Επανέρχομαι με επιπλέον εντυπώσεις μετά το χθεσινοβραδυνό Update. Το πέρασα σε MacBook Pro μοντέλο 2017. Στα θετικά (προσωπική μου άποψη): 1) Η λειτουργία Continuity Camera με την οποία θα σωθώ πραγματικά, καθώς δεν ήταν λίγες η φορές που αναγκαζόμουν να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να αποστέλω κάποιες φωτογραφίες. Πλέον απλά τραβάω, και η εικόνα ακαριαία επισυνάπτεται σε emails, μηνύματα, κλπ. 2) Η λειτουργία Stacks βοηθάει πολύ στο να κρατάς συμμαζεμένο το χώρο της επιφάνειας εργασίας. 3) Το δυναμικό Desktop που αλλάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας μια πανέμορφη αισθητικά πινελιά που σε βγάζει από τον κόπο να ψάχνεις συμβατή εφαρμογή. Όσον αφορά αυτό το ενοχλητικό 'άναψε-σβήσε' που κάνει με την μπάρα και το μηλαράκι κατα την εκκίνηση-επανεκκίνηση, ευελπιστώ η Apple να το διορθώσει με κάποιο μελλοντικό update. Για αυτονομία μπαταρίας και χρόνους εκκίνησης δεν μπαίνω κάν στη διαδικασία να ασχοληθώ καθώς το λειτουργικό είναι ακόμα πολύ καινούργιο και η εμπειρία μου από περασμένα updates μου έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ 'στρώνει' και δουλεύει καλύτερα.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Στο Continuity Camera κάνεις κάποιες ρυθμίσεις; γιατί προσπαθώ να το κάνω και εγώ αλλά δεν ανοίγει η κάμερα στο iPhone και μετά μου βγάζει μήνυμα οτι ο χρόνος τελείωσε
Screenshot.png 871KB
28 λήψεις
Μήπως υπάρχει ρύθμιση στο iPhone?
Έχω Mac Book Pro και iPhone 7 Plus
Screenshot 1.png 236,72KB
28 λήψεις
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου