Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

WinPwn 2.5 beta 2 QuickPwn Tutorial (Jailbreak ONLY - v2.0.2)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   alexpr

alexpr

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/09/2008 - 20:14

Καλησπέρα,

Το είδε το τηλέφωνο με την βοήθεια που μου δώσετε αλλά για να το κάνω Restore στα αρχικά Settings έσβησα τον φάκελο 12 φορές, όσες και οι φορές που έκανε Restart το iPhone. Έβγαζε διάφορα Error αλλά τελικά το επανέφερα.

Τώρα θα περιμένω την έκδοση που θα υποστηρίζει την v2.1.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 10/10/2008 - 18:33

Γειά σας φίλοι μου! Μόλις πήρα το iPhone και έχω μεγάλο άγχος μην κάνω καμιά πατάτα και το κλαίω μετά... Στο κύριο Post λέτε ότι όσοι έχουν το Vodafone 3G δεν κάνει να χρησιμοποιήσουν το Custom του WinPwn και να χρησιμοποιήσουν το QuickPwn. Δεν κάνει ή δεν είναι αναγκαίο? Γιατί σε άλλο site διάβασα ότι το πλήρες Pwn πρέπει να γίνετε με το Custom WinPwn... Επίσης όταν πάω expert mode στο custom με ρωτάει για 3G... Απαντάω όχι? Και δεν μου έβγαλε την ερώτηση Delete bootneuter που αναφέρετε στο post για Experts...Και τέλος όταν κάνω QuickPwn δεν με ρωτάει αν θέλω το Cydia... Αυτό σημαίνει ότι το εγκατηστεί αυτόματα ή ότι δεν το έχει εγκαταστήσει?(κάνω δοκιμές,μην το χαλάσουμε από τώρα)Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?

#18   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/10/2008 - 18:38

Δεν βλεπω το κομματι που λεει οτι δεν κανει να το χρησιμοποιησεις. Μπορεις να το παραθεσεις?

Περα απο αυτο? Τι εκδοση λογισμικου εχεις? Αν εχεις την 2.0.2 σε συμβουλευω να 'πας' στην 2.1 και μετα να κανεις jailbreak με το quickpwn που θα βρεις στο αντιστοιχο φορουμ

#19   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 10/10/2008 - 18:47

Οι χρηστες με κινητα αγορασμενα απο vodafone GR δεν πρεπει να κανουν unlock στη συσκευη τους γιατι ειναι ηδη unlocked.
Απλά ανχώθηκα βρε παιδί μου... Δηλαδή εγώ τώρα άμα κάνω σκέτο Jailbreak με το QuickPwn εγκαταστάθηκε και το Cydia? Και είναι το ίδιο άμα κάνω Custom Pwn και ενεργοποιήσω το 3G? Απλά έχω άνχος γιατί κότσισε και πολλά...

#20   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/10/2008 - 19:14

Το ξεκλειδωμα του iPhone περιλαμβανει 3 μερη οπως θα βρεις στο iPhoneDictionary
Το jailbreak, το unlock, και το activate.
Οι παλιοτεροι χρηστες οταν μιλανε για ξεκλειδωμα αναφερονται στα δυο πρωτα. Οι χρηστες 3G στην Ελλαδα οταν μιλανε για ξεκλειδωμα εννοουνε μονο το πρωτο γιατι τα αλλο δυο στο iPhone 3G στην Ελλαδα ειναι ηδη 'σπασμενα' απο την Apple.
Anyway, για να μην σε μπερδευω, εσυ θα κανεις μονο jailbreak με quickpwn. Ουτως ή αλλως, το unlock του 3G (για τις χωρες που δεν εχουν unlocked 3G) δεν εχει χακαριστει ακομα οποτε ακομα και στο winpwn δεν προκειται να δεις επιλογη unlock γιατι δεν υπαρχει ;) Ελπιζω να καταλαβες. Αυτο που θα κανεις εσυ ειναι να αναβαθμισεις στο 2.1 και μετα να το σπασεις με αυτο http://www.iphonehel...opic,532.0.html

#21   georgiosm

georgiosm

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2008 - 10:49

Καλησπέρα και απο μένα.
1 Ερωτησούλα που όσο και άν δίαβασα το forum δεν την βρήκα :

Πως ξέρω οτι το jailbreak πέτυχε στο 3G ? Έκανα οτι αναφέρετε για το quickpwn μεσω του winpwn το τηλ έκανε reboot , μου εβγαλε τα costume screens στην αρχη..αλλα δεν βλέπω cydia.. Κανένα λάθος δεν έβγαλε κατα την διαδικασία ολα πήγαν ρολόι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited: Τελικά αυτο που δεν ειχα καταλάβει ειναι οτι πρεπει να κάνω restore το ipsw πίσω στο iphone μέσω itunes...

#22   vasilaros

vasilaros

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/10/2008 - 10:16

Ρε παιδια ειμαι αρχαριος προσπαθω να κανω jailbreak αλλα δυσκολευομαι εκανα σωστα τη διαδικασια και στο τελος μ λεει  wait until your i-phone is being jailbroken και μετα κολλαει!!! τι να κανω? ???

#23   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/10/2008 - 10:41

Αναβάθμισε σε 2.1 και χρησιμοποίησε το Quickpwn για 2.1

#24   em1111

em1111

    iPH Member

  • 267 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/10/2008 - 19:37

nice!!!!!!!!

#25   silakos

silakos

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2008 - 11:47

εμενα μου βγάζει Application Error : The application failed το initialize properly ....

παρακαλώ πολύ πείτε μου τι να κάνω ????????

#26   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/10/2008 - 14:06

Διάβασε καλύτερα το πρώτο ποστ. Πρέπει να έχεις το τελευταίο NET framework εγκατεστημένο

#27   silakos

silakos

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2008 - 19:25

σε ευχαριστώ πολύ φιλε τώρα το κατεβάζω και θα σου πω

#28   silakos

silakos

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2008 - 20:04

καλά ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω το DFU mode please hellp

#29   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2008 - 20:10

ακολουθα ακριβως τις οδηγιες που σου γραφει.(στο quickpwn ειναι απολυτως κατανοητες)

#30   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/10/2008 - 21:58

Θέμα εξάσκησης είναι...κάποια στιγμή θα το πετύχεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες