Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1651   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:22

Παίδες έως την άλλη παρασκευη θα έχουμε παραλάβει όλοι..  Οπως ειπε και ενα παιδι μέχρι την άλλη τεταρτη έχουμε παραλαβή αρκετά κομμάτια.

Mακάρι ! Δεν ξέρω τι ειπε κάποιο παιδί, αλλά αυτο το άρθρο λέει ΠΟΛΥ απαισιόδοξα πράγματα και αν και γενικά μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος, μου τα έκοψε λίγο τα φτεράκια, το ομολογώ.... :(

http://www.insider.g...tin-ellada-pics

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1652   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1,014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:25

Έχει κανείς πληροφορίες σχετικά με το deals365? Πότε θα γίνει παραλαβή; Έχει παραλάβει κανένας ως τώρα από εκεί;; Ή καλά Χριστούγεννα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1653   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:25

Mακάρι ! Δεν ξέρω τι ειπε κάποιο παιδί, αλλά αυτο το άρθρο λέει ΠΟΛΥ απαισιόδοξα πράγματα και αν και γενικά μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος, μου τα έκοψε λίγο τα φτεράκια, το ομολογώ.... :(

Μην ασχολεισαι με τους συγκεκριμένους. Δελτία τύπου είναι οι τύποι οτι τους πασάρουν το ανεβάζουν και οποιος κανει comment απο κατω που τους ξεμπροστιαζει δεν επιτρεπουν καν να φανει.

#1654   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:26

Mην ψαρώνεις, νόμοι προσφοράς και ζήτησης... Διαθέτεις λίγα κομμάτια κάνεις ντόρο και μετα μπαμ, φέρνεις παρτίδα φουλ.. Εδω θα είμαστε στις 20 του μήνα να σου ανεβάζω φώτο που θα υπάρχει παντού διαθέσιμο.
Εγω τα έχω τώρα τα λεφτά και περιμένω πρώτα να καλύψω κάτι υποχρεώσεις και να πέσει λίγο η τιμή ρε παιδια.  Ελπίζω το 1000αρικο να το φτάσουμε τα χριστουγεννα

Χρηστάρα πές τα αδερφέ . Μάγκες το λέμε και πάλι μην ψαρώνετε ..Σε λίγο θα ναι στα χέρια μας και θα το λιώνουμε όπως κάνουν τα παιδια τώρα

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 07/11/2017 - 22:27.

#1655   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:32

Μακάρι ρε παιδιά, απο το στόμα σας και στης apple το αυτί ! Εγω είμαι στο τσακ να πάω στο ebay το Αγγλικό, να πάρω κανένα σε λογική τιμή να τελειώνω, είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το πράμα, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει....Σαν να μη μου εφταναν τα άλλα του προβλήματα, προχτές μου έπεσε το 6s λές και αυτοκτόνησε, απο την τσαντίλα του που ασχολούμαι με το Χ και έκανε ΚΑΙ μια ρωγμή να στο μπροστινό τζάμι....

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 07/11/2017 - 22:33.

#1656   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 22:36

Μακάρι ρε παιδιά, απο το στόμα σας και στης apple το αυτί ! Εγω είμαι στο τσακ να πάω στο ebay το Αγγλικό, να πάρω κανένα σε λογική τιμή να τελειώνω, είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το πράμα, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει....Σαν να μη μου εφταναν τα άλλα του προβλήματα, προχτές μου έπεσε το 6s λές και αυτοκτόνησε, απο την τσαντίλα του που ασχολούμαι με το Χ και έκανε ΚΑΙ μια ρωγμή να στο μπροστινό τζάμι....

ααααοοοουτς... :( Ε μα κι εσυ μην μπαινεις απο το 6S να βλεπεις για το Χ παρεξηγειται!  :lol:

#1657   k2g2006

k2g2006

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:38

Χαχχαχα, και εμένα έπαθε το ίδιο το εξάρι μου, έπεσε σε κατάθλιψη και παραλλαχθηκανε τα χρώματα της (μαϊμού) οθόνης μου! Καλή μας επιτυχία στην αναζήτησή...

#1658   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:47

Aπλα πας στο Taxis και τυπώνεις την σελίδα στις προσωπικες πληροφορίες που δείχνει το καθεστως ΦΠΑ ως ενεργό και τους την πάς. Κι εγω πρόσφατα το έμαθα αυτό το ευχάριστο. Μήπως ξέρει κάποιος αν ισχύει και σε υπόλογιστές αυτό ή μόνο σε κινητά ?

Ενεργό; Ας πούμε εμενα αναφέρει αν θυμάμαι καλά...καθεστώς ΦΠΑ «κανονικό».

Οκ νομίζω το έλυσα...
Ισχύει κανονικά!
Ευχαριστώ!!

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 07/11/2017 - 23:57.

#1659   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:52

Κι εγώ από την απελπισία μου παρήγγειλα ένα xiaomi redmi note 4μήπως και ξεχαστώ γιατί είμαι τόσο καιρό χωρίς κινητό, αφού πούλησα το iphone 8 plus.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έσπασα και τον αστράγαλό μου και είμαι με γύψο ήδη ένα μήνα και θα είμαι σίγουρα ακόμα έναν.

#1660   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:57

Εγώ εν αναμονή ακόμα από wind....
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

#1661   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 00:39

Κι εγώ από την απελπισία μου παρήγγειλα ένα xiaomi redmi note 4μήπως και ξεχαστώ γιατί είμαι τόσο καιρό χωρίς κινητό, αφού πούλησα το iphone 8 plus.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έσπασα και τον αστράγαλό μου και είμαι με γύψο ήδη ένα μήνα και θα είμαι σίγουρα ακόμα έναν.

περαστικα!  :)

#1662   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,871 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 00:39

επειγοντως και ενα Χ για να περασουν πιο ευκολα οι μερες. Περαστικα και συντομα γερος παλι.

#1663   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 08:28

Καλημέρα,

Έκανε χθες μια βόλτα σε αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Από κατάστημα Vodafone μου είπαν για παράδειγμα πως αν παραγγείλω θα το έχω σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι περισσότεροι μου είπαν μετά από τις 14/11.

Με βάση και την απάντηση που πήρα από τον εμπορικό μας αντιπρόσωπο ( Cosmote) πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν οι περισσότεροι.

Τώρα όσον αφορά το άρθρο σχετικά με τις τρελές παραγγελίες στην Ελλάδα, θα έλεγα να μην δίνουμε και μεγάλη βάση. Πόσοι από εμάς δεν έχουν κάνει προ παραγγελία σε τουλάχιστον 2 -3 εταιρείες?? στην καψούρα μας να βρούμε συσκευή απευθυνόμαστε παντού. Μόλις την πάρουμε στα χέρια μας θα πέσουν τα άκυρα βροχή.

Όσον αφορά αυτό που διάβασα από τον χρήστη kosmasche, η αλήθεια είναι ότι μπήκα και εγώ πολλές φορές στην διαδικασία να σκεφτώ να πάρω άλλη συσκευή, από την μία γιατί με τρελαίνει η πολιτική της apple, από την άλλη γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα ( πρώτα από όλα στον εαυτό μου ) αλλά το χέρι δεν πάει.....

Λέτε να είμαστε τόσο αρρωστάκια :huh:

Καλημέρα

Τελευταία επεξεργασία από: spacegucci, 08/11/2017 - 08:29.

#1664   nigal9981

nigal9981

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 08:57

και μια καινούργια μέρα ξημερώνει στην Ελλάδα.....της αναζήτησης ενός iPhone X-10!!!!!!!! xaxaxaxaaxaxa

αντε καλό ψάξιμο παιδιά! που θα πάει θα νικήσουμε και θα το βρούμε!

(πάντως μεταξύ μας....δεν εχω ξανα πιάσει τον εαυτό μου να παρακαλάω να δώσω ενα σκασμό λεφτά και να μην μπορώ!!!)

μια παροιμία λέει.....με τον παρά μου γαμ..... και την κυρά μου!!!!! ελα που η Apple μας τρολλάρει όμως και δεν μας αφήνει ουτε αυτό να κάνουμε!!!!

οποιος ακούσει κάτι ας πει και σε μάς τους δύσμοιρους της αναμονής!!!

καλημέρα και πάλι!

#1665   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 09:02

Αυτό το Vodafone replace για το iPhone X ισχύει και με αγορά μετρητοίς ή ισχύει μόνο με δόσεις η κάποιο άλλο προγραμμα τους ?Καλο ακούγεται δωρεάν ασφάλιση.Τι κέρδος έχουν να παρέχουν δωρεάν 2 χρόνια τσάμπα ασφάλεια ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες