Όταν στο πρώτο σου Post γράφεις για πρόβλημα στο Touch της οθόνης, τι να είναι?
Είναι γνωστό θέμα όλο αυτό στο Χ.
Να δοκιμάσεις με άλλη SIM.
Δημοσίευση 11/02/2018 - 13:11
Μα σιγουρα οθονη ειναι?τοτε πως εξηγητε οτι μου εκαναν κληση και χτυπουσε αλο ringtone οπως επισης εδηχνε τον αριθμο και οχι το ονομα....επισης δεν αναγνωριζει πλεον ουτε την sim....δεν νομιζω να ειναι προβλημα οθονης
Το ότι έχει απεικόνιση η οθόνη, δεν σημαίνει ότι δεν είναι θέμα οθόνης. Αφού δεν λειτουργεί το touch όπως λες...
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 12/02/2018 - 23:05
Το ίδιο πρόβλημα παιδιά...
Μετά από τη βοήθεια του φίλου nikosgnr μίλησα με infoquest και αύριο θα τους φτασει η συσκευή μου με κούριερ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αν ρίξετε μια ματιά σε ξένα σάιτ. Το έχουν πολλοί χρήστες και ο αριθμός όλο και αυξάνεται.... Πολύ άσχημο αυτό και δυστυχώς έχω αρχίσει και ξενερώνω... Και όχι άδικα, όταν δίνω 1200€ για ένα τηλέφωνο περιμένω αν μη τι άλλο να δουλεύει. Πιστεύω ότι ίσως θα ήταν καλό να δημοσιευτεί και ένα άρθρο στο iphonehellas.gr με αυτό το πρόβλημα....
Δημοσίευση 13/02/2018 - 01:09
Τυχερός που είσαι μέσα στην εγγύηση...κάτσε να περάσει η εγγύηση και να σκάνε τέτοια προβλήματα εκτός και να μπαίνουν από την τσέπη για κινητό 1200-1400 ευρώ. Εκεί να δεις.Το ίδιο πρόβλημα παιδιά...
Μετά από τη βοήθεια του φίλου nikosgnr μίλησα με infoquest και αύριο θα τους φτασει η συσκευή μου με κούριερ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αν ρίξετε μια ματιά σε ξένα σάιτ. Το έχουν πολλοί χρήστες και ο αριθμός όλο και αυξάνεται.... Πολύ άσχημο αυτό και δυστυχώς έχω αρχίσει και ξενερώνω... Και όχι άδικα, όταν δίνω 1200€ για ένα τηλέφωνο περιμένω αν μη τι άλλο να δουλεύει. Πιστεύω ότι ίσως θα ήταν καλό να δημοσιευτεί και ένα άρθρο στο iphonehellas.gr με αυτό το πρόβλημα....
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/02/2018 - 01:10
Δημοσίευση 10/12/2018 - 09:58
Καλημέρα, για να "θίξουμε" και τα καλώς κείμενα,
Αντικατάσταση οθόνης σε X με τα γνωστά θέματα στην Document το Σάββατο που μας πέρασε. Άριστες εντυπώσεις από την εξυπηρέτηση, apple εμπειρία Μπράβο στην ομάδα τους.
P.S Η συσκευή μετά την αλλαγή οθόνης είναι άλλη εμπειρία τους συστήνω άφοβα για όσους έχουν θέμα και το σκέφτονται.
Δ.Τ.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες