Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Γρατζουνιές από θήκη σε iphone 17 pro max silver

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   FAY259

FAY259

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 14:11

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλο το φόρουμ!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας μιας και όσα διαβαζα σε διάφορα site  σχετικά με το θέμα των γρατζουνιών στα 17 pro, το αντιμετωπίζω και εγώ πλεον.

Αγορασμένο 17/2 και από την  πρώτη στιγμή σε θήκη επώνυμης και αξιόπιστης εταιρείας, διαπίστωσα προ μιας βδομάδας ότι έχει κάνει γρατζουνιά περιμετρικά στο κατω μερος περιμετρικα των ενος ηχειου όπως φαινεται και στη συνημμένη φωτό.

Ξεκινάω επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της apple και ενώ είμαστε στο πηγαινελα να ανεβάζω φωτό και να προσπάθω να εξηγήσω οτι τη θηκη την ίδια μάρκα ίδιο υλικό για iphone 11 την είχα για χρόνια (ειχα αλλαξει πανω από 5 λόγω φυσιολογικής φθοράς/κιτρινίσματος) και περιμένοντας απάντησή τους, βάζω άλλη θήκη απο πιο μαλακό πλαστικό και μεσα σε δυο μέρες έχει κάνει νεα γρατζουνια/αποχρωματισμό στο πλαι πλεον.

Εννοείται ότι έχω ξαναστείλει προ ολίγου μειλ με νεες φωτό και ευτυχώς που είχα και φωτό απο όλες τις πλευρές που δεν υπήρχε θέμα πριν μια βδομάδα.

Το θέμα είναι θα βγάλω άκρη?Θα μου το αντικαταστήσουν εφόσον είναι εμφανής αστοχία δική τους?Ειχα δει θέματα με τα μπλε και τα πορτοκαλί, έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?Δίνουμε τοσα χρήματα για να γρατζουνίζονται τοσο ευκολα σε δυο μήνες τραγικό πραγματικά

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2