Αν κάθονται τα pro στα αυτιά σου εννοείται ότι θα τα πάρεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εδώ σε θέλω κάβουρα

Δημοσίευση 22/12/2020 - 10:38
Αν κάθονται τα pro στα αυτιά σου εννοείται ότι θα τα πάρεις
Δημοσίευση 22/12/2020 - 11:47
Καλό θα ήταν να μπορούσες να τα δοκιμάσεις πρώτα τα Pro.
Προ COVID-19 μπορούσες σε iStorm αλλά πλέον το έχουν κόψει.
Το βασικό τους θέμα -λόγω των Tips- είναι πως δε κάθονται καλά.
Έχεις συνέχεια την αίσθηση πως φεύγει/γλιστράει.
Και δε μιλάμε για 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων που συμβαίνει αυτό.
Το αντίθετο. 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων είναι που δεν έχουν θέμα.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 11:51
Εδώ σε θέλω κάβουρα
!!!!Πως το ξέρεις απο πριν; Και από την άλλη, είναι δυνατόν να δίνεις τόσα λεφτά και να μην σου κάνουν; Τι σκατά για σε τι αφτιά τα έχουν δοκιμάσει; Σε ξωτικά;
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:05
Καλό θα ήταν να μπορούσες να τα δοκιμάσεις πρώτα τα Pro.
Προ COVID-19 μπορούσες σε iStorm αλλά πλέον το έχουν κόψει.
Το βασικό τους θέμα -λόγω των Tips- είναι πως δε κάθονται καλά.
Έχεις συνέχεια την αίσθηση πως φεύγει/γλιστράει.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:25
Τα παραγγέλνω απο Vodafone. Ερωτήσεις:
1. Δώστε κανα λινκ για αλλαγή tips
2. Δώστε κανα λιν για αγορά ασύρματου φορτιστή διότι τώρα το πήρα χαμπάρι
3. Εμπειρία αγοράς απο vodafone?
Σας χιλιο ευχαριστώ και πάλι!!!!
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:31
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:37
Έχω ποστάρει πιο πίσω Link για Memory Foams.
Με γειά
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:39
παντως και μενα μου εχουν φυγει 5-6 φορες απο τα αυτια,κυριος απο το αριστερο ,3 φορες επεσαν στον δρομο,πονεσε η ψυχη μου και μια φορα παρατριχα θα κατεληγε στην λεκανη (εκει και αν ηταν τρομος),απο τοτε τα βγαζω μιλαω και παλι στο κουτακι μπαρειγγειλα και εγω τα foams απο αμαζον παραδοση εως 8/1
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:41
Νίκο αυτά λές;
https://www.amazon.d...m/dp/B088KPNKN2
Έπισης δεν φορτίζουν με καλώδιο καταλαβαίνω. Κανένα ασύρματο φορτιστή και για το τηλέφωνο επχεις να προτίνεις;
εγω παντως βαση κωδικο που μας εδειξε ο Νικος παρειγγειλα αυτα,https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:43
Νίκο αυτά λές;
Έπισης δεν φορτίζουν με καλώδιο καταλαβαίνω. Κανένα ασύρματο φορτιστή και για το τηλέφωνο επχεις να προτίνεις;
αυτα που δειχνεις εχουν και τα τρια μεγεθη ,θα ελεγα πρωτα να παρεις τα ακουστικα να δεις ποιο μεγεθος σου ταιριαζουν και να παρεις 3 σετ με το ιδιο μεγεθος
Δημοσίευση 22/12/2020 - 12:54
Προσωπικά ναι. Κατέληξα σε αυτά.Νίκο αυτά λές;
Σώπα καλέ. Αποκλείεται.παντως και μενα μου εχουν φυγει 5-6 φορες απο τα αυτια,κυριος απο το αριστερο ,3 φορες επεσαν στον δρομο,πονεσε η ψυχη μου και μια φορα παρατριχα θα κατεληγε στην λεκανη (εκει και αν ηταν τρομος),απο τοτε τα βγαζω μιλαω και παλι στο κουτακι μπαρειγγειλα και εγω τα foams απο αμαζον παραδοση εως 8/1
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/12/2020 - 12:55.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 20:32
Δημοσίευση 23/12/2020 - 17:23
Λοιπόν θα κάνω και εγώ ένα update με τα AirPods Pro που είχα πάρει εδώ και 1 μήνα από το Amazon για όσους θυμούνται από προηγούμενα post μου.
Για όσους δεν θυμούνται, είχα βουητό και πόνο. Τελικά πήγα σε ΩΡΛ. Το δεξί μου αυτί είχε δερματίτιδα και κερί. Αφαιρέθηκε και χορηγήθηκε αγωγή με φυτικές σταγόνες. Ξαναπήγα σε ΩΡΛ και τα 2 αυτιά μου ήταν πεντακάθαρα και το ακουογραμμα άψογο.
Ενώ έχω έτοιμο το κουτί για επιστροφή στο Amazon , λέω πλέον αφού και τυπικά ξεμπέρδεψα να τα ξαναβαλω.
Και εδώ και μερικές μέρες τα χρησιμοποιώ και είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί τους, όμως και πάλι δυστυχώς το βουητό επανήλθε. Όχι πόνος μόνο ελαφριά εμβοή.
Πραγματικά είναι από τα λίγα προϊόντα που θέλω τόσο πολύ να έχω και να χρησιμοποιώ , όμως πιθανότητα αύριο να τα επιστρέψω....
Και επειδή δεν έχω αλλά ακουστικά με βλέπω να παίρνω τα απλά AirPods και να πάρω και τ xm3 ή τα Bose q35. ..
Φίλε μου τώρα διάβαζα σε ένα άλλο forum ,για πολλά Airpods Pro που βάζοντας το Firmware version , βρήκε ότι τελικά ήταν αντίγραφα των originals....
Δεν ξέρω αν τα γύρισες ήδη, αλλά τσεκάρισε το..
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες