Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Apple Vision Pro - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

    iPH Member

  • 338 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/01/2024 - 20:28

Το βασικό πρόβλημα με το Vision Pro δεν είναι η τιμή (που μόνο θα ανεβαίνει προφανώς), αλλά η μπαταρία και το βάρος.
Πολύ λίγος χρόνος χρήσης αν δεν είσαι αγκιστρωμένος στην πρίζα, καλώδια και battery packs στις τσέπες, ήδη κουραστικό μετά από λίγο αναφέρουν κάποιοι κλπ.
Μέχρι να γίνει τεχνολογικό άλμα στις μπαταρίες έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αυτονομία, μικρό μέγεθος και βάρος, το vision θα είναι στην niche κατηγορία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   COSTASK

COSTASK

    iPH Addict

  • 635 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2024 - 10:21

Apple Vision Pro in the wild…..


https://www.instagra...3I5bGlzZDYxYTk=



Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 03/02/2024 - 10:22


#18   billviper

billviper

    iPH Contributor

  • 1.889 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2024 - 12:29

Apple Vision Pro in the wild…..


https://www.instagra...3I5bGlzZDYxYTk=



Sent from my iPhone using Tapatalk

Εντυπωσιακό και τρομακτικό ταυτόχρονα!!


Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#19   NASA

NASA

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2024 - 14:21

Εδώ μέσα κάποιος με είχε αναφέρει ως Μωϋσή κοροϊδεύοντας με φυσικά.
Φυσικά έχω το ποστ και το όνομα του.
Να μην καταντήσει το φόρουμ οχετός.
Αλλά το είχα προβλέψει.
Το πιο εύκολα εκπαιδευμένο ον είναι το δίποδο που λέγεται άνθρωπος.

Τελευταία επεξεργασία από: NASA, 03/02/2024 - 14:22


#20   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.564 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/02/2024 - 17:23

85GA1ZX.jpg


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#21   COSTASK

COSTASK

    iPH Addict

  • 635 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2024 - 20:08

Εντυπωσιακό και τρομακτικό ταυτόχρονα!!


Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Indeed!!!!

Technology is literally taking life away from us.
It's getting out of hand. And it’s only the start….



https://www.instagra...29obHEzY3I2YQ==



.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 03/02/2024 - 20:14


#22   billviper

billviper

    iPH Contributor

  • 1.889 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2024 - 20:59

Indeed!!!!

Technology is literally taking life away from us.
It's getting out of hand. And it’s only the start….



https://www.instagra...29obHEzY3I2YQ==



.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίος ο τυπάς, και Air Jordan 11 Gratitude παπούτσι!!


Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#23   billviper

billviper

    iPH Contributor

  • 1.889 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2024 - 21:26

Ανέβασε ένα πολύ ωραίο βίντεο ο Nikias πριν λίγο που παραβρέθηκε την ημέρα κυκλοφορίας του στο  Store της 5th Avenue.
Τρομερή εμπειρία!!

https://youtu.be/pZp...W0jct_MbwobOx1L


Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 03/02/2024 - 21:26


#24   toxotis70

toxotis70

    iPH Contributor

  • 972 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2024 - 23:17

https://youtu.be/Uvk...erhxwSPxkZZx-O7

#25   takisot

takisot

    iPH Enthousiast

  • 557 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/02/2024 - 03:47

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Vision Pro δύο φορές στο San Francisco, κλείνοντας online ραντεβού στο κοντινότερο Apple Store της Chesnutt Street.
Η διάρκεια κάθε ραντεβού είναι αυστηρά 30 λεπτά, από τα οποία χάνονται στο setup και τις επεξηγήσεις 10 λεπτά, οπότε προφανώς δεν μπορείς να βγάλεις καθοριστικό συμπέρασμα αλλά να πάρεις μία γεύση. Η παρουσίαση είναι scripted, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κινηθείς ελεύθερα, αλλά την μία φορά κατάφερα και κινήθηκα αρκετά εκτός σεναρίου, εστιάζοντας περισσότερο στο Home Cinema aspect της συσκευής.
Το αρχικο setup είναι πολύ πιο απλό από ότι περίμενα. Πριν το βαλεις, σκαναρει το iphone το πρόσωπο σου για να επιλεχθεί το σωστό light seal και δηλώνεις τι βαθμούς έχουν τα γυαλιά σου (αν φορας). Μετά ενας υπάλληλος έφερε την συσκευή, η οποία είναι μάλλον μικρότερη σε μέγεθός από ότι περίμενα. Η ποιότητα κατασκευής είναι premium, κλασσική apple.
Όταν πρωτοφοράς το VP, το calibration γίνεται κοιτώντας κάποια dots και κάνοντας confirm με τα δάκτυλα. Μετα κοιτάς ένα QR code το οποίο κάνει calibration βάσει των βαθμών γυαλιών μυωπίας ή πρεσβυωπίας που έχεις δηλώσει ότι έχεις.
Η πρώτη εντύπωση που έχεις, είναι πως έχεις μεταφερθεί στο μέλλον. Ο χειρισμός του interface μέσω ματιών και hand gestures σου βγάζει έντονα vibes SciFi τύπου Minority Report ενώ το interface είναι polished & super smooth και το eye tracking εντυπωσιακά καλό. Μου θύμισε το shock που είχα πάθει όταν πρωτοεκανα scroll και pinch to zoom στο πρώτο iphone vs τα smartphone της τότε εποχής.
Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο demo είναι το photos album. Εκεί μπορείς να κάνεις browse τις photos και video σου, αυξομειώνοντας το μέγεθός τους σε τεράστια διάσταση και τοποθετώντας τα παράθυρα σε οποίο σημείο του χώρου επιθυμείς. Μετα έβαλαν κάποιες φωτο panorama που πραγματικά είναι game changer για το συγκεκριμένο φορματ αφού καλύπτουν όλο σου το οπτικό πεδίο με τεράστιο μέγεθός. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η αίσθηση των spatial videos που ναι μεν θα ήθελα υψηλότερη ανάλυση και περισσότερα καρέ, αλλά πραγματικά ο εγκέφαλός σου νομίζει ότι βλέπει κάτι που διαδραματίζεται μπροστά σου και όχι ένα video. Μπορώ να φανταστώ πως θα με επηρέαζε συναισθηματικά να βλέπω με αυτό τον τρόπο βίντεο των παιδιών όταν ήταν μικρότερα.
Στη συνέχεια άνοιξα παράθυρο στον Safari, οπού τα γράμματα των websites ήταν ευανάγνωστα το scrolling γινόταν απλά με μια κίνηση των δακτύλων. Ταυτόχρονα άνοιξα 2-3 παράθυρα άλλων εφαρμογών και τα τοποθέτησα σε άλλα σημεία του χώρου, οπού εμειναν καρφωμένα όπως ειχα διαβάσει στα reviews.
Μετά έπαιξα με το immersion mode, οπου γυρίζοντας το digital crown μειώνεις ή αυξάνεις το passthrough. Με τελείως κλειστό το passthough, μπορείς να επιλέξεις κάποιά virtual spaces όπως το φεγγάρι ή τοπια όπως το Monterey, τα οποία είναι εξαιρετικά ρεαλιστικά.
Όταν πλησίαζε ο υπάλληλος της apple κοντά μου, εμφανιζόταν σαν φάντασμα μέσα στο virtual περιβάλλον
Στη συνέχεια, πέρασα επιτέλους στο κυρίως ψητό: στο home cinema. Από την εφαρμογή του Apple TV+, ειδα μερικά αποσπάσματα από ταινίες & σειρές.
Το πλέον εντυπωσιακό για εμένα ήταν το clip του Avatar σε 3D, το οποίο είναι πρωτόγονη εμπειρία για το συγκεκριμένο format, διότι εχει πολύ φως, μηδενικό crosstalk και εξαιρετικά μαύρα και λεπτομέρεια. Κρίμα που πέθανε εμπορικά ως format.
Από 2D είδα αποσπάσματα από παραγωγές του Apple TV όπως το Killers of the flower moon, Silo, Foundation, For All Mankind. Αυτό που δεν περίμενα, είναι πόσο μεγάλη εικόνα μπορείς να ανοίξεις. Κυριολεκτικά επιπέδου IMAX! Συμπωματικά, είχα πάει στο IMAX με laser projection το προηγούμενο βράδυ και το είχα φρέσκο. Υπάρχει μία επιλογή στο apple TV όπου επιλέξεις virtual περιβάλλον. Μια από αυτές είναι το cinema mode, όπου μπορείς να επιλέξεις front row και η αίσθηση είναι πραγματικά ότι βρίσκεσαι σε αίθουσα imax με εικονική αντανάκλαση αμυδρού φωτος στο πάτωμα του σινεμα.
Επίσης δοκίμασα σε non virtual περιβάλλον να μεγαλώσω την εικόνα που φτάνει σε επίπεδα jumbo, να συλλαβίζεις υποτίτλους, αλλα δεν είναι τόσο χρηστικό και απαιτεί και καλύτερης ποιότητας υλικό από το 4K streaming.
Η ποιότητα της εικόνας ηταν oled. Δεν ειδα το παραμικρό pixelization, η ευκρίνεια ηταν πολύ καλή (οσο μπορώ να κρίνω από το υλικό που είδα γιατι δεν ήτανε UHD) αλλά περίμενα υψηλότερη φωτεινότητα. Ήταν αντίστοιχη της oled μου, αλλά πίστευα ότι θα ηταν πιο φωτεινή. Δεν πρόσεξα αν υπάρχουν κάπου στο μενού ρυθμιστικά έντασης.
Τελευταίο μέρος του demo ηταν τα immersive videos που έχουν γυριστεί με ειδικές κάμερες για να εκμεταλλευτούν το VR. Υπάρχει λόγος που το αφήνουν τελευταίο, γιατί είναι εξαιρετικά ψαρωτικό. Βλέπεις αγώνα ποδοσφαίρου με την κάμερα καρφωμένη πάνω από το goal post και νομίζεις ότι είσαι εκεί βλέποντας τον Messi σε φυσικό μέγεθος και σκύβοντας για να δεις την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα .Η είσαι μπροστά από μια τύπισσά η οποία κάνει ισορροπία πάνω σε ένα σχοινί πάνω από ένα φαράγγι και με το χάος από κάτω. Η όταν βρίσκεσαι στη σαβάνα και βλέπεις τους ρινόκερους να κατευθύνονται προς το μέρος σου.
Κάπου εκεί τελειώνει το demo. Βγάζοντας το VP μετα από μισή ώρα δεν ένιωσα κούραση με κανένα από τα δυο straps. Θεωρώ όμως ότι το strap που πιάνει και την κορυφή του κεφαλιού θα είναι πιο καλό για πολύωρη χρήση (το δοκίμασα την δεύτερη φορά). Το δεύτερο ευχάριστο ήταν ότι δεν ένιωσα την παραμικρή ζαλάδα, παρότι πάσχω από ναυτία.
Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το εξαιρετικά χαμηλό latency του passthrough.
Μιλώντας για το passthrough, όταν είσαι στατικός λειτουργεί ικανοποιητικά. Καταλαβαίνεις μεν ότι βλέπεις μέσα από κάμερες και όχι από τα μάτια σου, αλλά μπορείς άνετα να διαβάσεις τι γράφει το κινητό σου ή το ρολόι σου όταν τα φέρεις κοντά. Το πρόβλημα είναι όταν κουνάς αριστερά ή δεξιά κάπως απότομα το κεφάλι, όπου εμφανίζεται ένα περίεργο motion blur. Είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να βελτιώσουν στην επόμενη γενιά.
Αυτό που σκέφτηκα μετά το πρώτο demo ήταν «Τhey are on to something”
Είναι ένα εντυπωσιακό first gen προϊόν, που σου δίνει μια γεύση του μέλλοντος, θέτει το foundation για τις μελλοντικές AR συσκευές, προσφέροντας παράλληλα μια κορυφαία VR εμπειρία. Για να δικαιολογήσει όμως τα (πολλά) λεφτά που ζητάει, χρειάζονται νέες συμβατές εφαρμογές και παραδοσιακές όπως VR games, ενώ δεν θα έκανε κακό να αποκτήσει κάποιά shared experiences με άλλους χρήστες VP πέραν του Facetime.
804f6a19b2dad2e16aa316d000f57879.jpg
Αν είχα 3,5Κ να κάψω, πιθανόν να το αγόραζα ως παιχνίδι και για να απολαμβάνω τρελές ίντσες Imax οπότε μου κάνει κέφι, ακόμα και στο αεροπλάνο. Ίσως σε κάποιο μελλοντικό μοντέλο αφού πέσει η τιμή και μειωθεί το βάρος.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#26   GeorgiosL

GeorgiosL

    iPH Contributor

  • 1.464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/02/2024 - 09:36

Aπό τα πιο αντικειμενικά και τα πιο 'to the point' reviews που έχω διαβάσει. 

 

 

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Vision Pro δύο φορές στο San Francisco, κλείνοντας online ραντεβού στο κοντινότερο Apple Store της Chesnutt Street.
Η διάρκεια κάθε ραντεβού είναι αυστηρά 30 λεπτά, από τα οποία χάνονται στο setup και τις επεξηγήσεις 10 λεπτά, οπότε προφανώς δεν μπορείς να βγάλεις καθοριστικό συμπέρασμα αλλά να πάρεις μία γεύση. Η παρουσίαση είναι scripted, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κινηθείς ελεύθερα, αλλά την μία φορά κατάφερα και κινήθηκα αρκετά εκτός σεναρίου, εστιάζοντας περισσότερο στο Home Cinema aspect της συσκευής.
Το αρχικο setup είναι πολύ πιο απλό από ότι περίμενα. Πριν το βαλεις, σκαναρει το iphone το πρόσωπο σου για να επιλεχθεί το σωστό light seal και δηλώνεις τι βαθμούς έχουν τα γυαλιά σου (αν φορας). Μετά ενας υπάλληλος έφερε την συσκευή, η οποία είναι μάλλον μικρότερη σε μέγεθός από ότι περίμενα. Η ποιότητα κατασκευής είναι premium, κλασσική apple.
Όταν πρωτοφοράς το VP, το calibration γίνεται κοιτώντας κάποια dots και κάνοντας confirm με τα δάκτυλα. Μετα κοιτάς ένα QR code το οποίο κάνει calibration βάσει των βαθμών γυαλιών μυωπίας ή πρεσβυωπίας που έχεις δηλώσει ότι έχεις.
Η πρώτη εντύπωση που έχεις, είναι πως έχεις μεταφερθεί στο μέλλον. Ο χειρισμός του interface μέσω ματιών και hand gestures σου βγάζει έντονα vibes SciFi τύπου Minority Report ενώ το interface είναι polished & super smooth και το eye tracking εντυπωσιακά καλό. Μου θύμισε το shock που είχα πάθει όταν πρωτοεκανα scroll και pinch to zoom στο πρώτο iphone vs τα smartphone της τότε εποχής.
Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο demo είναι το photos album. Εκεί μπορείς να κάνεις browse τις photos και video σου, αυξομειώνοντας το μέγεθός τους σε τεράστια διάσταση και τοποθετώντας τα παράθυρα σε οποίο σημείο του χώρου επιθυμείς. Μετα έβαλαν κάποιες φωτο panorama που πραγματικά είναι game changer για το συγκεκριμένο φορματ αφού καλύπτουν όλο σου το οπτικό πεδίο με τεράστιο μέγεθός. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η αίσθηση των spatial videos που ναι μεν θα ήθελα υψηλότερη ανάλυση και περισσότερα καρέ, αλλά πραγματικά ο εγκέφαλός σου νομίζει ότι βλέπει κάτι που διαδραματίζεται μπροστά σου και όχι ένα video. Μπορώ να φανταστώ πως θα με επηρέαζε συναισθηματικά να βλέπω με αυτό τον τρόπο βίντεο των παιδιών όταν ήταν μικρότερα.
Στη συνέχεια άνοιξα παράθυρο στον Safari, οπού τα γράμματα των websites ήταν ευανάγνωστα το scrolling γινόταν απλά με μια κίνηση των δακτύλων. Ταυτόχρονα άνοιξα 2-3 παράθυρα άλλων εφαρμογών και τα τοποθέτησα σε άλλα σημεία του χώρου, οπού εμειναν καρφωμένα όπως ειχα διαβάσει στα reviews.
Μετά έπαιξα με το immersion mode, οπου γυρίζοντας το digital crown μειώνεις ή αυξάνεις το passthrough. Με τελείως κλειστό το passthough, μπορείς να επιλέξεις κάποιά virtual spaces όπως το φεγγάρι ή τοπια όπως το Monterey, τα οποία είναι εξαιρετικά ρεαλιστικά.
Όταν πλησίαζε ο υπάλληλος της apple κοντά μου, εμφανιζόταν σαν φάντασμα μέσα στο virtual περιβάλλον
Στη συνέχεια, πέρασα επιτέλους στο κυρίως ψητό: στο home cinema. Από την εφαρμογή του Apple TV+, ειδα μερικά αποσπάσματα από ταινίες & σειρές.
Το πλέον εντυπωσιακό για εμένα ήταν το clip του Avatar σε 3D, το οποίο είναι πρωτόγονη εμπειρία για το συγκεκριμένο format, διότι εχει πολύ φως, μηδενικό crosstalk και εξαιρετικά μαύρα και λεπτομέρεια. Κρίμα που πέθανε εμπορικά ως format.
Από 2D είδα αποσπάσματα από παραγωγές του Apple TV όπως το Killers of the flower moon, Silo, Foundation, For All Mankind. Αυτό που δεν περίμενα, είναι πόσο μεγάλη εικόνα μπορείς να ανοίξεις. Κυριολεκτικά επιπέδου IMAX! Συμπωματικά, είχα πάει στο IMAX με laser projection το προηγούμενο βράδυ και το είχα φρέσκο. Υπάρχει μία επιλογή στο apple TV όπου επιλέξεις virtual περιβάλλον. Μια από αυτές είναι το cinema mode, όπου μπορείς να επιλέξεις front row και η αίσθηση είναι πραγματικά ότι βρίσκεσαι σε αίθουσα imax με εικονική αντανάκλαση αμυδρού φωτος στο πάτωμα του σινεμα.
Επίσης δοκίμασα σε non virtual περιβάλλον να μεγαλώσω την εικόνα που φτάνει σε επίπεδα jumbo, να συλλαβίζεις υποτίτλους, αλλα δεν είναι τόσο χρηστικό και απαιτεί και καλύτερης ποιότητας υλικό από το 4K streaming.
Η ποιότητα της εικόνας ηταν oled. Δεν ειδα το παραμικρό pixelization, η ευκρίνεια ηταν πολύ καλή (οσο μπορώ να κρίνω από το υλικό που είδα γιατι δεν ήτανε UHD) αλλά περίμενα υψηλότερη φωτεινότητα. Ήταν αντίστοιχη της oled μου, αλλά πίστευα ότι θα ηταν πιο φωτεινή. Δεν πρόσεξα αν υπάρχουν κάπου στο μενού ρυθμιστικά έντασης.
Τελευταίο μέρος του demo ηταν τα immersive videos που έχουν γυριστεί με ειδικές κάμερες για να εκμεταλλευτούν το VR. Υπάρχει λόγος που το αφήνουν τελευταίο, γιατί είναι εξαιρετικά ψαρωτικό. Βλέπεις αγώνα ποδοσφαίρου με την κάμερα καρφωμένη πάνω από το goal post και νομίζεις ότι είσαι εκεί βλέποντας τον Messi σε φυσικό μέγεθος και σκύβοντας για να δεις την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα .Η είσαι μπροστά από μια τύπισσά η οποία κάνει ισορροπία πάνω σε ένα σχοινί πάνω από ένα φαράγγι και με το χάος από κάτω. Η όταν βρίσκεσαι στη σαβάνα και βλέπεις τους ρινόκερους να κατευθύνονται προς το μέρος σου.
Κάπου εκεί τελειώνει το demo. Βγάζοντας το VP μετα από μισή ώρα δεν ένιωσα κούραση με κανένα από τα δυο straps. Θεωρώ όμως ότι το strap που πιάνει και την κορυφή του κεφαλιού θα είναι πιο καλό για πολύωρη χρήση (το δοκίμασα την δεύτερη φορά). Το δεύτερο ευχάριστο ήταν ότι δεν ένιωσα την παραμικρή ζαλάδα, παρότι πάσχω από ναυτία.
Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το εξαιρετικά χαμηλό latency του passthrough.
Μιλώντας για το passthrough, όταν είσαι στατικός λειτουργεί ικανοποιητικά. Καταλαβαίνεις μεν ότι βλέπεις μέσα από κάμερες και όχι από τα μάτια σου, αλλά μπορείς άνετα να διαβάσεις τι γράφει το κινητό σου ή το ρολόι σου όταν τα φέρεις κοντά. Το πρόβλημα είναι όταν κουνάς αριστερά ή δεξιά κάπως απότομα το κεφάλι, όπου εμφανίζεται ένα περίεργο motion blur. Είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να βελτιώσουν στην επόμενη γενιά.
Αυτό που σκέφτηκα μετά το πρώτο demo ήταν «Τhey are on to something”
Είναι ένα εντυπωσιακό first gen προϊόν, που σου δίνει μια γεύση του μέλλοντος, θέτει το foundation για τις μελλοντικές AR συσκευές, προσφέροντας παράλληλα μια κορυφαία VR εμπειρία. Για να δικαιολογήσει όμως τα (πολλά) λεφτά που ζητάει, χρειάζονται νέες συμβατές εφαρμογές και παραδοσιακές όπως VR games, ενώ δεν θα έκανε κακό να αποκτήσει κάποιά shared experiences με άλλους χρήστες VP πέραν του Facetime.
804f6a19b2dad2e16aa316d000f57879.jpg
Αν είχα 3,5Κ να κάψω, πιθανόν να το αγόραζα ως παιχνίδι και για να απολαμβάνω τρελές ίντσες Imax οπότε μου κάνει κέφι, ακόμα και στο αεροπλάνο. Ίσως σε κάποιο μελλοντικό μοντέλο αφού πέσει η τιμή και μειωθεί το βάρος.


Sent from my iPhone using Tapatalk



#27   GeorgiosL

GeorgiosL

    iPH Contributor

  • 1.464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/03/2024 - 20:00

...

 

Συνημμένα αρχεία






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες