Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple: Eνοποίηση της ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone, iPad και Mac με το MacOS 10.14 και iOS 12


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 20/12/2017 - 21:51

apple-iphone-mac-apps-unification-macos_

 

 

Η Apple σχεδιάζει την ενοποίηση της ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone, iPad και Mac με το MacOS 10.14 και iOS 12, σύμφωνα με νέα αναφορά του Mark Gurman για το Bloomberg:
 

Starting as early as next year, software developers will be able to design a single application that works with a touchscreen or mouse and trackpad depending on whether it’s running on the iPhone and iPad operating system or on Mac hardware, according to people familiar with the matter.

 

To πρότζεκτ διαθέτει την κωδική ονομασία "Marzipan" και αναμένεται να ανακοινωθεί στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών (WWDC) στις αρχές του καλοκαιριού:

 

Codenamed “Marzipan,” the secret project is planned as a multiyear effort that will start rolling out as early as next year and may be announced at the company’s annual developers conference in the summer. 

 

Αυτή τη στιγμή οι developers πρέπει να αναπτύσσουν 2 διαφορετικές εφαρμογές. Μία για το iOS που τρέχει στις mobile συσκευές της Apple και μία για το macOS που τρέχει στους υπολογιστές της εταιρείας. Η ενοποίηση της ανάπτυξης των εφαρμογών κάτω από μία κοινή πλατφόρμα θα ελευθερώσει χρόνο από τους developers ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των εφαρμογών με τους χρήστες να απολαμβάνουν updates και προσθήκες νέων χαρακτηριστικών ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές τους.  

 

Αν υπάρχει ένας μεγάλος νικητής θα είναι το οικοσύστημα του Mac και κατ' επέκταση οι χρήστες του, καθώς η παρούσα κατάσταση του Mac App store είναι απελπιστική με ελάχιστες διαθέσιμες εφαρμογές οι οποίες μάλιστα μένουν πίσω στον τομέα των αναβαθμίσεων - σε αντίθεση με το App store για το iOS το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς ως ηλεκτρονικό κατάστημα ψηφιακών αγορών για mobile συσκευές.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες