Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1741   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:27

Σήμερα στο πλαίσιο του mall μου είπαν πως δεν έχουν ιδέα ποτέ θα παραλάβουν και η κοπέλα ήταν κάθετη σε αυτό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1742   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:30

Ναι αλλα πως το μαθαινω; :P

Δεν το μαθαίνεις..και ο φίλος προφανώς το υποθέτει λόγω κάποιου γνωστού που θα έχει μέσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με καταχώρησαν σε ένα excel του καταστήματος το οποίο είχε 1η λίστα με αυτούς που είχαν καλέσει βάσει κομματιών που παρέλαβαν και μία άλλη καρτέλα με αυτούς που δεν πρόλαβαν κ πάνε για 2η παραλαβή ή αν ακυρώσει κάποιος από τη 1η λίστα.

Δεν το υποθέτω λοιπόν, αλλά το είδα(φίλε zEr0c0ol από γνωστό την έχω πατήσει μέχρι τώρα κ στράφηκα στην αναζήτηση πεζοδρομίου - door 2 door που λένε  :P ) . Τώρα για να είμαι ειλικρινής έχω τις αμφιβολίες μου ότι μπορεί πριν από μένα να σκάσει κ κανά βυσματάκι, αλλά όπως κ να έχει πιστεύω είμαι κοντά....

Μάλιστα πήγα κ μέσα στην εβδομάδα όπου πέτυχα άλλον υπάλληλο κ για να δει αν το είχα κάνει παραγγελία κοίταξε το ίδιο excel κ όντως ήμουν ν1 πάλι.

Είδωμεν!!! 

Τελευταία επεξεργασία από: bigboss, 08/11/2017 - 21:32

#1743   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:33

Έτσι, κουβέντα να γίνεται, μια και οι πληροφορίες ειναι με το σταγονόμετρο, ποια αλυσίδα πιστεύετε είχε αριθμητικά τις περισσότερες παραγγελίες για το Χ ? Πλαισιο, Κοτσώβολος, Media Markt, Public, iStorm, Γερμανός ? (φαντάζομαι δεν ξέχασα καμμια απο τις μεγάλες)

#1744   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:34

Πιστεύω Κωτσό λόγω της δανειοδότησης.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1745   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:35

πήρα σήμερα το απόγευμα και μου είπαν δεν έχουν καμία ενημέρωση και όταν έρθει η σειρά μου θα επικοινωνήσουν. Και σε μένα τα ίδια λέει στο site.

Σε αυτη τη περίπτωση η αυριανή παραλαβή δεν ισχυει

#1746   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:37

Έτσι, κουβέντα να γίνεται, μια και οι πληροφορίες ειναι με το σταγονόμετρο, ποια αλυσίδα πιστεύετε είχε αριθμητικά τις περισσότερες παραγγελίες για το Χ ? Πλαισιο, Κοτσώβολος, Media Markt, Public, iStorm, Γερμανός ? (φαντάζομαι δεν ξέχασα καμμια απο τις μεγάλες)

Αν κρίνω από την λίστα που είδα με αυτούς που ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν από ένα συγκεκριμένο κατάστημα....Νομίζω Πλαίσιο. Αν διέκρινα καλά πάνω από 10 ονόματα είχε σημειωμένα να παραλάβουν.

#1747   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:40

Θα παραλαβουν και λογικα θα εξυπηρετηθουν οι πρωινες παραγγελιες της 27-10 !!!!αναλογα με τα τεμαχια !!!

#1748   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:42

Με καταχώρησαν σε ένα excel του καταστήματος το οποίο είχε 1η λίστα με αυτούς που είχαν καλέσει βάσει κομματιών που παρέλαβαν και μία άλλη καρτέλα με αυτούς που δεν πρόλαβαν κ πάνε για 2η παραλαβή ή αν ακυρώσει κάποιος από τη 1η λίστα.

Δεν το υποθέτω λοιπόν, αλλά το είδα(φίλε zEr0c0ol από γνωστό την έχω πατήσει μέχρι τώρα κ στράφηκα στην αναζήτηση πεζοδρομίου - door 2 door που λένε  :P ) . Τώρα για να είμαι ειλικρινής έχω τις αμφιβολίες μου ότι μπορεί πριν από μένα να σκάσει κ κανά βυσματάκι, αλλά όπως κ να έχει πιστεύω είμαι κοντά....

Μάλιστα πήγα κ μέσα στην εβδομάδα όπου πέτυχα άλλον υπάλληλο κ για να δει αν το είχα κάνει παραγγελία κοίταξε το ίδιο excel κ όντως ήμουν ν1 πάλι.

Είδωμεν!!! 

Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να σε απογοητεύσω αλλά απο ότι ξέρω εγώ η σειρα παράδοσης είναι βάση της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ Λίστας που υπάρχει μόνο στα Κεντρικά και είναι συγκεντρωτική απο όλα τα μαγαζιά συν τα online. Πράγμα που σημαίνει οτι αν όντως ακολουθήσουν αυστηρή σειρά προτεραιότητας, το ότι είσια πρώτος στο συγκεκριμένο κατάστημα, φυσικά και είναι πολύ καλό, αλλά μπορεί στη συνολική λίστα προτεραιότητας να είσαι Εκατοστός. Μακάρι να παραλάβεις σύντομα και εσύ και όλοι μας και να κάνω λάθος, αλλά εμένα έτσι μου το εξήγησαν απο τα Κεντρικά του Πλαίσιου.

#1749   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:54

Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να σε απογοητεύσω αλλά απο ότι ξέρω εγώ η σειρα παράδοσης είναι βάση της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ Λίστας που υπάρχει μόνο στα Κεντρικά και είναι συγκεντρωτική απο όλα τα μαγαζιά συν τα online. Πράγμα που σημαίνει οτι αν όντως ακολουθήσουν αυστηρή σειρά προτεραιότητας, το ότι είσια πρώτος στο συγκεκριμένο κατάστημα, φυσικά και είναι πολύ καλό, αλλά μπορεί στη συνολική λίστα προτεραιότητας να είσαι Εκατοστός. Μακάρι να παραλάβεις σύντομα και εσύ και όλοι μας και να κάνω λάθος, αλλά εμένα έτσι μου το εξήγησαν απο τα Κεντρικά του Πλαίσιου.

Θέλω να πιστεύω (αν κ νομίζω ισχύει ανεξάρτητα αν το θέλω κιόλας) ότι δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση σε έναν τεράστιο μέγεθος όπως το Πλαίσιο για να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας, κ απόδειξη αυτού είναι όλα τα παραπάνω σχόλια που δεν έχουν παρά ένα κοινό συμπέρασμα μόνο.....ο καθένας από τους υπαλλήλους λέει το δικό του. Το μόνο που συμφωνούν είναι ότι δεν έχουν.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο επειδή πολλοί βρήκαν κ αγόρασαν σε "iphonότσαρκα" που έκαναν σε καταστήματα , ότι τα κεντρικά κρατούν κάποια κομμάτια (για on line παραγγελίες) αλλά στέλνουν κ σε καταστήματα κομμάτια. Κάποια καταστήματα για να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους κράτησαν δικό τους pre order list. Αυτό δεν ισχύει σε όλα γιατί σε άλλο κατάστημα της ίδια αλυσίδας που ρώτησα με παρέπεμψαν να κάνω on line παραγγελία. Θα δείξει.

Think Positive!!!!!!

#1750   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:02

Κι εγώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αν έχουν παραλαβή αύριο, θα πρέπει να με πάρουν τηλ.
Αν όχι, σημαίνει ότι το «πολύ ψηλά στη λίστα» είναι υποκειμενικό..!
Όπως και να ‘χει..κοντεύουμε! Και εγώ είπα, δεν το ξαναπερναω όλο αυτό με το day1..πολύ ψυχοφθόρο!

#1751   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:03

Ηταν που θα ξεχειλιζε η αγορα απο ετοιμοπαραδοτα Χ επειδη ειναι πολυ ακριβο για το μεσο Ελληνα...

#1752   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:18

Κι εγώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αν έχουν παραλαβή αύριο, θα πρέπει να με πάρουν τηλ.
Αν όχι, σημαίνει ότι το «πολύ ψηλά στη λίστα» είναι υποκειμενικό..!
Όπως και να ‘χει..κοντεύουμε! Και εγώ είπα, δεν το ξαναπερναω όλο αυτό με το day1..πολύ ψυχοφθόρο!

Μην ξεχνάμε οτι δεν είναι ενα μοντέλο, αλλά 4. Το πολύ ψηλά στη λίστα είναι και θέμα του τι παραλαμβάνουν σε κάθε παράδοση. Αν π.χ εσυ θέλεις silver 256ρι και το θέλουν και άλλοι 5 πριν απο σένα και τους παραδώσουν 5 silver 64ria, 3 Space gray 64ρια και απο ενα 256ρι, αυτο το ενα θα το πάρει ο πριν απο σένα στη λίστα που θέλει το ίδιο και μπορεί αυτοί που είναι μετα απο σένα και θέλουν απο τα μοντέλα που έχουν, να εξυπηρετηθούν.... :wub:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 08/11/2017 - 22:20

#1753   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:19

κόψτε τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια.. και πιστέψτε με θα αποκτήσετε και εσείς το iphone X και θα πείτε τελικά αυτό το ρημάδι ήρθε από ταινία φαντασίας και ήρθε για να μας αλλάξει την ζωή.. ακούστε τον ομορφονιό....!!!! 

τα φιλια μου..   :wub: 
omorfonios.gif

#1754   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:29

Ολα για
Το χι το χιναρι! το δεκα το κακο!

#1755   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:46

Το public γράφει "εγγύηση 12 μήνες "στο sait !!Πάνε καλά?Δεν πιστεύω να μας φέρουν τίποτα αμερικάνικα?

Τελευταία επεξεργασία από: wrangler, 08/11/2017 - 22:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7