Καλο,χρυσό,όμορφο αλλά γιατί;υποθέτω με iphone το δουλεύεις;αν ναι έχεις «μισό» ρολοι.Εγώ πάντως για το διάστημα που θα περιμένω να μου παραδοθεί πήρα ήδη και το Samsung Galaxy με άμεση διαθεσιμότητα και αυθημερόν παράδοση από το you, και ήδη το χαίρομαι από χθες, γιατί μου την κάρφωσε η αναμονή ρε παιδιά
Και κάπως έτσι η Αpple ανεβάζει τις πωλήσεις του Κορεάτη... τι να πω.

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 27/10/2018 - 15:31
Ad
Δημοσίευση 27/10/2018 - 16:20
Καλο,χρυσό,όμορφο αλλά γιατί;υποθέτω με iphone το δουλεύεις;αν ναι έχεις «μισό» ρολοι.
Βασικα εχω και το Note 8 οποτε μεχρι να ερθει το AW ειμαι ΟΚ αλλα δεν το αλλαζω με SE μου, το μεγεθος με βολευει!
Δημοσίευση 27/10/2018 - 16:42
Βασικα εχω και το Note 8 οποτε μεχρι να ερθει το AW ειμαι ΟΚ αλλα δεν το αλλαζω με SE μου, το μεγεθος με βολευει!
Συν του οτι ειναι συσκευή 2 ετών και πετάει ακόμη και παίρνει τις αναβαθμίσεις κανονικότατα και εν' τέλει για την δουλειά μου και για την χρήση μου είναι η τέλεια συσκευή για εμένα, προερχόμενος από Iphone4 και μετέπειτα Iphone4S
Να πω πως όσο αφορά το Galaxy Watch, η ζευγοποίηση με το Note έγινε απροβλημάτιστα αλλά... η εφαρμογή για κάποιο λόγο κόλλησε και δεν φόρτωνε τα watchfaces, αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση της εφαρμογής και κατά το reset και επαναζευγοποίηση του ρολογιού η εφαρμογή κράσαρε και χρειάστηκε restart του τηλεφώνου!
Δημοσίευση 27/10/2018 - 16:42
Κάτι συμβαίνει με τις δημοσιεύσεις και κάνω πολλά double posts..
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 27/10/2018 - 16:44
Δημοσίευση 27/10/2018 - 17:59
Από την στιγμή που έχεις και το note είσαι μια χαρά.νομιζα ότι θα το δουλεύεις με το iphone για αυτό απόρησα γιατί θα είχες τις μισές λειτουργίες.οποτε μια χαρά είσαι.οταν με το καλο έρθει και το aw ζύγισε τα,δες ποιο κινητο έχεις σαν πρώτο,και ανάλογα πράξε.Βασικα εχω και το Note 8 οποτε μεχρι να ερθει το AW ειμαι ΟΚ αλλα δεν το αλλαζω με SE μου, το μεγεθος με βολευει!
Δημοσίευση 27/10/2018 - 18:16
Από την στιγμή που έχεις και το note είσαι μια χαρά.νομιζα ότι θα το δουλεύεις με το iphone για αυτό απόρησα γιατί θα είχες τις μισές λειτουργίες.οποτε μια χαρά είσαι.οταν με το καλο έρθει και το aw ζύγισε τα,δες ποιο κινητο έχεις σαν πρώτο,και ανάλογα πράξε.
Η επιλογή μου είναι καθαρά με βάση το μέγεθος, γιατί με έχουν κουράσει πια τα μεγάλα κινητά, σε συνδιασμό με την άψογη λειτουργικότητα-ταχύτητα-απόδοση καθώς επίσης και οι δυνατότητες του smartwatch
Oπότε θα κινηθώ σε μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης με το Iphone+AW σε καθημερινή βάση και με το Note και Galaxy Wartch μόνο σε επαγγελματικά ταξίδια γιατί λόγω αντικειμένου θα χρειάζομαι μεγάλη οθόνη και spen
Δημοσίευση 28/10/2018 - 13:55
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 28/10/2018 - 22:18
Παιδια τι λετε για αυτο το σαιτ ειναι αξιοπιστο εχει αγορασει κανεις απο εκει γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω το AW 44mm απο εκει.
Δημοσίευση 28/10/2018 - 22:36
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/10/2018 - 22:41
Απο λαθος διορθωνω δεν εβαλα το σαιτ https://thinkd.com.cy/ τι λετε λοιπον για αυτο το σαιτ ειναι αξιοπιστο εχει παραγειλει κανενας λεω να παρω το AW 44mm.
Δημοσίευση 28/10/2018 - 23:04
Το συγκεκριμένο site ( μαγαζί)υπάρχει και ΕλλάδαΑπο λαθος διορθωνω δεν εβαλα το σαιτ https://thinkd.com.cy/ τι λετε λοιπον για αυτο το σαιτ ειναι αξιοπιστο εχει παραγειλει κανενας λεω να παρω το AW 44mm.
Έχω αγοράσει από το ελληνικό think d και πήγαν όλα μια χαρά ( αν φυσικά μιλάμε για το ίδιο καταστημα )
Αυτό που ανέβασες είναι από Κύπρο και καλό θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλ πρώτα διότι έχει κατάθεση μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό ως πληρωμή .....
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 28/10/2018 - 23:08
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 28/10/2018 - 23:05
Νίκο σε πόσο καιρό περίπου ήρθε το ρολόι από την document μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος;
8/10 συμπλήρωσα τη φόρμα, 17/10 με πήραν τηλ και πήγα και το πήρα.
Αμφιβάλλω αν θα 'ναι πλέον ίδια αναμονή μιας και γίνεται χαμούλης.
Η Apple δίνει Shipping 2-3 βδομάδες.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/10/2018 - 23:05
Δημοσίευση 28/10/2018 - 23:33
Το συγκεκριμένο site ( μαγαζί)υπάρχει και Ελλάδα
Έχω αγοράσει από το ελληνικό think d και πήγαν όλα μια χαρά ( αν φυσικά μιλάμε για το ίδιο καταστημα )
Αυτό που ανέβασες είναι από Κύπρο και καλό θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλ πρώτα διότι έχει κατάθεση μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό ως πληρωμή .....
Εχει και πληρωμη μεσω πιστωτικης η χρεωστικης καρτας εκανα δοκιμη να δω απλως το κυπριακο σαιτ το εχει διαθεσιμο σε σχεση με το ελληνικο.
Δημοσίευση 28/10/2018 - 23:51
Εχει και πληρωμη μεσω πιστωτικης η χρεωστικης καρτας εκανα δοκιμη να δω απλως το κυπριακο σαιτ το εχει διαθεσιμο σε σχεση με το ελληνικο.
Πάρε τους ένα τηλ αύριο και ρωτά λεπτομέρειες
Αν έχει σχέση με το ελληνικό πάντως πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα
Υ.Γ αν έπαιζε PayPal κατά την άποψη μου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 29/10/2018 - 18:11
http://www.iClarified.com/68065
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 29/10/2018 - 18:12
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες