iMessage Activation Problem μετά από ταξίδι
Δημοσίευση 02/06/2023 - 18:57
Μετά από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου στο αεροπλάνο είχα το κινητό σε flight mode) το που πάτησα Ελλάδα βγήκε το popup που λέει ότι ο πάροχος ίσως χρεώσει για την ενεργοποίηση του iMessage το οποίο μέχρι τότε ήταν κανονικά σε λειτουργία.
Απο τότε, δεν ενεργοποιείται το iMessage στον αριθμό μου (παίζει με τα emails) και είτε είναι στο Waiting for Activation ή βγάζει Unsuccessful Activation. Και έχουν περάσει 2-3 24ωρα.
Cosmote και iPhone 14 pro με κανονική sim.
Κάποια βοήθεια;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 02/06/2023 - 21:02
Καλησπέρα
Μετά από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου στο αεροπλάνο είχα το κινητό σε flight mode) το που πάτησα Ελλάδα βγήκε το popup που λέει ότι ο πάροχος ίσως χρεώσει για την ενεργοποίηση του iMessage το οποίο μέχρι τότε ήταν κανονικά σε λειτουργία.
Απο τότε, δεν ενεργοποιείται το iMessage στον αριθμό μου (παίζει με τα emails) και είτε είναι στο Waiting for Activation ή βγάζει Unsuccessful Activation. Και έχουν περάσει 2-3 24ωρα.
Cosmote και iPhone 14 pro με κανονική sim.
Κάποια βοήθεια;
Κλείσε iMessage και FaceTime για 24 ώρες και ξανά προσπάθησε μετά από 24 ώρες να τα ενεργοποιήσεις. Αλλιώς μιλά με apple
Δημοσίευση 03/06/2023 - 10:27
Τα ίδια και εδώ. Είναι μαζικό το θέμα απ ότι λέει η υποστήριξη της Απλ.
δεν ενεργοποιείται κανένα από τα δυο νούμερα μου ότι και αν κάναμε.
Θα μιλήσω ξανά αύριο με υποστήριξη να δούμε.
Επισης επειδή τους κάλεσα δυο φορές , την πρώτη μου έλεγαν να βάλω χρήματα η κάτι τέτοιο στον λογαριασμό μου που δεν γίνεται φυσικά καθώς διαθέτω συμβόλαια και όχι καρτοκινητά .
Δημοσίευση 03/06/2023 - 15:04
To ίδιο θέμα έχω και εγώ με το 13 pro max, ο αριθμός έμεινε στο 'waiting for activation' δυο 24ωρα, βγάλατε άκρη?! Πιο είναι το τηλ της apple support στην Ελλάδα?
Δημοσίευση 03/06/2023 - 15:08
To ίδιο θέμα έχω και εγώ με το 13 pro max, ο αριθμός έμεινε στο 'waiting for activation' δυο 24ωρα, βγάλατε άκρη?! Πιο είναι το τηλ της apple support στην Ελλάδα?
Το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης Google λέει 2103009960
Δημοσίευση 03/06/2023 - 17:08
Την πρώτη φορά που τους κάλεσα μου είπαν να πάρω τον πάροχο μου και να τους πω να μου προσθέσουν υπόλοιπο .
Τους είπα πως έχω συμβόλαιο και μάλλον θα με περάσουν για τρελό αλλά επέμειναν όποτε κλείσαμε το τηλ και το έκανα
Αφού λοιπόν επιβεβαιώθηκα για το προφανές (ότι δεν μπορώ να προσθέσω υπόλοιπο σε συμβόλαιο) τους ξανά κάλεσα . Μου είπαν να μην κλείσω ανοίξω ξανά τους διακόπτες και να περιμένω 24 ώρες (κάτι που προφανώς δεν βοήθησε) και να τους ξανά καλέσω εάν δεν λυθεί .
Εννοείται πως έχω κλείσει διακόπτες πριν τους καλέσω , έχω σβήσει κινητό , ξανά άναψα και άνοιξα διακόπτες , ακόμα και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου έκανα χωρίς να αλλάξει κάτι .
Είμαι μόνιμα σε κατάσταση που γυρνάει το σηματάκι δίπλα απο το νούμερο αλλά δεν ενεργοποιείται ποτέ .
Είναι δυνατόν ;
Οποίος βρει κάποια άκρη ας ενημερώσει κι εμάς σας παρακαλώ .
iPhone 14 pro max - COSMOTE
Δημοσίευση 03/06/2023 - 17:36
Συνήθως φτιάχνει μόνο του μετά από λίγη ώρα.
Έπεσες στην περίπτωση μου φαίνεται.
Βασικά ειδικά η Cosmo που δεν χρεώνει και την ενεργοποίηση, είναι η πιο γρήγορη και στην ενεργοποίηση.... Περίεργο που σου έτυχε τόσες μέρες.
Την επιλογή ζώνης ώρας την έχεις στο αυτόματο;
Κάνε και μια έξοδο log out από το Apple ID και μπες ξανά μην κόλλησε τίποτα κι εκεί
Τελευταία επεξεργασία από: rebel1, 03/06/2023 - 17:38
Δημοσίευση 03/06/2023 - 18:01
Τα έχω κάνει όλα, μέχρι και Reset Network settings και έχω και εγώ συμβόλαιο με Cosmote.
Δημοσίευση 03/06/2023 - 19:03
Δημοσίευση 03/06/2023 - 19:14
Δημοσίευση 03/06/2023 - 19:18
Δημοσίευση 04/06/2023 - 11:56
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/06/2023 - 12:00
Όταν τους πήρα εγώ προχτές μου είπαν πως είχαν πήξει τα τηλέφωνα τους με το ίδιο θέμα .
Δημοσίευση 04/06/2023 - 22:19
Ενω δειχνει να προσπαθεί να ενεργοποιήσει το νούμερο, μετα απο λίγο βγάζει Activation Unsucessfull.
Και εαν κλείσω και ξανα-ανοίξω το iMessage, βγάζει αμέσως «An error occurred during Activation”
Δημοσίευση 05/06/2023 - 16:44
Δοκίμασα κι εγώ ένα 24ωρο κλειστά χωρίς όμως αποτέλεσμα …
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες