρεις εδώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες