Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1456   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:20

Πρέπει πρώτα να πατήσεις συνεχόμενα σε μια καρτέλα.θα εμφανιστεί το σύμβολο - πάνω αριστερά σε όσες καρτέλες υπάρχουν.τοτε η το πατάς η κανεις αυτό που έκανες και πριν δηλαδή προς τα πάνω.

Κανα βιντεο να το δω εχουμε αυτο που λες ; Ειναι αληθεια οτι αντεχει μεσα στο νερο και δεν βρεχεται ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1457   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:45

#1458   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:45

Παίδες!!!!

Τώρα διαθέσιμο από την Vodafone!!!

Συνημμένο αρχείο  2017-11-06_15-37-51.jpg   132,37KB   81 λήψεις

#1459   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:46

Ας το παραδεχτούμε... η διαφήμιση είναι πολύ δυνατή!!!

#1460   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:50

Ας το παραδεχτούμε... η διαφήμιση είναι πολύ δυνατή!!!

γιατι;

legit

#1461   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:52

γιατι;

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

#1462   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:00

Το είπα και πριν σε άλλο topic.

Η διαφήμιση αυτή είναι τέρμα άστοχη.

Συγκρίνει 2 πράγματα που απλά δεν συγκρίνονται.

Όχι γιατί το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά γιατί είναι διαφορετικά.

Είναι σαν να συγκρίνουμε ζάχαρη με αλάτι, επειδή είναι άσπρα. 

Αν αυτή η διαφήμιση μπορεί να σας αλλάξει την οπτική πάνω στο τι θα επιλέξετε, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα μήπως είστε εσείς τόσα χρόνια τα "μπεεεεε".

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1463   akisp

akisp

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:17

Παίδες!!!!

Τώρα διαθέσιμο από την Vodafone!!!

attachicon.gif2017-11-06_15-37-51.jpg

Εγω τωρα που μπηκα στο σαιτ της vodafone δε το βλεπω αυτο. Αναφερει "μη διαθεσιμο αποθεμα". Μονο ειδοποιηση οταν ερθει μπορω να επιλεξω.

#1464   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:23

Σας το ανέβασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να προλάβετε. 

Αν δείτε την ώρα ήταν 15:37 αν δεν κάνω λάθος.

Μάλλον τα τσίμπησαν αμέσως...

#1465   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:23

Εγω τωρα που μπηκα στο σαιτ της vodafone δε το βλεπω αυτο. Αναφερει "μη διαθεσιμο αποθεμα". Μονο ειδοποιηση οταν ερθει μπορω να επιλεξω.

Έλαβα κι εγω το email vodafone και μπήκα μετά από 3 λεπτά και έλεγε μη διαθέσιμο...

#1466   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:29

Σωστά ειναι σαν να συγκρίνεις μία porche με μία tesla. και τα 2 ειναι αμάξια αλλα το ένα ειναι ηλεκτροκινητο και το αλλό θέλει βενζίνη. Απο πότε 2 κινητά ναυρχίδες, luxury brands δεν μπορούν να συγκριθούν σε οτι προσφέρουν δεν μπορω να το καταλάβω με τι λογική το λές......! προφανως γιατι δεν θές να αποδεχθείς οτι αρνείτε η apple να βάζει στα κινητά της τα παρουσιάζει σαν renovation changes με 5 χρόνια καθυστέρηση απο android phones. Σε κάθε περίπτωση ειδικά εγώ μπορώ να έχω άποψη καθώς ειμαι κάτοχος τόσο android σκυσκευών αλλα και apple και μπορώ να συγκρίνω χωρίς καν να περιμένω μία διαφήμηση. ένας απο τους πιο βασικούς λόγους που πάνε φέτος τόσα άτομα στο iphone x ειναι η oled (επιτέλους μετά απο 4 χρόνια το αποφάσησαν εκει στην Apple) η οποία νάναι καλα η Samsung που έχει την τεχνογνωσια και την θέληση να της πουλήσει. Βρέίτε πραγματικά απο το όλο τηλέφωνο πόσα μέρη ανήκουν στην Apple και ειναι τεχνολογία, και τεχνογνωσία της και πόσα ανήκουν ως βασικά parts της συσκευής σε άλλες εταιρείες για να καταλάβεται τι συμβαίνει. Το Marketing της Apple και το πόσο Mpeeee ειναι ο καθένας μπορεί να το κατανοήση όταν σου λέει η κάθε εταιρεία οτι η μπαταρία του τάδε κινητού ειναι μεγέθους 4.000 και η Apple στο Presentation (9:22 sec) θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι η μπαταρία του Iphone x ειναι μεγαλύτερη απο του iphone 7 κατα 2 ώρες!!! Φυσικά δεν θα μπορούσε ούτε να πέι οτι το Iphone 7 plus έχει 2900 MAH και το iphone 7 1960 MAH. Σου λέει λοιπόν ουσιαστικά πως το φετινό μας renovation ειναι οτι μικρύναμε την μπαταρία της ναυχαρχίδας μας  ακόμα λιγότερο απο την προηγούμενη (iphone 7 plus). Εγω πραγματικά πιστεύω οτι κάθονται σε ένα τραπέζι και λένε κάθε χρόνο πόσο χειρότερο μπορώ να κάνω το δήθεν καλύτερο προιόν μας και με την μεγαλύτερη χρηματικά αύξηση. Πέρυσι έβγαλαν την 3.5 θύρα, ράδιο δεν υπήρχε ποτέ γιατι στην Αμερική έχουν ίντερνετ unlimiteed πακέτα οπότε το ακούνε σε streaming. Ο υπόλοιπος κόσμος να πάει να γ@αμ1831 σου λένε!! Μέτα απο όλα αυτά που έγραψα τελικά έχεις δίκιο συγκρίνουμε 2 πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα!!!

#1467   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:40

Το λέω με τη λογική ότι (τουλάχιστον για μένα) από τη στιγμή που μιλάμε για άλλο λογισμικό δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Πως να το πω, θέλω iCloud, το ένα μου το προσφέρει , το άλλο όχι

Θέλω Continuity , το ένα μου το προσφέρει , το άλλο όχι.

Ναι υπάρχουν άπειρες άψογες συσκευές εκεί έξω, για κάθε budget και για κάθε κέφι, και ίσως καλύτερες σε κάποια πράγματα από το iPhone, από τη στιγμή όμως που δεν μου προσφέρουν αυτά που θέλω, δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις συγκρίνω, γιατί δεν έχω λόγο.

Και στο θέμα της μπαταρίας που λες, μας νοιάζει τόσο πολύ αν το 7 Plus έχει 2900 και το 8 Plus ή το Χ 2700 και δεν μας το λέει η Apple; Ή το σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα στο χρήστη; Γιατί εμένα με νοιάζει τι θα δω σαν χρήση στο τέλος της ημέρας και όχι αν η μπαταρία επάνω γράφει 3000-5000-15000.

Προσωπικά δεν έχω νιώσει ότι έχει υποβαθμιστεί το προιόν που έχω στα χέρια μου, αλλα σε σύγκριση με τα προηγούμενα είναι βελτιωμένο (και αυτό με ενδιαφέρει στην τελική).

Το αν είναι χειρότερο από το Note, Mate, Pixel, δεν με ενδιέφερε και δεν πρόκειται να με ενδιαφέρει, όσο δεν μπορούν να μου προσφέρουν αυτά που θέλω.

Ας κλείσουμε το offtopic γιατί δεν μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1468   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:40

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

γιατι βελαζεις;

legit

#1469   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:42

Το τι επιλέγει ο καθένας και γιατί  (μιλάμε για κάποιον που έχει μια σοβαρότητα και μια προσωπικότητα, δε μιλάμε για χαρταετούς), παραμένει αμετάβλητο ότι και αν λέει μια διαφήμιση.

Προσωπικά δεν θα αλλάξω ποτέ τη συσκευή μου και ειδικά για να πάω σε Samsung, αλλά θεωρώ πως η διαφήμιση είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που θέλει να πετύχει και προσωπικά μου φάνηκε και πολύ αστεία σε αρκετά σημεία. Επίσης είναι πολύ έξυπνη σαν ιδέα και πολύ διαφορετική από τις κοινές διαφημίσεις που κυκλοφορούν.

Τελευταία επεξεργασία από: iMavropoulos, 06/11/2017 - 16:42

#1470   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:52

Λοιπον παιδια προσοχη!...μολις ανατρεπετε αυτο που ελεγα και εγω και το πιστευα φανατικα οτι μονο οσοι προπληρωσαν το πηραν...μολις τωρα μου ηρθε μνμ απο public ηρακλειου να παω να παραλαβω....δεν παρελαβαν καινουρια κομματια ουτε εγηνε καποια ακυρωση..ειναι τα κομματια της day one μολις παω σπιτι θα σας πω την ιστορια μου αναλυτικα απλα public επαρχιας σημερα και αυριο θα ερχονται οι συσκευες που εστηλαν πεμπτη βραδυ απο αθηνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες