Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Redsn0w 0.9.4 (Mac) for v3.1.3


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/02/2010 - 07:44

If you care about your jailbreak and unlock, don’t update your device - 3G and 3G(S) owners should pay particular attention to this warning.

PwnageTool and redsn0w are not yet compatible with 3.1.3
There is no estimated release time for compatible tools (please don’t bug us about this).[/color]

Update 1:Thanks to daring experimenters in the comments, we can confirm that yesterday’s redsn0w works for today’s 3.1.3 update for iPhone 2G. Just point it at the 3.1.2 iPhone 2G IPSW after doing update or restore to 3.1.3.

So far we’ve only confirmed this for iPhone 2G. (Note that if this does work for 3G/3GS too, you can *only* use it if you don’t care about the unlock.)

Update 2: [Don’t go near this if you have 3GS, newer ipt2G, or any ipt3G]. Can confirm that this method works for iPhone 3G and iPod touch 1G too. Don’t do it for iPhone 3G if you need an unlock though (really, don’t!). For older iPod touch 2G, we’ll need a small (1-character) change in redsn0w source.

Update 3: [Don’t go near this if you have 3GS, newer ipt2G, or any ipt3G]. For those with older (non-MC) iPod touch 2G, we’ve compiled a special version of redsn0w meant just for you: Mac - Dowload link

You guys can get in on the “3.1.2 loophole” too using this special version. Don’t try this if you have a newer iPod Touch 2G or if you’re not completely sure what version you have. And of course don’t try it for 3GS or ipt3G either.

That about does it for the 3.1.2 redsn0w loophole. It can only be used by: those who don’t need the 3G/3GS unlock, and only owners of iPhone 2G, iPhone 3G (not unlockers!), iPod 1G, and iPod 2G older version. Everyone else please wait for official support in the tools.

Εν κατακλείδι:

- Μην αναβαθμίσετε αν έχετε iPhone 3G και ενδιαφέρεστε για unlock
- Μην αναβαθμίσετε εάν έχετε iPhone 3GS και ενδιαφέρεστε για Jailbreak/unlock
- Μην αναβαθμίσετε εάν έχετε iPod Touch 2G (serial number "MC") και ενδιαφέρεστε για Jailbreak
- Μην αναβαθμίσετε εάν έχετε iPod Touch 3G και ενδιαφέρεστε για Jailbreak

- Αναβαθμίστε αν έχετε iPhone 1st gen
- Αναβαθμίστε αν έχετε iPhone 3G και σας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το Jailbreak και όχι το unlock (Τα iPhone 3G που πωλούνται στην Ελλάδα από Vodafone, Cosmote είναι ήδη unlocked)
- Αναβαθμίστε αν έχετε iPod Touch 1st gen
- Αναβαθμίστε αν έχετε iPod Touch 2G με serial number διαφορετικό του "MC"
- Σε κάθε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει το Jailbreak/unlock της συσκευής σας αναβαθμίστε άφοβα :-)
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   andymourtz

andymourtz

    iPH newbie

  • 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 03/02/2010 - 17:59

Ok εχω το 3G.
Aναβαθμιζω λέμε,
και μετα?
Ποιο απ'όλα δουλεύει για jailbreak? Το Blackra1n ή της DevTeam?

#3   dnik69

dnik69

    iPH Member

  • 282 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/02/2010 - 22:09

το redsnow αφου σε αυτό το θέμα είσαι.

Πιο πάνω είναι και το λινκ για mac

#4   Christos

Christos

    iPH newbie

  • 33 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/02/2010 - 20:18

συγγνωμη,μαλλον κτ κάνω λαθος,αλλα δεν αναβαθμιζεται ενα iPhone 3G π εχω..εκανα τα βηματα οπως περιγραφονται,φαινεται να τρεχει τ redsnow αλλα οταν ξανανοιγει το κινητο δν εμφανιζεται το cydia...ευτυχως εχω και το 3GS με 3.1.2 και δε μ λειπει κτ,αλλα θελω να κανω το 3G γτ περασα την 3.1.3 και δν μπορω να περασω τιποτα ουσιαστικό.καμια ιδεα?

#5   Christos

Christos

    iPH newbie

  • 33 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/02/2010 - 11:16

(σορυ για το διπλο post,δε μπορουσα να κανω edit)
Βρηκα τη λυση.κανεις κανονικα update στην 3.1.3, ανοιγεις το redsnow, επιλεγεις το λογισμικο για την 3.1.2, απλα στην επιλογες κανεις tick μόνο στο "Install Cydia" και όχι και στο "Already pwned" όπως είχα διαβασει κάπου. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Christos, 13/02/2010 - 11:17


#6   dimitrislikoudis

dimitrislikoudis

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/02/2010 - 14:27

Για σας εχο το iphone 3gs virsio 3.1.3 και δεν μπορο να το σπασο καθολου εχο δοκι μασι
ταπαντα και δεν περναη το cydia ποσ μπορο να το περα σο θελο λιγο
βοιθια μποριτε να με βοι θισετε ???

#7   xxxxxx

xxxxxx

    iPH Guru

  • 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/02/2010 - 14:30

δεν κανει jailbreak προειδοποιηθηκατε ολοι σας..την επομενη φορα θα σας στειλω pm σε οσους περισσοτερους μπορω(να μην αναβαθμισετε πχ απο την 3.1.2 στην 3.1.3 στις επομενες εκδοσεις αλλα ολα ειναι σε αμεση εξαρτηση απο εσας)

#8   united_iFone

united_iFone

    Newbie

  • 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/02/2010 - 19:46

Ενα τηλεφωνο θα ητανε πιο πρακτικο :P

#9   RegnartS

RegnartS

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Twitter:@AsosDeveloper
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/03/2010 - 23:44

Γεια σας. Έχω ένα iPhone 3GS και έκανα καταλάθως Update σε 3.1.3. Μόλις πριν από λίγο πέτυχα να κάνω Downgrade σε 3.1.2 και jailbreak.Έως τώρα αυτά λίγο πού τα είχα πετύχει αλλά το τηλέφωνό μου δεν μπορούσα να το κάνω activation.
Τελικά τα κατάφερα. Με λίγα λόγια αφού άλλαξα το Hosts file από το /etc έκανα RESTORE σε 3.1.2 όπου στο τέλος βγάζει ένα Error 1015. Όπου είναι απολύτως λογικό. Αμέσως μετά ξαναέκανα restore ακριβώς ίδιο. Στο τέλος βγάζει πάλι error και μένει σε recovery mode. Μετά έβαλα στο Redsnow το 3.1.2 χωρίς να εγκαταστήσω το Cydia.
Μόλις τελείωσε άνοιξα το iTunes και έκανα κανονικά activation σε 3.1.2 . Μετά Blackra1n Και όλα καλά!

Σας παραθέτω από που το είδα για να το κάνω...

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 05/03/2010 - 11:59
Greeklish σε Ελληνικά


#10   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/03/2010 - 23:52

η συσκευη σου φανταζομαι εχει την παλια bootrom.. ετσι.. δηλαδη.. jailbriken συσκευη η οποια δεν χρειαζεται.. να τρεχεις το blackra1n καθε φορα που τρεχει..

σε παρακαλω να γραφεις με μικρα.. απογορευονται τα κεφαλαια απο τους κανονες του forum.. :)

#11   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 02/03/2010 - 00:06

αν κρινω απο την ημερομηνια εγγραφης του στο φορουμ μαλλον με παλια bootroom εχει ο φιλος...

#12   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 02/03/2010 - 00:40

ξερεις τι παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση...οτι η 3.1.3 βγηκε στις 02/02/2010 και το παιδι στο video την ειχε ηδη και εγραφε απο κατω οτι στις 03/02/2010 το iTunes θα ψαξει για επομενο update...καθε μια βδομαδα δεν ψαχνει η κανω λαθος?υπαρχει ρυθμιση που του βαζεις εσυ καθε ποτε να κανει αναζητηση για updates?

#13   RegnartS

RegnartS

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Twitter:@AsosDeveloper
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/03/2010 - 03:07

καταρχην συγγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα, δεν το ηξερα.
στην συσκευη μου γραφει serial number 87931ab..... αρα υποθετω οτι ειναι παλιο.
αλλλα οταν ρωταει στο redsn0w την πρωτη φορα που το εκανα πατησα οτι εχω την παλια και δεν εγινε.
τελικα λειτουργησε οταν το ξαναεκανα και πατησα yes.
πραγματικα δεν ξερω τι εγινε γιατι δεν πολυασχολουμαι μ'αυτα αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι πριν 5ωρες ειχα 3.1.3 και τωρα εχω 3.1.2 jailbrake και activate και λειτουργει κανονικα.
οσο για το αν χρειαστει blakra1n η συσκευη αν κλεισει δεν σκοπευω να το μαθω γιατι δεν θελω να το διακινδυνεψω..

ελπιζω να σας βοηθησα...

#14   RegnartS

RegnartS

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Twitter:@AsosDeveloper
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/03/2010 - 03:20

ξερεις τι παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση...οτι η 3.1.3 βγηκε στις 02/02/2010 και το παιδι στο video την ειχε ηδη και εγραφε απο κατω οτι στις 03/02/2010 το iTunes θα ψαξει για επομενο update...καθε μια βδομαδα δεν ψαχνει η κανω λαθος?υπαρχει ρυθμιση που του βαζεις εσυ καθε ποτε να κανει αναζητηση για updates?


το μονο που γνωριζω ειναι οτι υπαρχει μια ρυθμιση που μπορεις να απενεργοποιησεις τελειως τα updates. Εχω mac οποτε γι'αυτο θα σε πω.. Itunes--> Preferenses ή πατας cmd + , (κόμμα, διπλα απο το (m)) μετα στο General κατω γραφει check for new updates automatically οπου το ξε-τσεκαρεις.

τωρα για την ημερομηνια που λες δεν ξερω κατι. Παντως εμενα το παλικαρι με βοηθησε
ελπιζω να σε βοηθησει και εσενα..

#15   ksnikolas

ksnikolas

    iPH newbie

  • 47 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/03/2010 - 11:51

ξερεις τι παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση...οτι η 3.1.3 βγηκε στις 02/02/2010 και το παιδι στο video την ειχε ηδη και εγραφε απο κατω οτι στις 03/02/2010 το iTunes θα ψαξει για επομενο update...καθε μια βδομαδα δεν ψαχνει η κανω λαθος?υπαρχει ρυθμιση που του βαζεις εσυ καθε ποτε να κανει αναζητηση για updates?



ο λόγος για την ημερομινία είναι διότι, στην αμερική πρώτα μπένει ο μήνας και μετά η ημέρα του μήνα :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες