Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Κόλλησε η κάρτα SIM και δεν ανοίγει το πορτάκι!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   udese

udese

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 11:18

Χαιρετω μιας που ειναι και το πρωτο μου μηνυμα.

Το προβλημα μου ειναι το εξης: εχω καιρο ενα iphone 3G. Ειχα βγαλει-βαλει πολλες φορες την καρτα μου SIM στην ειδικη υποδοχη του τηλεφωνου χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
Σε καποια φαση προσπαθησα να βγαλω την καρτα μου αλλα ματαια. Το πορτακι δεν ανοιγει με τιποτα με το ειδικο εξαρτημα του τηλεφωνου. Ανοιγει προς τα εξω 1 περιπου χιλλιοστο και φρακαρει εκει. (ξαναμπαινει παλι εντελως μεσα αν το σπρωξεις μετα...απλα δεν ανοιγει εντελως ωστε να βγαλεις την καρτα απο μεσα).
Δοκιμασα ακομα και τα γυναικεια τσιμπιδακια για να τραβηξω εξω τη θηκη αλλα ματαια. :lol:
Η καρτα SIM μου ηταν πολυ παλια και ειχε ενα πολυ ελαφρυ σκευρωμα λογω χρονου και φανταζομαι οτι αυτος ειναι ο λογος που εχει φρακαρει καπου μεσα και δεν ανοιγει.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα, γιατι αυτο κραταει μηνες και αν και ηλπιζα, δεν ξεμπλοκαρε απο μονη της. Υπαρχει η δυνατοτητα να το παω καπου το κινητο να μου το ανοιξουν και να μου βγαλουν αυτοι την καρτα; Μπορω με καποιο τροπο να ανοιξω εγω το κινητο και να φτασω στο σημειο που ειναι η καρτα; (Δεν θα το προτιμουσα σαν λυση αλλα αν ειναι η μονη επιλογη...)

Οποιος μπορει να βοηθησει σε κατι, ευπροσδεκτος!

ΥΓ Το κινητο μου λειτουργει κανονικα. Απλα μου δημιουργει προβλημα το οτι δεν μπορω να αλλαξω καρτα αν καποια στιγμη θελησω!

Τελευταία επεξεργασία από: udese, 19/05/2010 - 11:23


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 12:02

Τίναξε το με το δάχτυλο σου πάνω,μπρος και πίσω στο σημείο εκεί μπας και ξεφρακάρει. Δηλαδή στο σημείο της SIM γιατί μπορεί να έχει βρεί κάπου και να μην κινείται όπως είπες. Αλλιώς πήγαινε το στο Γερμανό ή Vodafone.

#3   udese

udese

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 12:16

Εχω κανει διαφορες προσπαθειες αλλα χωρις αποτελεσμα. χειρονακτικα δεν λεει να ξεκολησει!
οσο για εταιρια ειμαι στην Cosmote η οποια οταν ειχα παει (μιας που αλλαζα πακετο συνδεσης και φοβομουν οτι θα επρεπε να αλλαξω και καρτα... ευτυχως οχι) μου ειπαν οτι δεν ξερουν αυτοι τι να κανουν και οτι πρεπει να απευθυνθω στην Apple!
Ζω προσωρινα Θεσααλονικη και δεν ηξεραν καν αν υπαρχει καποιος υπευθυνος της εταιριας. Σε ενα καταστημα που υποτιθεται ειναι APPLE στο κεντρο της πολης και πηγα μου ειπαν οτι πουλανε μονο Υπολογιστες και...θηκες για iphone! Μπαχαλο!

#4   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 12:20

δοκιμασε μιαλεπτη ζελατινη.. να την βαλεις παραλληλα με την καρτα.. μηπως σου βρισκει το χαρτονιτης καρτας.. και εαν εχεις σπρει αερα φυσιξε το θα ξεκολλησει δεν μπορει.. :)

#5   udese

udese

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 12:35

Μα, δεν ανοιγει το πορτακι, αυτο ειναι το προβλημα! Ισως να μην εγινα εγω κατανοητος...οταν βαζω την ειδικη "βελονα" στην υποδοχη για να ανοιξει το πορτακι της ΣΙΜ, αυτο βγαινει προς τα εξω μολις 1 χιλλιοστο και μενει εκει! Δεν δημιουργειται καποιο ανοιγμα ωστε να βλεπω μεσα η να βαλω καποιο αντικειμενο.

Το θεμα μου ειναι αν μπορω βασικα να το παω καπου που να μπου ανοιξουν το κινητο (με ασφαλεια) και να βγαλουν την καρτα εκ των εσω ουσιαστικα. Γνωριζει κανεις που να ζει Θεσσαλονικη (καταρχην) καποιον αρμοδιο (αντιπροσωπο) της Apple/iPhone;

Μονος μου δεν βλεπω να τα καταφερνω...το παλεψα αλλα δεν.

Τελευταία επεξεργασία από: udese, 19/05/2010 - 12:36


#6   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2010 - 12:53

καταλαβα το προβλημα γι αυτο σου ειπα λεπτη ζελατινα.. για να γλυστρισει.. εαν γινοταν.. αλλιως φυσιξε το με αερα.. πηγαινε σε εναν γερμανο.. λογικα θα σου το ανοιξουν.. οχι εσωτερικα.. αλλα απο την υποδοχη.. της καρτας.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 19/05/2010 - 12:53





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες