Καλησπερα σας εχω μια ισως χαζη αλλα σοβαρη απορια για μενα προσωπικα. Αγορασα το iPhone 14 Pro πρωτη φορα ειπα να παω σε μεγαλυτερη χωρητκοτητα στα 256GB αντι για τα 128GB οπως αγορασα το iPhone 14 Pro Max. Δεν ξερω γιατι μου εδωξε να παω σε αυτη την μεγαλυτερη χωρητικοτητα ισως για να εχω τις φωτογραφιες μου και στο iCloud της Apple οπου αγορασα 1ΤΒ επειδη εχω και το MacBook Air M1 και το iPad 9ης γενιας και το Mac Mini M1 μου και ολα συγχωνιζονται μεταξυ τους οπως αρχεια εφαρμογες στο iPhone προγραμματα πολυμεσα οπως βιντεο φωτογραφιες αφου μιλαμε για ενα οικοσυστημα ολοκληρομενο.
Αληθεια ομως αναρωτιεμαι και αν μπορει καποιος ας απαντηση:
Σε ποιους χρηστες απευθυνονται οι αυξημενες χωρητικοτητες 1ΤΒ - 512GB - 256GB ; Αυτες οι χωρητικοτες δεν γεμιζουν ποτε τους οσο αφορα τα iPhone.

Σχετικη ερωτηση με χωρητικοτητα iPhone
Από
thelos257
, 11/09/2023 20:27
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 11/09/2023 - 20:27
Ad
Δημοσίευση 11/09/2023 - 21:23
Δοκίμασε να τραβήξεις μεγάλα videos 4k και έλα να μου πεις μετά αν γεμίζει ή όχι. Είμαι και εγώ με 256, αλλά δεν τραβάω 4k , αλλά 1080. Εντάξει, το 1ΤΒ δε θα γεμίσει τόσο εύκολα, αλλά αν κάποιος θέλει να είναι σίγουρος για τη χωρητικότητα, σίγουρα θα πάει σε μεγαλύτερο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/09/2023 - 21:35
1tb. Εύχομαι να έβγαινε και σε 4tb.
Απόλαυση κάθε στιγμή. Έχω τα πάντα και δεν κρεμάω την εργασία μου στο δίκτυο κινητής ή Wi-Fi.
Πετάω από 6 έως 14 ώρες και τα έχω όλα μαζί μου.
Απόλαυση κάθε στιγμή. Έχω τα πάντα και δεν κρεμάω την εργασία μου στο δίκτυο κινητής ή Wi-Fi.
Πετάω από 6 έως 14 ώρες και τα έχω όλα μαζί μου.
Δημοσίευση 12/09/2023 - 09:16
Αυτές οι χωρητικότητες είναι για άτομα που τραβάνε ProRes video, πολλά 4Κ-60 βίντεο και κάποιους που χρειάζονται στο κινητό πολλά από αυτά ή διάφορα άλλα αρχεία.
Κι εγώ πάντα την δεύτερη χωρητικότητα παίρνω καλού κακού, αλλά με 2TB iCloud και offload ότι δεν χρειάζεται μόνιμα εκεί είμαι πολύ άνετος στο θέμα χωρητικότητα.
Κι εγώ πάντα την δεύτερη χωρητικότητα παίρνω καλού κακού, αλλά με 2TB iCloud και offload ότι δεν χρειάζεται μόνιμα εκεί είμαι πολύ άνετος στο θέμα χωρητικότητα.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες