Φίλε μου η κάνε το αλλαγή με το απλό 44 η κανόνισε να πάρεις γρήγορα το καινούργιο κινητό. Μην μπαίνεις σε διαδικασίες και αλλάζεις iCloud και αφήσεις συγχρονισμένη συσκευή ξένη
Ευχαριστώ φίλε μου μαλλον θα πάρω το X λιγο πιο νωρίς από οτι υπολόγιζα
Δημοσίευση 08/12/2018 - 00:35
Φίλε μου η κάνε το αλλαγή με το απλό 44 η κανόνισε να πάρεις γρήγορα το καινούργιο κινητό. Μην μπαίνεις σε διαδικασίες και αλλάζεις iCloud και αφήσεις συγχρονισμένη συσκευή ξένη
Ευχαριστώ φίλε μου μαλλον θα πάρω το X λιγο πιο νωρίς από οτι υπολόγιζα
Δημοσίευση 08/12/2018 - 00:36
Δημοσίευση 08/12/2018 - 00:39
ρε συ έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα άλλαζα τηλέφωνο απλά θα έρθει λιγο πιο κοντά αυτή η αλλαγή.
Το θέμα είναι μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή να μην έχω το ρολόι και κάθεται...
Θα το έχω για το τρέξιμο να τρακάρει παλμους να έχω μουσικη κτλπ μονο κλήσεις και ειδοποιήσεις δεν θα έχω
Μπορείς να κάνεις εν/ποίηση με το iD σου απο άλλη συσκευή, αλλά δεν έχει νόημα.
Καταλαβαίνω πως θέλεις να καλύψεις τη χασούρα, αλλά το να κάνεις είτε αλλαγή τηλ, είτε ρολογιού είναι μονόδρομος.
Δημοσίευση 08/12/2018 - 01:01
P.s. Οπωσδήποτε αλλαγή του ρολογιού ή κινητού. Μην κάνεις pair με κινητό αλλού με τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σαν προσωρινή λύση ανάγκης σκέφτομαι να του κάνω pair με το id μου σε άλλο κινητό
Μου εξηγείς σε παρακαλώ γιατί ειναι κακή ιδέα να το κάνω;
Δημοσίευση 08/12/2018 - 01:07
Δημοσίευση 08/12/2018 - 02:05
Το θεωρώ μεγάλη και ίσως επικίνδυνη διαδικασία. Θα πρέπει να βάλεις το Apple id σου σε ξένο κινητό, το οποίος χρησιμοποιεί ήδη κάποιος. Επαφές, πιστωτικές, φωτογραφίες, backup κ δεν ξέρω και εγώ τι.
Οι υπόλοιπες λύσεις είναι πολύ ασφαλέστερες.
Έψαξα και λίγο στο Web, δυστυχώς δεν βρήκα τρόπο να το κάνεις activate χωρίς iPhone.
Για πόσο καιρό μιλάμε μέχρι να πάρεις νέο κινητό? Ημέρες? Μήνες?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ε σίγουρα δεν θα το πάρω αύριο γιατί θέλω να βρω μεταχειρισμένο το X μπορεί να πάρει και μήνα. Εαν βάλω το id και το βγάλω μόλις τελειώσω την διαδικασία παλι θα μείνουν φωτογραφίες, επαφές, πιστωτικές κλπ;
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 08/12/2018 - 02:06
Δημοσίευση 08/12/2018 - 08:52
Δημοσίευση 08/12/2018 - 11:19
Γιατί δεν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο iPhone 6s που θα σε καλύψει μια χαρά με μικρό κόστος. Το SE δεν ξέρω αν υποστηρίζει αλλά και αυτό καλή λύση θα ήταν.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν μου αρέσουν καθολου τα 6άρια και τα 7άρια μεγάλα κινητά και με μπέζελ.... εαν το 5s ήταν συμβατό και έπαιρνε αναβαθμίσεις θα το κρατούσα για πάντα!
Δημοσίευση 08/12/2018 - 11:29
Πάρε SEΔεν μου αρέσουν καθολου τα 6άρια και τα 7άρια μεγάλα κινητά και με μπέζελ.... εαν το 5s ήταν συμβατό και έπαιρνε αναβαθμίσεις θα το κρατούσα για πάντα!
Δημοσίευση 08/12/2018 - 11:35
Πάρε SE
To SE σίγουρα συγχρονίζεται με apple watch 4 cellular;
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 08/12/2018 - 11:36
Δημοσίευση 08/12/2018 - 14:47
To SE σίγουρα συγχρονίζεται με apple watch 4 cellular;
Ναι φίλε μου είναι συμβατό
Δημοσίευση 08/12/2018 - 16:20
Το να κανεις ανταλλαγη το cerullar σου με ένα απλό,το έχεις σκεφτεί;ανέξοδα λογικα θα πάρεις και κάποια διαφορά,και όταν με το καλο βγει η esim βλέπεις τι θα κανεις αν δεν έχεις αλλάξει κινητο.To SE σίγουρα συγχρονίζεται με apple watch 4 cellular;
Δημοσίευση 08/12/2018 - 16:27
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/12/2018 - 16:27
Δημοσίευση 08/12/2018 - 17:07
Το να κανεις ανταλλαγη το cerullar σου με ένα απλό,το έχεις σκεφτεί;ανέξοδα λογικα θα πάρεις και κάποια διαφορά,και όταν με το καλο βγει η esim βλέπεις τι θα κανεις αν δεν έχεις αλλάξει κινητο.
το σκέφτηκα στην αρχή αλλά επειδή ένας βασικός λόγος που πήρα το ρολόι ήταν η προοπτική να παρατάω σπίτι το κινητό οταν έρθει στην Ελλάδα η υπηρεσία... δεν με ψήνει να το αλλάξω! Είναι χοντράδα μεγάλη αυτό που κάνει η apple δεν έχει καμία λογική να σου λέει ότι εάν θες ρολόι cellular πάρε και πιο σύγχρονο κινητό... περα του οτι δεν στο αποσαφινίζει με διακριτο τροπο και γινονται τέτοια μπερδέματα
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 08/12/2018 - 17:10
Δημοσίευση 08/12/2018 - 17:22
Την δευτερα θα μου το στειλουν απο την document.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες