Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS με iPhone 3GS δεν ειναίι το ίδιο!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   vezyro

vezyro

    iPH User

  • 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2010 - 14:30

Eχουν περασει απ τα χερια μου πολλες συσκευες iphone 3gs και μαλιστα οι ποιο πολλες με firmware 3.1.2
Mου κανει τρομερη εντυπωση η διαφορα στο hardware απο iphone 3gs σε iphone 3gs.
Οταν λεω διαφορα δεν μιλαω για εξωτερικη αλλα για εσωτερικη!! Στα 3-4 τελευταια iphone 3gs 3.1.2 αγορας φεβρουαριου μετα το blackrain εβλεπα αδυναμο σημα στο gps ,αδυναμο σημα στο wi-fi,αδυναμο σημα τηλεφωνιας!!Αυτην την στιγμη εδω και 2 ημερες εχω στα χερια μου ενα 3gs το οποιο εχει δυνατο σημα σε ολα τα σημεια.Το gps του ειναι παντα στο φουλ και εκει που αλλα iphone τα εβαζα στο διπλανο καθισμα και εψαχναν δορυφορους αυτο βρισκει αμεσως και το κραταει δυνατο.Ειναι τοσο γρηγορο οσο και του hd2!!Το σημα τηλεφωνιας στα ιδια,το wi-fi στα ιδια επιπεδα με το gps!!!


TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???
τι γνωμη εχετε???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/03/2010 - 16:08

Φίλε μου σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή υπάρχει αστοχία υλικού.. Και δει μετά από επεμβαση πάνω του..(jailbreak).. Δεν το θεωρώ περίεργο.. Σαφώς και υπάρχει διάφορα συσκευή με συσκευή.. Όπως και στην κατανάλωση μπαταρίας .. Σε ίδιες συσκευές..

#3   vezyro

vezyro

    iPH User

  • 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2010 - 22:56

Ναι αλλά όλοι πληρώνουν το ίδιο 669€ π.χ. Αλλά δεν έχουν το ίδιο προϊόν.Αλλος βγαίνει κερδισμένος γιατί έπεσε σε καλή συσκευή που θα έπρεπε να είναι όλες έτσι και άλλος βγαίνει χαμένος δίνοντας τα ίδια λεφτά και μένει με τα παράπονα ότι δεν έχει καλό σήμα εκεί δεν κάνει για πλοήγηση κ.τ.λ.
Έχω δει διάφορα ακόμα και στην ενταση εξωτερικού ηχειου από iPhone σε iPhone με της ίδιες ρυθμίσεις και τον ίδιο ήχο!
Όταν όμως δεν υπάρχει πρότυπο και στάνταρ ποιότητας (ραγισμενα πίσω καπάκια και κιτρινες οθόνες) τότε τι να πεις;;
Σίγουρα υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες ανοχές στα κομμάτια και στης προδιαγραφές κατασκευής ενός κινητού αλλά να κάνουν τόσο μπαμ;;

#4   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/03/2010 - 23:06

συμμεριζοντας οσα λες ..πρεπει να λαβεις υποψην σου πως οι συσκευες γινονται στην Κινα.. και περνουν ποιοτικο ελεγχο απο τις ΗΠΑ.. με ο,τι συνεπαγεται αυτο.. εχεις δικαιωμα να ζητησεις αντικατασταση συσκευης σε περιπτωση που εχεις προβλημα.. :)

#5   vezyro

vezyro

    iPH User

  • 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2010 - 23:43

Κοιτα φιλε μου.Δεν εχω παροπονο απ την υπαρχον συσκευη μου(μακαρι να ηταν ολες ετσι!!!) :D αλλα απο της προγενεστερες.Πως θα αποδειξης οτι η συσκευη που εχεις δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι??Θα σου πουν ετσι ειναι απο την μανα της.Σιγουρα θα εχεις δει οτι για εμφανες προβληματα οπως τα ραγισμενα καπακια (τα οποια την πρωτη μερα ηταν καλα και μετα απο 1-εβδομαδα,μηνα εκαναν ρωγμες)δεν ηταν ευκολα να τα αποδηξεις λεγοντας σου ο καθε υπαλληλος του καταστηματος οτι το εκανες εσυ,σου επεσε κατω,το πιεσες στην τσεπη σου και κατι τετοια.Ακομα και αυτοι με τα κιτρινισμενα iphone αν και οταν καταφερναν να κανουν αλλαγη επερναν παλι το ιδιο η και χειροτερο! :mad:

#6   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/03/2010 - 00:13

εχουν συμβει.. ολα αυτα που λες.. ομως ο αγοραστης .. εχει καποια δικαιωματα.. που πρεπει να τα διεκδικει.. πχ.. σου λεει το παραπανω ο υπαλληλος πως σου επεσε.. ενω πραγματικα δεν σου εχει πεσει; του λες πολυ απλα.. το συμπερασμα που εβγαλες σε παρακαλω γραψτο μου.. σε ενα χαρτι.. με το ονοματεπωνυμο σου.. και ακολουθεις κοινοποιηση παντου.. οπως.. ΙΝΚΑ, APPLE.. κεντρικα της αλυσιδας.. και φυσικα και σε δικηγορο.. πριν τα κανεις, αφου παρεις το χαρτι, του αναφερεις τι θα κανεις.. και μετα βλεπεις .. τις περισσοτερες φορες μαζευονται και σου κανουν αντικατασταση χωρις δευτερη κουβεντα.. δοκιμασμενο.. ποιο παλια.. σε NOKIA που απο μια πλευρα δεν εφαπτοταν σωστα.. :)




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες