OFF topic λιγο (ας διαγραφει απο τους admin αν ειναι)
Εκανα την προπαραγγελια με τιμολογιο,αλλα διαβασα καπου οτι πλεον για τιμολογιο
χρειαζεται χαρτι Ε9.
Το εκοψε κανεις τιμολογιο απο αυτους που παρελαβαν για να μου πει τι ισχυει?
Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:16
OFF topic λιγο (ας διαγραφει απο τους admin αν ειναι)
Εκανα την προπαραγγελια με τιμολογιο,αλλα διαβασα καπου οτι πλεον για τιμολογιο
χρειαζεται χαρτι Ε9.
Το εκοψε κανεις τιμολογιο απο αυτους που παρελαβαν για να μου πει τι ισχυει?
Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:28
αρ γιου τολκινγκ του μι? Αι χοουπ νο (χρησιμοποιω γραμματοσειρα Αταρι)
Σε όλους πάει και σε μένα πρώτο πρώτο που ειμαι το κόκκινο πανι και το μαυρο πρόβατο! Σας παρασερνω στην ακολασία και την παρανομία του off topic!! Θα μπει φουρτουνιασμένος πάλι και θα μοιράζει συστασεις!
Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:38
καθε φορουμ πρεπει να βγαζει και μια ενεργεια,θετικη κυριως. Και τα off topic χρειαζονται καπου καπου ιδιως οταν προσφερουν εξτρα γνωση. Προσωπικα δεν νοιωθω κανενα εδω να ειναι το κοκκινο πανι η το μαυρο προβατο. Παλια ειχαμε κατι τετοια αλλα παντα στα πλαισια του χαβαλε κυριως και σπανια εφταναν στα ακρα.
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 05/11/2017 - 20:39
Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:48
καθε φορουμ πρεπει να βγαζει και μια ενεργεια,θετικη κυριως. Και τα off topic χρειαζονται καπου καπου ιδιως οταν προσφερουν εξτρα γνωση. Προσωπικα δεν νοιωθω κανενα εδω να ειναι το κοκκινο πανι η το μαυρο προβατο. Παλια ειχαμε κατι τετοια αλλα παντα στα πλαισια του χαβαλε κυριως και σπανια εφταναν στα ακρα.
Συμφωνώ απόλυτα! Στο thread αυτό έτσι κι αλλιώς τα "off topic", και το βάζω σε εισαγωγικα γιατί δεν είναι και τόσο off αφού συνδέονται άμεσα με το κεντρικό θέμα, εκτός από έξτρα γνώση είναι και πολύ ενδιαφέροντα. Γι'αυτό το έχω ρίξει κι εγώ στο χιούμορ!
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 05/11/2017 - 20:48
Δημοσίευση 05/11/2017 - 21:16
Εγω θα περιμενω το LG V30 και θα το παρω μολις ερθη γιατι το Χ δεν το βλεπω ουτε σε 2 μηνες να ρχεται δεν θα χρειαστει να σπασω το συμβολαιο μ γιατι θα το αγορασω cash.
Οταν με το καλο ερθη και αν ερθη ποτε του το Χ τοτε το περνω με το αλλο μ συμβολαιο ευκολα που εχω στην αλλη εταιρια χωρις συσκευη πανω και το πληρωνω κανονικα. Ετσι να κανετε να τα παιρνετε με συμβολαια και οχι cash και να τα πληρωνεται σιγα σιγα καθε μηνα ενα ποσο.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 22:11
Για να δούμε, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει θα ειδοποιήσουν κανέναν με προπαραγγελία ή θα εμφανιστούν στα μαγαζιά κι άλλα κομμάτια ? Έχω ενα καλό προαίσθημα, αλλά εγώ είμαι και γενικά αισόδοξος !
Δημοσίευση 05/11/2017 - 22:17
Στην Αμερική πάντως υπάρχουν παντού διαθέσιμα για να περάσετε να τα πάρετε από το κατάστημα
walk in.png 74,28KB
112 λήψεις
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/11/2017 - 22:20
Εγώ αφού είδα κ απόειδα το έβαλα παραγελία παντού....Κάποια στιγμή που θα έρθει (γιατί θα έρθει) θα πάρω το αίμα μου πίσω.....Θα τις ακυρώσω όλες!!!!!!!! ΜΠΟΥΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
Μέχρι τότε όμως.....αν το βρει κάποιος σε κανά κατάστημα Αθήνα (256 silver) ας μου στείλει P.m......Μην το δουν κ όλοι κ με προλάβουν κ το πάρουν
Παίδες νέα εβδομαδα αύριο, πάμε γερά με νέες παραλαβές!!!!!!
Δημοσίευση 05/11/2017 - 22:35
Εγω έμαθα απο φίλο χρόνια μέσα σε μεγάλη γνωστή εταιρία , οτι μέχρι 15 σίγουρα θα έρθει και η δευτερη παραλαβή.
ΕΚει θα γίνει η πληρης καλυψη
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:24
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 05/11/2017 - 23:25
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:39
Εγώ αφού είδα κ απόειδα το έβαλα παραγελία παντού....Κάποια στιγμή που θα έρθει (γιατί θα έρθει) θα πάρω το αίμα μου πίσω.....Θα τις ακυρώσω όλες!!!!!!!! ΜΠΟΥΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
![]()
Μέχρι τότε όμως.....αν το βρει κάποιος σε κανά κατάστημα Αθήνα (256 silver) ας μου στείλει P.m......Μην το δουν κ όλοι κ με προλάβουν κ το πάρουν
Παίδες νέα εβδομαδα αύριο, πάμε γερά με νέες παραλαβές!!!!!!
Που παντού έβαλες αφού όλοι ζητάνε να βάλεις κάρτα είδα .Δεν στο γράφω για να στην πω απλά το λέω για να μου πεις γιατί κοιτάζω να βρω για ένα φίλο.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:47
Στην Αμερική πάντως υπάρχουν παντού διαθέσιμα για να περάσετε να τα πάρετε από το κατάστημα
Εγω τσεκαρα και δν υπαρχει πουθενα NYC ουτε 64 ουτε 256
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:47
Φοβερό τηλέφωνο δεν λέω, αλλά έχουν ξεφύγει εντελώς, παραλογισμός ή τιμή του.
Θα ήθελα πολύ να το πάρω, αλλά αυτή η εκτός λογικής τιμή με αποτρέπει. Ακόμη και αν βρω τα χρήματα, πουλώντας και το 6s plus μου (128gb), είναι πραγματικά παραλογισμός 1200 με 1400 ευρώ για ένα τηλέφωνο, όσο καλό και αν είναι.
Απογοήτευση αυτή η "λογική" που ακολουθεί η Apple... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι οι Apple fans, δεν πάει άλλο με αυτό το πράγμα, πρέπει να αναθεωρήσουν το θέμα τιμή iPhone στην Apple, κάθε χρόνο και χειρότερα, σε μερικά χρόνια έτσι που πάει θα φτάσει 2000-2500 ευρώ να έχει ένα iPhone και θα καταντήσει να είναι μόνο για Σαουδάραβες πρίγκιπες ή για rich kids!!
Όταν βγήκε το iPhone 3G δεν ήταν έτσι χάλια τα πράγματα, είχε άλλο όραμα η Apple τότε και όσο ζούσε ο μακαρίτης το ακολούθησε όσο το δυνατόν, ώστε να μην καταντήσει το iPhone να είναι ένα τηλέφωνο για τους πολύ λίγους...
Λυπάμαι πολύ που βλέπω αυτή την δυσάρεστη υπέρ-παράλογη εξέλιξη.....
Στην Ελλαδα ειναι ακριβα
US με εργασια μιας εβδομαδας και το πηρες
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:48
Βαζεις τραπεζικη καταθεση, το ιδιο ειναι.
Γεμίστε τους παραγγελίες, με διπλά - τριπλά - τετραπλά account email σε κάθε official distributor, να μην κάνουν άλλο πράγμα από το να μας τηλεφωνούν για επιβεβαίωση,
ίσως μόνο έτσι καταλάβουν του χρόνου κ μας σεβαστούν ως καταναλωτές κ φτιάξουν ένα αξιόπιστο σύστημα προπαραγγελιών.
Τελευταία επεξεργασία από: bigboss, 05/11/2017 - 23:54
Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:50
Συμφωνώ φίλε μου. Εγώ πιστεύω θα τα φάει τα χαστούκια της η apple φέτος. Ωραίο το πανηγυράκι που έστησε με τη δήθεν περιορισμένη διαθεσιμότητα αλλά μέχρι και τα Αμερικανάκια ξύπνησαν και λένε ότι είναι ακριβό. Και βγαίνει η άλλη και λέει να κόψουμε τους καφέδες για να το πάρουμε...no comment...Φοβερό τηλέφωνο δεν λέω, αλλά έχουν ξεφύγει εντελώς, παραλογισμός ή τιμή του.
Θα ήθελα πολύ να το πάρω, αλλά αυτή η εκτός λογικής τιμή με αποτρέπει. Ακόμη και αν βρω τα χρήματα, πουλώντας και το 6s plus μου (128gb), είναι πραγματικά παραλογισμός 1200 με 1400 ευρώ για ένα τηλέφωνο, όσο καλό και αν είναι.
Απογοήτευση αυτή η "λογική" που ακολουθεί η Apple... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι οι Apple fans, δεν πάει άλλο με αυτό το πράγμα, πρέπει να αναθεωρήσουν το θέμα τιμή iPhone στην Apple, κάθε χρόνο και χειρότερα, σε μερικά χρόνια έτσι που πάει θα φτάσει 2000-2500 ευρώ να έχει ένα iPhone και θα καταντήσει να είναι μόνο για Σαουδάραβες πρίγκιπες ή για rich kids!!
Όταν βγήκε το iPhone 3G δεν ήταν έτσι χάλια τα πράγματα, είχε άλλο όραμα η Apple τότε και όσο ζούσε ο μακαρίτης το ακολούθησε όσο το δυνατόν, ώστε να μην καταντήσει το iPhone να είναι ένα τηλέφωνο για τους πολύ λίγους...
Λυπάμαι πολύ που βλέπω αυτή την δυσάρεστη υπέρ-παράλογη εξέλιξη.....
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες