Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

MCleaner


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Noobios

Noobios

    iPH newbie

  • 83 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/03/2009 - 11:21

Καλημερα παιδες. Ειμαι λιγο καινουριος στο forum αλλα εχω κανει το homework μου οσο μπορω. Αυτο που δεν ειδα ειναι κανενα ποστ για το MCleaner που ειναι app τυπου iBlacklist.

Εγω απλα ψαχνω κατι να λυσω το προβλημα του sms privacy το οποιο αυτη την στιγμη αποτελει κ το μονο προβλημα που εχω οσο αφορα την χρηση του iphone. Δοκιμασα bitesms αλλα μετα απο μερικες μερες χρησης της cracked εκδοσης απο xsellize μου εσκασε η γκρι οθονη που ενημερωνει οτι χρησιμοποιεις pirated version κτλ. Δοκιμασα το PYSL μετα αλλα δεν μου εκανε δουλεια. Intelliscreen πολυ βαρυ για το σκοπο που το ηθελα εγω, iblackout δεν υπαρχει cracked οποτε κατεληξα στο MCleaner.

Το προβλημα ειναι οτι αμα βαλεις την επιλογη sms preview στο off...οταν ερχεται sms και εισαι με σβηστη οθονη σε standby..ακουγεται ηχος κ δονηση αλλα δεν αναβει η οθονη. Αν ανοιξει γραφει κανονικα μονο το ονομα του sender κ απο κατω Text Message. Εχει κανεις καμια αλλη λυση για το προβλημα..εκτος φυσικα της πατεντας με το lock καθε φορα που μπαινει σε αναμονη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες