Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1411   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:51

Φοβερό τηλέφωνο δεν λέω, αλλά έχουν ξεφύγει εντελώς, παραλογισμός ή τιμή του.
Θα ήθελα πολύ να το πάρω, αλλά αυτή η εκτός λογικής τιμή με αποτρέπει. Ακόμη και αν βρω τα χρήματα, πουλώντας και το 6s plus μου (128gb), είναι πραγματικά παραλογισμός 1200 με 1400 ευρώ για ένα τηλέφωνο, όσο καλό και αν είναι.
Απογοήτευση αυτή η "λογική" που ακολουθεί η Apple... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι οι Apple fans, δεν πάει άλλο με αυτό το πράγμα, πρέπει να αναθεωρήσουν το θέμα τιμή iPhone στην Apple, κάθε χρόνο και χειρότερα, σε μερικά χρόνια έτσι που πάει θα φτάσει 2000-2500 ευρώ να έχει ένα iPhone και θα καταντήσει να είναι μόνο για Σαουδάραβες πρίγκιπες ή για rich kids!!
Όταν βγήκε το iPhone 3G δεν ήταν έτσι χάλια τα πράγματα, είχε άλλο όραμα η Apple τότε και όσο ζούσε ο μακαρίτης το ακολούθησε όσο το δυνατόν, ώστε να μην καταντήσει το iPhone να είναι ένα τηλέφωνο για τους πολύ λίγους...
Λυπάμαι πολύ που βλέπω αυτή την δυσάρεστη υπέρ-παράλογη εξέλιξη.....

Συμφωνώ ότι η τιμή είναι υψηλή. Από την άλλη όμως η Apple ποτέ δεν ήταν φτηνή. Αν κάτσουμε και δούμε τις τιμές στην αντίστοιχη περίοδο που βγήκε το κάθε iPhone το "ίδιο" ακριβό ήταν. Όταν η Apple έβγαλε το πρώτο iPhone ήταν πανάκριβο συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Πόσοι δεν θυμούνται την ατάκα του Balmer? 

Πάντα τα iPhone ήταν τα πιο ακριβά κινητά στην αγορά και με αρκετή διαφορά από το δεύτερο. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι πλέον και τα android ακολουθούν αυτή την νοοτροπία, οι ναυρχίδες έχουν φτάσει τα 950 με 1000 ευρώ και εκεί. Οπότε αν το δούμε αναλογικά "λογικό" το X να φτάνει τις τιμές που φτάνει.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν δικαιολογώ την Apple ούτε συμφωνώ με την τιμολόγηση, oπως δεν συμφωνώ και με την τιμολόγηση του Note 8 και του Pixel 2.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1412   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 23:52

Στην Αμερική πάντως υπάρχουν παντού διαθέσιμα για να περάσετε να τα πάρετε από το κατάστημα    :P

attachicon.gifwalk in.png

Εγω τσεκαρα και δν υπαρχει πουθενα NYC ουτε 64 ουτε 256

Πραγματικα τωρα δεν υπαρχει

Οταν τσεκαρα γυρω στις 10, ανεβασα και το screen shot που ειδες για το αληθες, εδειχνε διαθεσιμοτητα

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1413   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 00:02

Στην Ελλαδα ειναι ακριβα

US με εργασια μιας εβδομαδας και το πηρες

για τον Αμερικανο εργαζομενο μια εβδομαδα δουλεια για αγορα ενος κινητου ειναι στα ορια του παραλογου γιατι απλα εκει τα budget τα διαχειριζονται με αλλα κριτηρια, εμεις τα μετραμε αλλιως τα πραγματα.

#1414   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 06/11/2017 - 00:05

OFF topic λιγο (ας διαγραφει απο τους admin αν ειναι)
Εκανα την προπαραγγελια με τιμολογιο,αλλα διαβασα καπου οτι πλεον για τιμολογιο
χρειαζεται χαρτι Ε9.
Το εκοψε κανεις τιμολογιο απο αυτους που παρελαβαν για να μου πει τι ισχυει?

Σιγά μη θέλει και Ε3!
Μια εκτύπωση θέλει από το taxis να φαίνεται το καθεστώς ΦΠΑ που είσαι για να μη σου χρεώσουν ΦΠΑ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1415   djphilip80

djphilip80

iPH User

• 183 μηνύματα
  • GameCenter:djphilip_

Δημοσίευση 06/11/2017 - 00:08

εχω διαβασει και τις 95 σελιδες του νηματος! διαβαζω σε αρκετα ποστς για το θεμα "τιμη".. θα μιλησω προσωπικα και μονο.

κατοχος iphone απο την εποχη του 2G! καθε χρονο επαναλαμβανεται η ιδια ιστορια για μενα..πουλαω τη συσκευη μου και αγοραζω την καινουρια! 

Συγκεκριμενα 700ευρω πουληθηκε το iphone 7 plus 128GB και θα αγορασθει οταν με το καλο βρεθει το Χ. Ναι συμφωνω οτι οι τιμες εχουν παρει την ανοδο, το θεμα βεβαια ειναι 

το ποσο θες να ακολουθησεις. 

#1416   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 00:12

για τον Αμερικανο εργαζομενο μια εβδομαδα δουλεια για αγορα ενος κινητου ειναι στα ορια του παραλογου γιατι απλα εκει τα budget τα διαχειριζονται με αλλα κριτηρια, εμεις τα μετραμε αλλιως τα πραγματα.

Δεν συμφωνω αλλα για να το ληξουμε :) οποιος εχει διαθεσιμα χρηματα το αγοραζει οπου και να βρισκεται.

ps

Συμφωνω ομως οτι το γα......ε η Apple με τις φετινες τιμες

#1417   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 01:31

θα πουν καποιοι πως κανω το τρολλ τωρα (και εν μερει θα εχουν δικιο).. απορω λιγο (τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη).. ετρεξε τοσος κοσμος να παρει κατι που δεν εχει την παραμικρη ιδεα πως λειτουργει..ποσο  ευχρηστο ειναι το νεο τηλεφωνο της apple.. :S

ρεκορ προπαραγγελιων.. για μια πανακριβη συσκευη.. για μενα 3 πραγματα (ας πουμε πως η τιμη δεν παιζει ρολο).. ειναι απαγορευτικα για iphone Χ και θεωρω πως οποιος το πηρε δεν σκεφηκε..δεν ξερει να σκεφτεται γενικοτερα? τεσπα..  συσκευη που δεν εχει δοκιμαστει, τεσταριστει ποτε..ουτε καν reviews..και μιλαμε για 1400 ευρω..

1) χωρις touch id..με τις αγορες εναι δραμα ηδη..κοιτας και χρεωνεσαι..

2) face ID..που δε δουλευει κατω απο τον ηλιο......?

3) με τους αισθητηρες, ακουστικο που εκτως απο το οτι δεν ειναι πραγματικη 5.8 ιντσες..καλυπτουν μερος βιντεο οποτε παιζει..

τοσος κοσμος ετρεξε να το παρει?.. οχι μονο στην ελλαδα..παντου.. απλα ειχα την αισθηση πως στην ελλαδα σκεφτομαστε λιγο παραπανω.. μαλλον κανω λαθος.. τεσπα.. για μενα iphone 8 φετος μετα απο πολυ μεγαλη σκεψη εφοσον το iphone X ειναι μια μπουρδα του tim cook και δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με τη φιλοσοφια της εταιρειας.. περιττο να αναφερω και το παρακατω επισης τραγικο:

https://www.macrumor...burn-in-normal/

απορω πρωτα με τους αγοραστες και φυσικα αμεσως μετα με την apple..οι μεν αγοραζουν χωρις να σκεφτουν..η apple δε ντρεπεται να πουλαει τετοια σκουπιδια?...

#1418   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 01:37

χαχαχαχαχαχα, καλοοοο :P

#1419   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 01:47

θα πουν καποιοι πως κανω το τρολλ τωρα (και εν μερει θα εχουν δικιο).. απορω λιγο (τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη).. ετρεξε τοσος κοσμος να παρει κατι που δεν εχει την παραμικρη ιδεα πως λειτουργει..ποσο ευχρηστο ειναι το νεο τηλεφωνο της apple.. :S
ρεκορ προπαραγγελιων.. για μια πανακριβη συσκευη.. για μενα 3 πραγματα (ας πουμε πως η τιμη δεν παιζει ρολο).. ειναι απαγορευτικα για iphone Χ και θεωρω πως οποιος το πηρε δεν σκεφηκε..δεν ξερει να σκεφτεται γενικοτερα? τεσπα.. συσκευη που δεν εχει δοκιμαστει, τεσταριστει ποτε..ουτε καν reviews..και μιλαμε για 1400 ευρω..
3) με τους αισθητηρες, ακουστικο που εκτως απο το οτι δεν ειναι πραγματικη 5.8 ιντσες..καλυπτουν μερος βιντεο οποτε παιζει..
τοσος κοσμος ετρεξε να το παρει?.. οχι μονο στην ελλαδα..παντου.. απλα ειχα την αισθηση πως στην ελλαδα σκεφτομαστε λιγο παραπανω.. μαλλον κανω λαθος.. τεσπα.. για μενα iphone 8 φετος μετα απο πολυ μεγαλη σκεψη εφοσον το iphone X ειναι μια μπουρδα του tim cook και δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με τη φιλοσοφια της εταιρειας.. περιττο να αναφερω και το παρακατω επισης τραγικο:

απορω πρωτα με τους αγοραστες και φυσικα αμεσως μετα με την apple..οι μεν αγοραζουν χωρις να σκεφτουν..η apple δε ντρεπεται να πουλαει τετοια σκουπιδια?...

Φσσσσσσιτ μποινγκ!!!!!!

#1420   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 651 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 02:48

θα πουν καποιοι πως κανω το τρολλ τωρα (και εν μερει θα εχουν δικιο).. απορω λιγο (τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη).. ετρεξε τοσος κοσμος να παρει κατι που δεν εχει την παραμικρη ιδεα πως λειτουργει..ποσο  ευχρηστο ειναι το νεο τηλεφωνο της apple.. :S

ρεκορ προπαραγγελιων.. για μια πανακριβη συσκευη.. για μενα 3 πραγματα (ας πουμε πως η τιμη δεν παιζει ρολο).. ειναι απαγορευτικα για iphone Χ και θεωρω πως οποιος το πηρε δεν σκεφηκε..δεν ξερει να σκεφτεται γενικοτερα? τεσπα..  συσκευη που δεν εχει δοκιμαστει, τεσταριστει ποτε..ουτε καν reviews..και μιλαμε για 1400 ευρω..

φιλε μου βγαζεις λιγο ετσι εμπαθεια θα ελεγα.Και μετα χαρακτηριζεις τους περισσοτερους απο εδω μεσα "αμυαλους".Μη σκεφτομενους οπως ειπες.Θελω να σου πω,πως κανεις δεν ειναι τοσο πολυ μ@λ@κ@ς ωστε να μην ξερει οτι δινει συνειδητα 1200+ ευρω για να κανει το κεφι του.Γιατι βγαζεις κακια λοιπον?Εγω αλλα και πολλοι αλλοι απο δω μεσα δεν προσβαλω το "ψωνιο" που μπορει να εχεις εσυ με τα ρολογια πχ ή με το να σκας ευρα για να "φτιαξεις" το ιχ σου και η λιστα δεν εχει τελος...-Και στις  δυο περιπτωσεις που σου ανεφερα δε θα μπορουσες να παρεις τα λεφτα σου πισω(αναφερομαι σε μεταπωληση-ματαιο δεν ειναι κι αυτο?) αλλα τι σε νοιαζει?Εκανες την κ@υλ@ σου?τελος.οποτε τι απ ολα σε πειραζει,μπορεις να μου πεις?Εγω θα σου πω ομως τι με πειραξε σε σενα.Το οτι δεν χαρακτηρισες απλα "συμπεριφορες" καποιον απο δω αλλα χαρακτηρισες προσωπα χωρις ουτε καν ξερεις(και ουτε καν εχεις φανταστει!).

Οποτε μην απορεις με κανεναν.Απορησε πρωτα με το εαυτο σου για ποιο λογο βγαζεις χολη χωρις λογο.Αν εχεις απωθημενα δε μπορω να σε βοηθησω αλλα αν το παραδεχοσουν θα μπορουσα να σε ακουσω εστω.Και για να τελειωνουμε:Διευκρινιζω οτι δεν εχω διολου ειρωνικο υφος απεναντι σου γιατι απλα  ετσι θελω.και μια φιλικη συμβουλη αν και ουτε φιλος σου ειμαι ουτε ειμαι σιγουρος αν χρειαζεσαι συμβουλη.Κοιτα να το ξεπερασεις γιατι αν οχι,θα βραζεις στο ζουμι σου.

#1421   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 06/11/2017 - 03:09

θα πουν καποιοι πως κανω το τρολλ τωρα (και εν μερει θα εχουν δικιο).. απορω λιγο (τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη).. ετρεξε τοσος κοσμος να παρει κατι που δεν εχει την παραμικρη ιδεα πως λειτουργει..ποσο ευχρηστο ειναι το νεο τηλεφωνο της apple.. :S
ρεκορ προπαραγγελιων.. για μια πανακριβη συσκευη.. για μενα 3 πραγματα (ας πουμε πως η τιμη δεν παιζει ρολο).. ειναι απαγορευτικα για iphone Χ και θεωρω πως οποιος το πηρε δεν σκεφηκε..δεν ξερει να σκεφτεται γενικοτερα? τεσπα.. συσκευη που δεν εχει δοκιμαστει, τεσταριστει ποτε..ουτε καν reviews..και μιλαμε για 1400 ευρω..

Πολύ σωστός!
Και την στιγμή που εδώ μέσα (μαζί και εγώ) πολλοί σχολιάσαμε αν μη τι άλλο δυσμενώς υπαλλήλους για την εξυπηρέτηση η γνώση που δεν τους παρείχαν από την ίδια την apple, δέχομαι Σχεδων όλα όσα είπες!
Ωραίος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1422   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 04:09

Λαλαλαλαλαλαααααααααααααααα :D :D :D  Αντε καληνυχτα

#1423   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 07:41

Είναι πολλά τα 1200 αλλά εδώ και οι Κινέζοι πλέον στα 800 πουλάνε και το note 8 έχει 1029.... Το φάουλ είναι βέβαια που πρέπει να δώσεις 1200 για να πάρεις τη μινιατούρα γιατί αν δεις το iPhone x δίπλα στα υπόλοιπα κινητά που κυκλοφορούν είναι λες και είναι mini.... Έκανε τα ίδια που έκανε με το iPhone 5/5s που όλοι έβγαζαν 5 ίντσες και αυτή έβγαλε τέσσερις! Του χρόνου βέβαια θα βγάλει το plus για εξασφαλίσει πάλι πωλήσεις.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#1424   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 08:43

Είναι πολλά τα 1200 αλλά εδώ και οι Κινέζοι πλέον στα 800 πουλάνε και το note 8 έχει 1029.... Το φάουλ είναι βέβαια που πρέπει να δώσεις 1200 για να πάρεις τη μινιατούρα γιατί αν δεις το iPhone x δίπλα στα υπόλοιπα κινητά που κυκλοφορούν είναι λες και είναι mini.... Έκανε τα ίδια που έκανε με το iPhone 5/5s που όλοι έβγαζαν 5 ίντσες και αυτή έβγαλε τέσσερις! Του χρόνου βέβαια θα βγάλει το plus για εξασφαλίσει πάλι πωλήσεις.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλήμερα 

μινιατούρα ως προς το μέγεθος του τηλεφώνου(για νορμάλ χεριά)η

ως προς την οθόνη 5,8 που είναι από τις πιο μεγάλες που κυκλοφορούν?

η apple για άλλη μια φορά έγραψε και είναι πάντα εκτός συναγωνισμού!

τώρα για μέγεθος έχουμε και το ipad η το laptop.

για να ξέρουμε τι λέμε

φιλικά πάντα.

#1425   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 08:56

απορω πρωτα με τους αγοραστες και φυσικα αμεσως μετα με την apple..οι μεν αγοραζουν χωρις να σκεφτουν..η apple δε ντρεπεται να πουλαει τετοια σκουπιδια?..Μην

Μην πάρεις iphone 8, για σένα το note 8 είναι ιδανικό.Επίσης είσαι σε λάθος φόρουμ.Υπάρχουν πολλά γύρω γύρω που κράζουν το x ( μπουρδα???)

και τα πρόβατα αγοραστές του.

Η λογική του οτι όταν κάτι δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε ,το κράζουμε είναι τραγική.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες