αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις προστατευτικό στην οθόνη τότε ΟΚ, αλλά αν έχεις σκοπό να βάλεις τότε γιατί να το ακυρώσεις;
Δε μου αρέσει η αίσθηση με κανένα προστατευτικό στη συσκευή, έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά πάντα καταλήγω να το έχω χωρίς. Αν μπορούσα να το έχω και χωρίς θήκη θα το έκανα, αλλά έχει αυξηθεί τόσο το κόστος της συσκευής που δεν το ρισκάρω πια.
Στο XS Max μετά από ένα χρόνο, έχω μόνο μία πολύ ανεπαίσθητη γρατζουνιά η οποία είναι ορατή από πολύ συγκεκριμένο φως, αλλά για τα νέα Pro διαβάζω ότι μέχρι και τα demo έχουν πολλές γρατζουνιές που είναι εύκολα ορατές. Τώρα δεν ξέρω αν είναι υπερβολές, γιατί κάθε χρονιά διαβάζω σχετικά παράπονα, αν και φέτος σαν να παραείναι πολλά...
Εξίσου ανησυχητικό είναι το θέμα της RAM, που διαβάζω σκόρπια post από εδώ κι από εκεί, αλλά δεν είναι αρκετά για να καταλήξει κάποιος αν υπάρχει όντως πρόβλημα επάρκειας μνήμης, γιατί δεν είναι πολλά τα άτομα που εχουν 13.2 beta και 11 Pro για να μας πουν, ούτε καν στα ξένα forum δε βλέπω αρκετό feedback.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 13/10/2019 - 08:29.