Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone από Wind?


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   thimios8663

thimios8663

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/02/2009 - 20:19

Καλησπέρα,οχι οτι είμαι ακόμη αλλα θέλω να γίνω ενα απο τα νεα σας μέλη-κ'ατοχος iphone!Στην πορεία όμως παρουσιάζονται κάποια μικροπροβληματάκια που προς το παρών έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση και οχι με κάποιο κατάστημα vodafone  ;D  ;D Ας αρχίσω λέγωντας σας πως εχω επιδότηση στην WIND περίπου 350 €€.Περίμενα τόσο καιρό το 5800 της ΝΟΚΙΑ και γλυκοέβλεπα και το iphone,πιο πολυ κόλλαγα στην διαφορά τιμής..Και πριν απο λίγο με πέρνει τηλ ενας υπάλληλος απο την WIND και μου λεει πως την τριτη θα ειναι στην WIND το 5800,ενω δήλωσε άγνοια για το πότε μπορεί να φέρουν το iphone..Μετά απο λίγο όμως μου είπε πως μπορεί να μου βρεί το iphone,να μπει μεσω επιδότησης(=γλυτώνω τα 350€)αλλά δεν θα έχει εγγύηση απο την εταιρία τους.Υποθέτω λοιπόν θα το φέρει απο το εξωτερικό!

Και αφου διαβάσατε την ιστορία μου έχω 2 ερωτήσεις,1)μέχρι πόσα €€ θα μου προτείνατε να δώσω,υπολογίζοντας βέβαια πς με αυτόν τον τρόπο δεν πάει χαμένη και η επιδότηση μου και 2) τι εγγύηση μπορώ να έχω εγω?και που θα πρωτοτρέξω αν "χτύπα ξύλο" παθει κατι..Περιμένω τις συμβουλές σας!!

Θύμιος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   alexrom338

alexrom338

    iPH newbie

  • 69 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/02/2009 - 22:05

Εγω ειχα επιδοτηση απο τη wind και μου το αγορασαν απο τη vodafone κανονικα. Με αποδειξη και εγγυηση. Και μου το περασαν στην επιδοτηση. Μην ψαρωνεις. Απαιτησε το. Γινεται αμα θελει να σε βοηθησει. Φαντασου οτι εμενα το κανανε στις αρχες που δεν ηταν και ετοιμοπαραδοτα. Οτι χρειαστεις πες μου να σε βοηθησω.

#3   thimios8663

thimios8663

    iPH newbie

  • 70 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/02/2009 - 22:14

Κατ Άρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..Τώρα με πριζώνεις άσχημα με αυτό που μου λές.Πώς γίνεται δλδ αυτό?Και εσύ εδωσες το υπόλοιπο της επιδότησης κανονικά?Γιατι εμένα μου έδωσε να καταλάβω πως είναι αρκετά δύσκολο,και θα δούμε και δεν ξέρω και τέτοια...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες