Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1771   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:18

Παίδες ξανα επισημαίνω αυτο π ειπε και ο geomac ,ο αδερφός μου απο public με πήρε πρίν για παραλαβές... Κοιτάμε τώρα να το πάρω και γω στο όνομα του με έκπτωση!

Καλη αγορά στα παιδια που το περιμένουν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1772   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:18

Καλημέρα και απο εμένα σε όλους! παρακολουθώ εδω και μέρες τα σχόλια όλων σας και θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να αναφέρω τι μου συνέβει σήμερα το πρωί!

Βλέπω κατα της 7:30 περίπου το iphone x 64 gb και το 256 space grey διαθέσιμα άμεσα στον Κοτσόβολο (ηλεκτρονικό κατάστημα) κάνω ανανεωση της σελίδας για περίπου 5 λεπτά και ήταν ακόμα διαθέσιμα και τα δυο μοντέλα! κάνω την παραγγελία μου κανονικά για το 64gb και ολοκληρώνω την παραγγελλια μου κανονικά. Τράβαω και ενα screenshot καλού κακού να το έχω! ολα καλά μεχρι εκεινη την στιγμή(φυσικά μετα απο 10 λεπτά της παραγγελίας μου τα προιοντα δεν ηταν πια διαθεσιμα... Καλω τηλεφωνικά 9:00 τον κοτσοβολο αναφερω τον κωδικό της παραγγελίας μου και ο πωλητης μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο και του λεω πως εγω οταν εκανα την παραγγελία μου ηταν διαθεσιμα δυο μοντέλα... Του λεω κοιτάξτε την παραγγελία και ενημερωστεμε άμεσα γιατι ισως ακυρώσω την παραγγελία μου. Περιμένω τηλέφωνο απο αυτούς για να δω πως θα κινηθώ... Αν καποιος γνωρίζει κατι σχετικά με αυτό ας με ενημερώσει! Ευχαριστώ καλη συνεχεια παιδιά και υπομονή!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 09/11/2017 - 09:20.

#1773   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:40

Καλημέρα και απο εμένα σε όλους! παρακολουθώ εδω και μέρες τα σχόλια όλων σας και θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να αναφέρω τι μου συνέβει σήμερα το πρωί!
Βλέπω κατα της 7:30 περίπου το iphone x 64 gb και το 256 space grey διαθέσιμα άμεσα στον Κοτσόβολο (ηλεκτρονικό κατάστημα) κάνω ανανεωση της σελίδας για περίπου 5 λεπτά και ήταν ακόμα διαθέσιμα και τα δυο μοντέλα! κάνω την παραγγελία μου κανονικά για το 64gb και ολοκληρώνω την παραγγελλια μου κανονικά. Τράβαω και ενα screenshot καλού κακού να το έχω! ολα καλά μεχρι εκεινη την στιγμή(φυσικά μετα απο 10 λεπτά της παραγγελίας μου τα προιοντα δεν ηταν πια διαθεσιμα... Καλω τηλεφωνικά 9:00 τον κοτσοβολο αναφερω τον κωδικό της παραγγελίας μου και ο πωλητης μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο και του λεω πως εγω οταν εκανα την παραγγελία μου ηταν διαθεσιμα δυο μοντέλα... Του λεω κοιτάξτε την παραγγελία και ενημερωστεμε άμεσα γιατι ισως ακυρώσω την παραγγελία μου. Περιμένω τηλέφωνο απο αυτούς για να δω πως θα κινηθώ... Αν καποιος γνωρίζει κατι σχετικά με αυτό ας με ενημερώσει! Ευχαριστώ καλη συνεχεια παιδιά και υπομονή!

Έως τώρα δεν είχε παραλάβει ούτε 1 64αρι . Μαζί με τα αλλά καταστήματα από χτες σήμερα αύριο παραλαμβάνει από την αντιπροσωπεία κάποια τεμάχια . Αυτά λογικά θα είναι στην καλύτερη για όσους περιμένουν ακόμα από 27/11 όποτε μάλλον για πολύ επόμενες παρτίδες είναι η παραγγελία σου . Η διαθεσιμότητα στο site είτε έχει να κάνει κάπως με το ότι παρέλαβαν και περάστηκε για λίγο είτε με το ότι ξέρουν αριθμούς και τους αφήνουν περιθώριο να βάλουν και άλλους στη σειρά . Όπως και να έχει η ουρά είναι τεράστια για να παραγγείλεις τώρα από εκεί . Τα space grey ήταν απίστευτα δυσερευτα σε σημείο μέχρι και σε reviewers σκόπιμα να δίνουν το ασημί . Δεν ξέρω πως μερικοί εδώ λένε ότι είναι μπροστά σε πωλήσεις το ασημί

Τελευταία επεξεργασία από: Stevengrk, 09/11/2017 - 09:41.

#1774   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:48

Έως τώρα δεν είχε παραλάβει ούτε 1 64αρι . Μαζί με τα αλλά καταστήματα από χτες σήμερα αύριο παραλαμβάνει από την αντιπροσωπεία κάποια τεμάχια . Αυτά λογικά θα είναι στην καλύτερη για όσους περιμένουν ακόμα από 27/11 όποτε μάλλον για πολύ επόμενες παρτίδες είναι η παραγγελία σου . Η διαθεσιμότητα στο site είτε έχει να κάνει κάπως με το ότι παρέλαβαν και περάστηκε για λίγο είτε με το ότι ξέρουν αριθμούς και τους αφήνουν περιθώριο να βάλουν και άλλους στη σειρά . Όπως και να έχει η ουρά είναι τεράστια για να παραγγείλεις τώρα από εκεί . Τα space grey ήταν απίστευτα δυσερευτα σε σημείο μέχρι και σε reviewers σκόπιμα να δίνουν το ασημί . Δεν ξέρω πως μερικοί εδώ λένε ότι είναι μπροστά σε πωλήσεις το ασημί

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ενημέρωση φίλε μου να είσαι καλά καλό υπόλοιπο ημέρας να έχεις όπως και όλοι σας εδω! Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή και σίγουρα κάποια στιγμή θα μας έρθει που θα πάει! Εγω γενικά είμαι του μαυρου χρωματος στα κινητά! εχω ακουσει αυτο που λες για το silver και όντως ειναι περίεργο.. και πάλι ευχαριστώ πολύ καλη συνέχεια σε όλους!!!

#1775   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:53

Καλημερα!!!!! Νιωθω ενα Deja Vu, εσεις? Να πάω σε ειδικό?

Αντε να χτυπησει το τηλεφωνακι μου!!!!!!!! ή να αρχίσω iphoνότσαρκες?

#1776   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 09:56

Τράβαω και ενα screenshot καλού κακού να το έχω! ολα καλά μεχρι εκεινη την στιγμή(φυσικά μετα απο 10 λεπτά της παραγγελίας μου τα προιοντα δεν ηταν πια διαθεσιμα... Καλω τηλεφωνικά 9:00 τον κοτσοβολο αναφερω τον κωδικό της παραγγελίας μου και ο πωλητης μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο και του λεω πως εγω οταν εκανα την παραγγελία μου ηταν διαθεσιμα δυο μοντέλα... Του λεω κοιτάξτε την παραγγελία και ενημερωστεμε άμεσα γιατι ισως ακυρώσω την παραγγελία μου. 

Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά!!!!! Όσα screenshot κ να τράβηξες,βαθιά μέσα σου ήξερες ότι κάτι θα πάει στραβά κ δεν θα ισχύει αυτό που είδες, ΣΩΣΤΑ?

#1777   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:06

Εγω παιδιά κρατάω μικρο καλάθι μέχρι στιγμής. Όσο για το silver αυτο προωθεί η Apple στους reviewers γιατι ειναι camera friendly συγκριτικά με το space gray. Τωρα πιο πουλάει πιο πολυ στα χαρτιά άγνωστο.

#1778   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:13

Καλημερα!!!!! Νιωθω ενα Deja Vu, εσεις? Να πάω σε ειδικό?

Αντε να χτυπησει το τηλεφωνακι μου!!!!!!!! ή να αρχίσω iphoνότσαρκες?

iphoνότσαρκες  :lol:  :lol:  :lol: 

#1779   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:20

Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά!!!!! Όσα screenshot κ να τράβηξες,βαθιά μέσα σου ήξερες ότι κάτι θα πάει στραβά κ δεν θα ισχύει αυτό που είδες, ΣΩΣΤΑ?

Ναι φίλε μου ισχύει αλλά εγω είτε έτσι είτε αλλιώς την παραγγελία ήθελα να την κάνω και άς περίμενα αλλά μιας και το είδα διαθέσιμο την έκανα λίιγο νωρίτερα! Και αν θέλω κάνω και ακύρωση δεν θέλω όμως γιατί κάποια στιγμη θα παραλάβω απλά τα πράγματα εξάλλου εχω στα χέρια μου το s8 το iphone 6s το oppo r7 κ.α άρα δεν καίγομαι και τοοοσο πολύ!!!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 09/11/2017 - 10:23.

#1780   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:22

Καλημέρα 

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και φέρνουν στο skroutz σε κανονικές τιμές. Το e-thiki.gr έχει διαθέσιμα ίδιες με τις κανονικές τιμές πώλησης. 

64GB silver 1196 ευρώ

https://e-thiki.gr/index.php?route=product/product&product_id=38395

256GB silver και space grey 1395 ευρώ

https://e-thiki.gr/i...roduct_id=38398

https://e-thiki.gr/i...roduct_id=38397

Τελευταία επεξεργασία από: spl, 09/11/2017 - 10:23.

#1781   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2,292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:26

Καλημέρα 

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και φέρνουν στο skroutz σε κανονικές τιμές. Το e-thiki.gr έχει διαθέσιμα ίδιες με τις κανονικές τιμές πώλησης. 

64GB silver 1196 ευρώ

Αρχισε η κατηφορα στην τιμη  :D  :D  :D

Καλημερα

#1782   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:32

Καλημέρα 

64GB silver 1196 ευρώ

Μίλησα μαζί τους και μου ειπαν ότι θα παραλάβουν αύριο ή από εβδομάδα και μόλις τα παραλάβουν θα στείλουν κοινώς ότι έχουν οι άλλοι έχουν και αυτοί . Τίποτα δηλαδή .

Aφού πάλεψα να συννενοηθώ γιατί κάνει διακοπές η γραμμή τους γιατί τους πηρα και από σταθερό και από κινητό τους είπα έχετε άμεσα διαθέσιμο? Μου λέει θα έχουμε αύριο και θα τυριθει σειρά προτεραιότητας και ή θα σας το στείλουμε και αύριο ή από εβδομάδα .Άρα ίσως τους έχουν ειδοποιήσει ότι θα παραλάβουν αύριο και το έβαλαν άμεσα διαθέσιμο για να τσιμπήσουν πελάτες .

Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 09/11/2017 - 10:37.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1783   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:37

Πρώτο σε πωλήσεις, ξεκινώντας από τις προπαραγγελίες και μέχρι στιγμής, με μεγάλη διαφορά είναι το μοντέλο iPhone X 256GB Space Gray.

iPhone X in Space Gray With 256GB of Storage is Most Popular Pre-Order Option Among MacRumors Readers
https://www.macrumor...e-x-model-poll/

#1784   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,952 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:38

σωστά αν δεις αρχική λέει διαθεσιμοτητα άγνωστη ,κράχτης απλά για το κατάστημα .

#1785   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/11/2017 - 10:40

Πρώτο σε πωλήσεις, ξεκινώντας από τις προπαραγγελίες και μέχρι στιγμής, με μεγάλη διαφορά είναι το μοντέλο iPhone X 256GB Space Gray.

iPhone X in Space Gray With 256GB of Storage is Most Popular Pre-Order Option Among MacRumors Readers
https://www.macrumor...e-x-model-poll/

Καλά μην το δένουμε κιόλας μιλάμε για ένα poll και τίποτα άλλο. Όποιος θέλει μπαίνει και βάζει άσχετα αν το αγόρασε ή όχι. Στο φορουμ εδώ ας πούμε οι περισσότεροι νομίζω θέλουν το silver.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες