Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Iphone x προβλημα αποκρισης οθονης αφης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/02/2018 - 13:09

Όταν στο πρώτο σου Post γράφεις για πρόβλημα στο Touch της οθόνης, τι να είναι?

Είναι γνωστό θέμα όλο αυτό στο Χ.

Να δοκιμάσεις με άλλη SIM.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/02/2018 - 13:11

Μα σιγουρα οθονη ειναι?τοτε πως εξηγητε οτι μου εκαναν κληση και χτυπουσε αλο ringtone οπως επισης εδηχνε τον αριθμο και οχι το ονομα....επισης δεν αναγνωριζει πλεον ουτε την sim....δεν νομιζω να ειναι προβλημα οθονης

Το ότι έχει απεικόνιση η οθόνη, δεν σημαίνει ότι δεν είναι θέμα οθόνης. Αφού δεν λειτουργεί το touch όπως λες...

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#18   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2018 - 23:05

Το ίδιο πρόβλημα παιδιά... 

Μετά από τη βοήθεια του φίλου nikosgnr μίλησα με infoquest και αύριο θα τους φτασει η συσκευή μου με κούριερ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αν ρίξετε μια ματιά σε ξένα σάιτ. Το έχουν πολλοί χρήστες και ο αριθμός όλο και αυξάνεται.... Πολύ άσχημο αυτό και δυστυχώς έχω αρχίσει και ξενερώνω... Και όχι άδικα, όταν δίνω 1200€ για ένα τηλέφωνο περιμένω αν μη τι άλλο να δουλεύει. Πιστεύω ότι ίσως θα ήταν καλό να δημοσιευτεί και ένα άρθρο στο iphonehellas.gr με αυτό το πρόβλημα....

#19   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/02/2018 - 01:09

Το ίδιο πρόβλημα παιδιά...

Μετά από τη βοήθεια του φίλου nikosgnr μίλησα με infoquest και αύριο θα τους φτασει η συσκευή μου με κούριερ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αν ρίξετε μια ματιά σε ξένα σάιτ. Το έχουν πολλοί χρήστες και ο αριθμός όλο και αυξάνεται.... Πολύ άσχημο αυτό και δυστυχώς έχω αρχίσει και ξενερώνω... Και όχι άδικα, όταν δίνω 1200€ για ένα τηλέφωνο περιμένω αν μη τι άλλο να δουλεύει. Πιστεύω ότι ίσως θα ήταν καλό να δημοσιευτεί και ένα άρθρο στο iphonehellas.gr με αυτό το πρόβλημα....

Τυχερός που είσαι μέσα στην εγγύηση...κάτσε να περάσει η εγγύηση και να σκάνε τέτοια προβλήματα εκτός και να μπαίνουν από την τσέπη για κινητό 1200-1400 ευρώ. Εκεί να δεις.
Το X ήταν beta έκδοση και απορώ επειδή όλοι σχεδόν γνωρίζουμε ότι τα s στην ιστορία της Apple μόνο ήταν σωστά. Με τα ελάχιστα προβλήματα.
Θα σκάσουν πολλά με προβλήματα με την πάροδο του χρόνου ,όχι ότι ήδη δεν τρέχουν αρκετά.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/02/2018 - 01:10

#20   FrancisUnderwood

FrancisUnderwood

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/12/2018 - 09:58

Καλημέρα, για να "θίξουμε" και τα καλώς κείμενα,

Αντικατάσταση οθόνης σε X με τα γνωστά θέματα στην Document το Σάββατο που μας πέρασε. Άριστες εντυπώσεις από την εξυπηρέτηση, apple εμπειρία Μπράβο στην ομάδα τους.

P.S Η συσκευή μετά την αλλαγή οθόνης είναι άλλη εμπειρία τους συστήνω άφοβα για όσους έχουν θέμα και το σκέφτονται.

Δ.Τ.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες