Αυτό που λένε τα reviews είναι ότι το πορτοκαλί είναι ίδιο με το πλαϊνό κουμπί του AW Ultra, για καλό ή για κακό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κυριακο ερωτευτηκα το μπλε!!!!!!!!1
Δημοσίευση Εχθές, 14:09
Αυτό που λένε τα reviews είναι ότι το πορτοκαλί είναι ίδιο με το πλαϊνό κουμπί του AW Ultra, για καλό ή για κακό.
Κυριακο ερωτευτηκα το μπλε!!!!!!!!1
Δημοσίευση Εχθές, 14:45
Φέτος για μένα το ΜΠΛΕ είναι η πιο safe επιλογή, ειδικά αν μπεί κάποια διάφανη θήκη...
Αλλά και το κινητό με την καλύτερη ομοιομορφία με το νέο πλατό (διχρωμία), σε σχέση με τα υπόλοιπα...
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, Εχθές, 14:46
Δημοσίευση Εχθές, 16:23
Εκδηλωση ενδιαφεροντος απο Παρασκευη πρωι στον Κωτσοβολο, με πηραν τηλ για εξοφληση χθες για «εγγυημενη» αποστολη την Παρασκευη. Το μεγαλυτερο ποσο απο επιδοτηση για αυτο και αναγκαστικα στον Κωτσο, θα δουμε τι σημαινει εγγυηση για αυτους
17P 256 Blue
Δημοσίευση Εχθές, 17:59
Ξεκίνησαν να στέλνονται ειδοποιήσεις για παραλαβή την Παρασκευή.
17 Pro Max 512 Deep Blue
Δημοσίευση Εχθές, 18:56
Δημοσίευση Εχθές, 18:58
Μόλις μου ήρθε και η δικιά μου για Air 256 Black
Δημοσίευση Εχθές, 20:16
Δημοσίευση Εχθές, 21:36
Δημοσίευση Εχθές, 21:50
Δημοσίευση Εχθές, 22:18
Εγώ έβαλα στο istorm 15:05 για pro silver 512gb αλλά mail δεν ήρθε. Και πιστευω δε θα έρθει. Άργησα..Κανονικά έρχονται 2 μερες πριν οι ειδοποιήσεις.
Δημοσίευση Εχθές, 22:40
Εγώ έβαλα στο istorm 15:05 για pro silver 512gb αλλά mail δεν ήρθε. Και πιστευω δε θα έρθει. Άργησα..Κανονικά έρχονται 2 μερες πριν οι ειδοποιήσεις.
Δημοσίευση Εχθές, 23:49
Δημοσίευση Σήμερα, 02:06
Δημοσίευση Σήμερα, 06:13
Κι εγώ έχω mail από iStorm για Παρασκευή. 17 pro max πορτοκαλί 256
Δημοσίευση Σήμερα, 07:06
Τι ωρα την εκανες την παραγγελια;
11 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες