Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Curve - εναλλακτική της Revolut - όλες οι κάρτες σε μία - 0 χρεώσεις ισοτιμίας

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
217 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/01/2021 - 13:08

Γιατί αυτό? Είναι κάποιος τεχνικός λόγος ή αδιαφορία?

στο χερι των τραπεζων ειναι καθαρα!! μονο η αλφα ηταν σωστη κ το εκανε μολις το ειπε.. οι αλλες σφυριζουν αδιαφορα δυστυχως..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   due

due

iPH Member

• 254 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/01/2021 - 11:32

στο χερι των τραπεζων ειναι καθαρα!! μονο η αλφα ηταν σωστη κ το εκανε μολις το ειπε.. οι αλλες σφυριζουν αδιαφορα δυστυχως..

Πολύ κοντόφθαλμο εκ μέρους τους, ειδικά από την στιγμή που στα Android παίζει στην Πειραιώς εδώ και καιρό και τώρα το δοκιμάζει και η εθνική σε beta...

#168   Galera

Galera

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2021 - 20:27

Μήπως είναι θέμα προμήθειας της apple?

#169   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 22/01/2021 - 14:31

καλησπερα πως παει με την curve ?

εγω εχω θεματακι , παραγγελια την black, μετα την ακυρωσα μεσω του customer service, και τωρα στο app εμφανιζει την black σαν ready to activate, ενω παραλληλα χρησιμοποιω την Investor card (red) που εχω , τους εχω στειλει αρκετα μηνυματα αλλα λενε οτι ειναι bug και μεχρι στιγμης δεν το εχουν φτιαξει, οποτε οταν κανετε upgrade να εχετε το νου σας ! 

#170   tsiftsism

tsiftsism

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2021 - 12:37

Παρότι Android user παρακολουθώ το forum γιατί έχουν iPhone οι γονείς μου και υπάρχουν στιγμές που παίρνω απαντήσεις από εσάς για τυχών θεματάκια που προκύπτουν και δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω.

Κάνω την ερώτηση εδώ γιατί χρησιμοποιείτε περισσότερο καιρό Apple Pay με την Curve απ' ότι εμείς με το GPay, οπότε η ερώτηση μου έχει να κάνει με το δώρο των £ 5,00 που πήρα όταν έφτιαξε λογαριασμό ο αδερφός μου χρησιμοποιώντας τον κωδικό που του έδωσα.

Για να κάνω κάποια πληρωμή χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα, πρέπει να επιλέξω αντί της κάρτας της Εθνικής, την κάρτα Curve Cash, σωστά;
Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις εκεί ή δεν χρειάζεται;
Επιλέγοντάς την, στο γρανάζι από κάτω έχει μία κουκκίδα, οπότε όταν πατήσω πάνω του μου ζητάει να κάνω setup το Curve Cash εμφανίζοντας κάποιες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Κάνω κάτι εκεί; Πρέπει να το κάνω τώρα, ή την ώρα που θα πάω να πληρώσω σε κάποια από αυτές τις αλυσίδες καταστημάτων;

Και τέλος, για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα πρέπει πρώτα να κάνει μια πληρωμή με το Curve Cash ο αδερφός μου; Τώρα βλέπω τις £ 5,00 με το όνομα του αδερφού μου να είναι σε κατάσταση Pending.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

#171   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2021 - 18:54

Παρότι Android user παρακολουθώ το forum γιατί έχουν iPhone οι γονείς μου και υπάρχουν στιγμές που παίρνω απαντήσεις από εσάς για τυχών θεματάκια που προκύπτουν και δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω.

Κάνω την ερώτηση εδώ γιατί χρησιμοποιείτε περισσότερο καιρό Apple Pay με την Curve απ' ότι εμείς με το GPay, οπότε η ερώτηση μου έχει να κάνει με το δώρο των £ 5,00 που πήρα όταν έφτιαξε λογαριασμό ο αδερφός μου χρησιμοποιώντας τον κωδικό που του έδωσα.

Για να κάνω κάποια πληρωμή χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα, πρέπει να επιλέξω αντί της κάρτας της Εθνικής, την κάρτα Curve Cash, σωστά;
Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις εκεί ή δεν χρειάζεται;
Επιλέγοντάς την, στο γρανάζι από κάτω έχει μία κουκκίδα, οπότε όταν πατήσω πάνω του μου ζητάει να κάνω setup το Curve Cash εμφανίζοντας κάποιες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Κάνω κάτι εκεί; Πρέπει να το κάνω τώρα, ή την ώρα που θα πάω να πληρώσω σε κάποια από αυτές τις αλυσίδες καταστημάτων;

Και τέλος, για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα πρέπει πρώτα να κάνει μια πληρωμή με το Curve Cash ο αδερφός μου; Τώρα βλέπω τις £ 5,00 με το όνομα του αδερφού μου να είναι σε κατάσταση Pending.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Επιλέγεις την curve cash , πρωτη αριστερα, και πληρωνεις οταν τα 5£ ειναι available. Το bonus ανεβαινει αν χρησιμοποιεις την καρτα σε επιλεγμένα 3 μαγαζια που εχεις σεταρει απο πριν.
Αν το bonus δε φτάνει για τη συνναλαγη θα φας μαλλον ακυρο απο την curve.
Τα μαγαζια μπορεις να τα σετταρεις απο τωρα δεν ειναι αναγκη να το κανεις πριν τη συνναλαγη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: djmanosv, 24/01/2021 - 18:55

#172   gakstel

gakstel

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 01/02/2021 - 18:25

Καλησπέρα
Σε κάθε συναλλαγή με Apple Pay με Curve με χρεωστική Πειραιώς στην εφαρμογή Winbank στη συναλλαγή γράφει CRV*xxxxxxx Vilnius.
Το Vilnius στο τέλος τη ακριβώς είναι ξέρει κανείς από εμπειρία.

#173   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 553 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2021 - 18:40

Καλησπέρα
Σε κάθε συναλλαγή με Apple Pay με Curve με χρεωστική Πειραιώς στην εφαρμογή Winbank στη συναλλαγή γράφει CRV*xxxxxxx Vilnius.
Το Vilnius στο τέλος τη ακριβώς είναι ξέρει κανείς από εμπειρία.

Vilnius είναι πολη της Λιθουανίας. Η curv ήταν αγγλική. Μετά το BREXIT, και για να μην υπάρχουν προβλήματα δυσλειτουργίας μεταξύ της τραπεζας που είχε έδρα το UK, η Curve  έκανε έδρα την Lithuania, προφανώς με έδρα το Vilnius .... 

Σχετικά εδώ https://ibsintelligence.com/ibsi-news/curve-establishes-subsidiary-in-lithuania-to-serve-eea-customers/

Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 01/02/2021 - 18:44

#174   panosad86

panosad86

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2021 - 11:16

μόλις έφτιαξα και εγώ ένα account στην curve (την απλή) και τώρα έπεσε στην αντίληψη μου περί promo codes... και ρωτάω αν μου δώσει κάποιος ένα promo μπορώ τώρα που έχω account να το κάνω κάπως register?? ευχαριστώ! 

#175   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 553 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 12:14

παρε ενα να δολκιμασεις Hey! Use Curve to combine your cards into one! Your money, made simple. Get £5 from us the first time you spend using your Curve card.

Promocode: DPRP2Z7E

http://www.curve.app/join#DPRP2Z7E

#176   tsiftsism

tsiftsism

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 12:24

Όταν σου στείλουν την φυσική κάρτα, μπορείς να αλλάξεις το PIN της από ATM δικής μας τράπεζας, δηλαδή Εθνικής, Πειραιώς, κ.ο.κ.;

#177   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 12:40

Vilnius είναι πολη της Λιθουανίας. Η curv ήταν αγγλική. Μετά το BREXIT, και για να μην υπάρχουν προβλήματα δυσλειτουργίας μεταξύ της τραπεζας που είχε έδρα το UK, η Curve  έκανε έδρα την Lithuania, προφανώς με έδρα το Vilnius .... 

Σχετικά εδώ https://ibsintelligence.com/ibsi-news/curve-establishes-subsidiary-in-lithuania-to-serve-eea-customers/

Προσοχη αν βαζετε λεφτα στη revolut. Αν η curve προυπαρχει στη λιστα με τις καρτες που κανετε topup θα δειτε οτι βγαζει μια εξτρα χρεωση λογο BREXIT. αν κανετε delete την curve απο τις καρτες που εχετε χρησιμοποιησει στη revolut και την ξαναπερασετε τοτε γλιτωνετε το fee. 

#178   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 553 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 12:53

Προσοχη αν βαζετε λεφτα στη revolut. Αν η curve προυπαρχει στη λιστα με τις καρτες που κανετε topup θα δειτε οτι βγαζει μια εξτρα χρεωση λογο BREXIT. αν κανετε delete την curve απο τις καρτες που εχετε χρησιμοποιησει στη revolut και την ξαναπερασετε τοτε γλιτωνετε το fee.

Η curve δεν εχει τετοιο θεμα. Ειναι πλεον ευρωπαικη καρτα οπως εγραψα πιο πανω. Τη χρησσιμοποιω καθε μερα. Η revolut, για να το γραφεις ετσι θα ειναι

#179   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 553 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 13:02

Όταν σου στείλουν την φυσική κάρτα, μπορείς να αλλάξεις το PIN της από ATM δικής μας τράπεζας, δηλαδή Εθνικής, Πειραιώς, κ.ο.κ.;

Και γιατι να πας σε ΑΤΜ και να μην το κανεις οnline απο την εφαρμογη της καρτας ?

Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 03/02/2021 - 13:09

#180   tsiftsism

tsiftsism

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2021 - 13:27

Και γιατι να πας σε ΑΤΜ και να μην το κανεις οnline απο την εφαρμογη της καρτας ?

Δεν βρήκα κάπου επιλογή για αλλαγή του PIN, παρά μόνο την εμφάνιση του αριθμού.

Τόσο στραβωμάρα;

Εκτός και αν είναι η επιλογή Account -> Settings -> Change Passcode.

Απλά θεώρησα αυτή η επιλογή είναι το PIN που σου ζητάει κατά την είσοδο στην εφαρμογή (εγώ βέβαια το έχω με δακτυλικό αποτύπωμα), το οποίο είναι διαφορετικό από το PIN της φυσικής κάρτας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1