Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Iphone x προβλημα αποκρισης οθονης αφης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/02/2018 - 01:02

Παιδια μολις τωρα τι iphone δεν ανταποκρινετε σρο αγκιγμα μου στην οθονη αφης καθολου!...κανω hard reset και τιποτα....επισης οταν κανω κληση προς αυτο χτυπαει με εναν αλο ηχο κλησης που δεν τον εχω ξαναακουσει και βγαζει τον αριθμο κλησης με τους αριθμους παρολο που το εχω αποθηκευσει....εννοειτε δεν μπορω να το σηκωσω αφου δεν αποκρινετε καθολου στο αγκιγμα μου στην οθονη αφης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/02/2018 - 01:14

Μίλα στο chat apple μαζί τους βάλε οτι μένεις και καλά Αμερική(μιλάς στα αγγλικά μαζί τους) να σ τρέξουν διαγνωστικά και αν είναι να σου πουν για αντικατάσταση συσκευής εάν υπάρχει προβλημα

#3   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 01:35

Εχω και εδω εγγυηση απλα μηπως γνωριζει κανεις κατι σχετικα με το προβλημα....αντε και χαλασε η οθονη αφης ....γιατι να κανει αλο ηχο κλησης και να μην βγαζει το ονομα που εχω αποθηκευσει αλα τον αροθμο?

#4   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/02/2018 - 10:17

Παιδια μολις τωρα τι iphone δεν ανταποκρινετε σρο αγκιγμα μου στην οθονη αφης καθολου!...κανω hard reset και τιποτα....επισης οταν κανω κληση προς αυτο χτυπαει με εναν αλο ηχο κλησης που δεν τον εχω ξαναακουσει και βγαζει τον αριθμο κλησης με τους αριθμους παρολο που το εχω αποθηκευσει....εννοειτε δεν μπορω να το σηκωσω αφου δεν αποκρινετε καθολου στο αγκιγμα μου στην οθονη αφης

Αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη ούτε με το hard reset δοκίμασε να το βάλεις σε dfu και να το βάλεις στον υπολογιστή το διαβάζει ? Μετά ποια η επιλογή σου αν δεν ανταποκρίνεται είναι restore . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#5   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 15:39

Εκανα και τιποτα...παει για εγγυηση μαλον

#6   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 15:55

Εκανα και τιποτα...παει για εγγυηση μαλον

Μιλάς όχι σήμερα αλλά χθες με infoquest,isystem,document και λογικά σε 2 μέρες θα έχεις ανακατασκευασμένα και ελεγμένο στο 10000% δίχως πρόβλημα

#7   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 19:00

Εγω μιλησα με public που το πηρα απο εκει και εχω και την εξτρα εγγυηση public και μου ειπαν σου δηνουμαι συσκευη μεχρι να φτιαχτει η να αντικατασταθει αυτο και το στελνουμαι αυτο στην apple

#8   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 19:03

Καλα τι λετε να φταιει?....μετα το restore οχι μονο δεν κανει καμια αποκριση στην οθονη οπως πριν αλα δεν αναγνωριζει καθολου και τη sim εβαλα αλη sim το ιδιο....μου λεει στον υπολογιστη βαλτε καρτα sim

#9   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 19:19

Καλα τι λετε να φταιει?....μετα το restore οχι μονο δεν κανει καμια αποκριση στην οθονη οπως πριν αλα δεν αναγνωριζει καθολου και τη sim εβαλα αλη sim το ιδιο....μου λεει στον υπολογιστη βαλτε καρτα sim

Κοίταξε στη document αν το στείλεις θα έχεις ανακατασκευασμένο σε 5,6 μέρες από την apple. Στο public θα φλερτάρεις σίγουρα με τις 10 μέρες. Γιατί δεν μιλάς με τους επίσημους?

Επίσημοι είναι αυτοί που σου ανέφερα παραπάνω και όχι public,skroutz,germanos,vodafone και τα λοιπά αλλά Isystem document, istorm, infoquest. Εάν τα στείλεις στους υπόλοιπους που δεν είναι επίσημοι θα περιμένεις πότε με το καλό θα τα στείλουν στους επίσημους και θα περιμένεις παραπάνω χρόνο οπότε είπα να το παρακάμψεις και να το πας γρηγορότερα και να το πάρεις γρηγορότερα. Όλοι εκεί τα στέλνουμε όταν υπάρχει πρόβλημα και όχι από εκεί που αγοράσαμε.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 10/02/2018 - 19:20

#10   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 22:17

Οκ ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου.......θα απευθυνθω εκει τη δευτερα...πρωτη φορα 10 χρονια που εχω προβλημα με apple προιον γιαυτο δεν ξερω

#11   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2018 - 22:19

Οκ ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου.......θα απευθυνθω εκει τη δευτερα...πρωτη φορα 10 χρονια που εχω προβλημα με apple προιον γιαυτο δεν ξερω

Μην αγχώνεσαι κατά 99% θα σου δώσουν ανακατασκευασμένη συσκευή δίχως προβλήματα. Αργεί λίγο να βγει η διάγνωση και να πάρουν το οκ από τη μαμά εταιρία. Δε νομίζω να το στείλουν στην Ολλανδία για επιδιόρθωση καθώς πρέπει να είναι αρκετά προβλήματα μαζί. Πιθανολογώ μετά από 4 μέρες(Παρασκευή να έχεις απάντηση και μάλλον αντικατάσταση)

#12   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/02/2018 - 22:37

Αυτό βασικά ήταν και Bug που διορθώθηκε με την 11.2.1.

Ποιά έκδοση έχεις?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/02/2018 - 22:39

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#13   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 05:51

Την τελευταια εκδοση εχω....αφου εκανα και ενημερωση και restore απο τον υπολογιστη

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/02/2018 - 12:05

Θα σου κάνουν αντ/σταση οθόνης τότε.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#15   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2018 - 13:00

Μα σιγουρα οθονη ειναι?τοτε πως εξηγητε οτι μου εκαναν κληση και χτυπουσε αλο ringtone οπως επισης εδηχνε τον αριθμο και οχι το ονομα....επισης δεν αναγνωριζει πλεον ουτε την sim....δεν νομιζω να ειναι προβλημα οθονης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες