Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1936   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/11/2017 - 23:37

Εμένα αυτά μου είπαν ότι χρειάζονται για να το πάρεις κανονικά από το κατάστημα και να γίνει επιστροφή του φόρου μετά.

Δε ξερω περυσι ειχα παρει το 7 Plus με τιμολόγιο και γλίτωσα το φόρο μετα και το μονο που χρειάστηκα ηταν το Αφμ και κάποια αλλα στοιχεία της εταιρείας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1937   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 23:56

Θέλεις να πείς ποιά είναι αυτή η ημερομηνία παραλαβής, να δούμε κι εμείς μήπως αξίζει να το κάνουμε έτσι ?

Μου έχουν βάλει 30/11 για την προπαραγγελία που έκανα χωρίς να δώσω λεφτά, και σήμερα το απόγευμα που πήγα και πλήρωσα με ενημέρωσαν οτι μέχρι τις 27/11 θα έχω παραλάβει, μπορεί και νωρίτερα. Το θέμα ειναι οτι τα πράγματα ειναι απλά γιαυτούς χωρίς να στο λένε ξεκαθαρα γιατι αλλιώς οι προπαραγγελίες δεν θα είχαν νόημα, όποιος δώσει λεφτα θα πάρει και πρώτος. Αυτό μέχρι και πέρυσι δεν συνεβαινε. Εγώ πάντα παραλάμβανα πρωτή εβδομαδα iphone χωρίς κανένα πρόβλημα. Και φυσικά αφού έγινε μία χρονιά φοβάμαι οτι απο εδώ και πέρα έτσι θα πάει. Σε κάθε περίπτωση επειδή όταν κάνεις την παραγγελία σου βγάζει όπως φτιάχνει την παραγγελία στο computer το απόθεμα του μαγαζιού και το απόθεμα στην κεντρική αποθήκη ώς στόκ έγραφε και τα 2 μηδέν.

#1938   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/11/2017 - 00:10

Ούτε εγώ, ούτε ο panosxxx έχουμε ενημέρωση ακόμα..από πλαίσιο.
Μόνο ο donteox παραλαμβάνει αύριο από πλαίσιο θες/νίκης..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οχι αυριο παιδια Σαββατο με ειπε το πρωι να περασω

Τελευταία επεξεργασία από: donteox, 10/11/2017 - 00:11

#1939   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/11/2017 - 00:30

Aκριβώς, κάνεις ένα restore και είσαι έτοιμος
Να τους ζητήσεις όμως και τα ακουστικά γιατί τα demo δεν έχουν μέσα στο κουτί
Η εγγύηση ισχύει κανονικά, 2 χρόνια.

Και σκεφτομουν: "γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν ανοιξει το demo ακομα, και θέλανε να δουν το κινητο μου"
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1940   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 00:34

:P :Demoji23.png

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1941   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/11/2017 - 00:59

Αναφέρω κατι που μου κανε εντυπωση.

φίλος πηγε να παραλαβει απο γενική ταχυδρομικη και να πληρώσει με καρτα 1200 ευρώ.

Το κουριερ δε δεχεται με τιποτα και ζηταει μετρητα ολο το ποσό γιατι δεν υποστηριζει καρτα λεει...

ειναι νομιμο αυτο αφου ολες οι συναλλαγες πανω απο 500 ευρω απαγορευεται να γινονται με μετρητα

και μηπως ειναι ορος του καταστηματος (κώτσος).

Του κανα πλακα οτι θα παω εγω και θα τα σκασω να του το παρω...

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 10/11/2017 - 00:59

#1942   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/11/2017 - 01:06

Αναφέρω κατι που μου κανε εντυπωση.

φίλος πηγε να παραλαβει απο γενική ταχυδρομικη και να πληρώσει με καρτα 1200 ευρώ.

Το κουριερ δε δεχεται με τιποτα και ζηταει μετρητα ολο το ποσό γιατι δεν υποστηριζει καρτα λεει...

ειναι νομιμο αυτο αφου ολες οι συναλλαγες πανω απο 500 ευρω απαγορευεται να γινονται με μετρητα

και μηπως ειναι ορος του καταστηματος (κώτσος).

Του κανα πλακα οτι θα παω εγω και θα τα σκασω να του το παρω...

Πανω απο 500 δεν δεχονται για τιμολογιο. Με αποδειξη μια χαρα τα παιρνουν

#1943   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/11/2017 - 01:08

Εν τω μεταξύ στο φορουμ του MacRumors, στο Europe - iPhone X/8/8+ ''processing, dispatched, shipped, received'' Thread ένα σωρό άτομα απο διάφορες χώρες, ποστάρουν οτι ενω είχαν παράδοση απο τα apple stores για 10- 17 ή 17 - 24 Νοεμβρίου, με παραγγελία 27/10 ή και αργότερα, το status τους άλλαξε σε παράδοση σήμερα ή αύριο !!! Κι εμείς εδώ κομμάτι, κομμάτι ή γυρνάμε τα μαγαζιά σαν τα ζητιανάκια και να μας κοιτάνε και οι υπάλληλοι απαξιωτικά ! Τα νεύρα μου, κοκορέτσι.... :wub: :D

#1944   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 01:17

Εν τω μεταξύ στο φορουμ του MacRumors, στο Europe - iPhone X/8/8+ ''processing, dispatched, shipped, received'' Thread ένα σωρό άτομα απο διάφορες χώρες, ποστάρουν οτι ενω είχαν παράδοση απο τα apple stores για 10- 17 ή 17 - 24 Νοεμβρίου, με παραγγελία 27/10 ή και αργότερα, το status τους άλλαξε σε παράδοση σήμερα ή αύριο !!! Κι εμείς εδώ κομμάτι, κομμάτι ή γυρνάμε τα μαγαζιά σαν τα ζητιανάκια και να μας κοιτάνε και οι υπάλληλοι απαξιωτικά ! Τα νεύρα μου, κοκορέτσι.... :wub: :D

Μεγάλες παραλαβές σήμερα σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία ουσιαστικά για παραλαβή από πελάτες αύριο. Μπορείτε να βλέπετε τη ροη του στοκ στο istocknow

#1945   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/11/2017 - 01:50

Μεγάλες παραλαβές σήμερα σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία ουσιαστικά για παραλαβή από πελάτες αύριο. Μπορείτε να βλέπετε τη ροη του στοκ στο istocknow

Ασε, τι να τις βλέπουμε, για να μας πιάσει το παράπονο και να γινόμαστε πιο έξαλλοι με την εδώ κωλοκατάσταση ;;;; :D :D

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 10/11/2017 - 01:51

#1946   bkara

bkara

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/11/2017 - 07:54

καλημέρα παιδιά,λέω να περάσω μια βόλτα απο istorm Κολωνάκι,μήπως και σήμερα δώσουν σε πελάτες walk in,επειδή είχαν παραλαβές αυτές τις μέρες.

#1947   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 08:01

καλημέρα παιδιά,λέω να περάσω μια βόλτα απο istorm Κολωνάκι,μήπως και σήμερα δώσουν σε πελάτες walk in,επειδή είχαν παραλαβές αυτές τις μέρες.

Το σκεφτηκα κ γω αλλά έχω μικρές ελπίδες διότι την προηγ εβδομάδα δεν είχαν λίστα προπαραγγελιών, την εβδομάδα που διανύουμε όμως που περάσαμε όλοι μας παντού κ ρωτήσαμε λογικά θα δημιούργησαν λίστες.....Τα istorm καταστήματα η αλήθεια είναι ότι σε παρέπεμπε σε online παραγγελίες, οπότε ίσως δεν έχει δική του λίστα σαν κατάστημα κ αν στείλουν κάποιο ξέμπαρκο ίσως υπάρξει  ελπίδα.

Αν κ από την άλλη χθες είδα με τα μάτια μου που παρέλαβε\αν κάποιοι από το G Hall παραγγελία τις τους.

Try and think Positive!

#1948   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 837 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 10/11/2017 - 08:15

Eννοείται!

#1949   bkara

bkara

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/11/2017 - 08:20

είναι δίπλα στη δουλειά μου,θα περάσω μόλις ανοίξει το κατάστημα.όσοι είστε κοντά στο κέντρο να είστε σε ετοιμότητα,αν υπάρχουν κομμάτια θα ενημερώσω άμμεσα

#1950   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/11/2017 - 08:31

Καλημέρα παιδιά, χτες μίλησα  με Κωτσο και μ ειπαν οτι ενω περιμεναν να παραλάβουν και 256 και 64 τελικά τους ήρθαν μόνο 64αρια. τα 256 δεν ξέρουν ακόμα αλλά σημερα θα έχουν μια σαφή εικόνα για το πότε. πιο μετά που θα μιλήσω θα σας ενημερώσω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες