αποριες
Δημοσίευση 03/03/2010 - 20:46
Ad
Δημοσίευση 03/03/2010 - 20:56

http://www.iphonehel...ia-cydia-store/
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:10
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:17

Πρέπει να είσαι καλά ψαγμένος, μην πάς στα γκαβά γιατί θα κάνεις καμοιά βλακεία και θα τρέχεις

Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:19
ριξε μια ματια σε αυτα τα topic.. και θα σου λυθουν οι αποριες..
![]()
http://www.iphonehel...ia-cydia-store/
τα ειδα αυτα αλλα θελω να με βοηθησεις γιατι δεν εχω καταλαβει και πολλα.δηλαδη ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το hackulo.us το εκανα αλλα μου εβγαλε σγαλμα.τι πρεπει να κανω για να το περασω και επισης δεν εχω καταλαβει για το ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω στο pc και στο κιν για να μπορω να βαζω εγαρμογες?
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:21
τα ειδα αυτα αλλα θελω να με βοηθησεις γιατι δεν εχω καταλαβει και πολλα.δηλαδη ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το hackulo.us το εκανα αλλα μου εβγαλε σγαλμα.τι πρεπει να κανω για να το περασω και επισης δεν εχω καταλαβει για το ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω στο pc και στο κιν για να μπορω να βαζω εγαρμογες?
ανοιξε το cydia πηγαινε manage/sourches/edit/add προσθεσε αυτο το repo:cydia.hackulo.us/ και μετα πηγαινε στο search και πατα appsync OS 3.1 και εγκατεστησε το.πρωτου περασεις σπασμενη εφαρμογη κατεβασε μια free απο appstore.
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:45
ανοιξε το cydia πηγαινε manage/sourches/edit/add προσθεσε αυτο το repo:cydia.hackulo.us/ και μετα πηγαινε στο search και πατα appsync OS 3.1 και εγκατεστησε το.πρωτου περασεις σπασμενη εφαρμογη κατεβασε μια free απο appstore.
ωραια το εκανα αυτο.τωρα θελω να μου πεις 1)αν πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στο pc για να μπορω να βαζω σπασμενες εγαρμογες απο αλλες σελιδες στο κιν και ακομα 2)αν συνδεσω το κιν με το itunes θα εχω καποιο προβλημα?
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:51
ωραια το εκανα αυτο.τωρα θελω να μου πεις 1)αν πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στο pc για να μπορω να βαζω σπασμενες εγαρμογες απο αλλες σελιδες στο κιν και ακομα 2)αν συνδεσω το κιν με το itunes θα εχω καποιο προβλημα?
1)δεν χρειαζεται γιατι οι εφαρμογες που θα κατεβαζεις απο τον υπολογιστη θα κατεβαινουν σε μορφη .ipa και ετσι με ενα απλο double clik θα περνουν αυτοματα στο iTunes και μετα απλα θα τις συγχρονιζεις.
2)οχι δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
αν στο κατεβασμα μια εφαρμογης οταν πας να την αποθηκευσεις εμφανιζεται ετσι για π.χ navigon.ipa.zip το μονο που εχεις να κανεις ειναι να σβησεις το .zip και να μεινει μονο .ipa
προσεχε μην αναβαθμισεις σε 3.1.3 γιατι μετα παπαλα το jb.
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 03/03/2010 - 21:52
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:53
1)δεν χρειαζεται γιατι οι εφαρμογες που θα κατβαζεις απο τον υπολογιστη θα κατεβαινουν σε μορφη .ipa και ετσι με ενα απλο double clik θα περνουν αυτοματα στο iTunes και μετα απλα θα τις συγχρονιζεις.
2)οχι δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
προσεχε μην αναβαθμισεις σε 3.1.3 γιατι μετα παπαλα το jb.
ευχαριστω παρα μα παρα πολυ φιλε μου.
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:54
Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:55
Έχει 3g οπότε και στην 3.1.3 να πάει μπορεί να κάνει jb!
ωπ!!! sorry τοτε.πειραματισου αφοβα...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες