Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

iPhone 2G Unlock


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/05/2010 - 23:52

εχω ενα 2G εκανα αναβαθμισι απο 312 σε 313 και μαλλον εχει κλειδοσει τι μπορω να κανω?

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/05/2010 - 23:56

Μπορείς να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό κάνοντας jailbreak και unlock

http://www.iphonehel...g3g-windowsmac/

#3   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/05/2010 - 23:58

ειναι απο εξωτερικο μαλλον εχω απελπιστει!!! τι τιν ιθελα τιν αναβαθμισι

edit: ποια εκδοση θα κατεβασω τιν 312 η τιν 313?

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 22/05/2010 - 00:04
Προσθήκη από διπλό post


#4   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/05/2010 - 00:02

διάβασε προσεκτικά τον οδηγό .. Θα κατεβασεις την 3.1.2 για να γίνει jailbreak στην 3.1.3..

#5   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/05/2010 - 09:30

Πρέπει να έχεις περασμένη την 3.1.3

#6   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/05/2010 - 14:08

ευχαριστω παιδια το ξεκλιδωσα με επυτιχια

#7   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:03

εχω ενα iphone 3g και μολισ ανοιγει δειχνει μονο το σιμα τις apple μαλλον εχει κλειδωσει τι μπορω να κανω?

#8   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.102 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:04

Απο που ειναι αγορασμενο φιλε μου?

Edit:Δες εδω και κανε αυτα που λεει και σε μια ωριτσα το πολυ θα εισαι ετοιμος.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 24/05/2010 - 22:05


#9   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:06

..να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες..
το ειχες καιρο το ανοιξες και δειχνει το μηλο?τι ακριβως συμβαινει..

#10   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:07

εχω ενα iphone 3g και μολισ ανοιγει δειχνει μονο το σιμα τις apple μαλλον εχει κλειδωσει τι μπορω να κανω?


εαν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα με τον οδηγο που σου εδωσε ο Παρης.. θα γινει.. εαν ειναι απο εξωτερικο.. θα λειτουργησει μονο ως ipodtouch.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/05/2010 - 22:17


#11   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:16

οταν δεις τα παραπανω post απαντησε μας απο που ειναι αγορασμενη η συσκευη σου,και ποσο καιρο ειναι σε αυτην την κατασταση..διοτι αν δεν ειναι περασμενη η εκδοση 3.1.3 μεσα μπορεις να το σωσεις και να το χρησιμοποιησεις και ως τηλεφωνο

#12   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:18

λοιπον μπορεσα και τ συνδεσα τωρα με τ itunes και εκανα restrone και update το κινιτο ειναι απο εξω

#13   georgis2145

georgis2145

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:19

διεκοψα τωρα το restrone και update γιατι πιγε να περασει τιν 313

#14   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.102 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:19

Εαν δεν εχει τελειωσει βγαλε το να το σωσουμε και να το εχεις και σαν τηλεφωνο γιατι αλλιως θα το εχεις μονο σαν iPod...

Edit:Xαρη αναλαμβανεις? γιατι θελω να την πεσω επειδη εχω ταξιδι σε λιγακι.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 24/05/2010 - 22:20


#15   macmaniac82

macmaniac82

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 22:19

αν μας ειχες απαντησει 5λεπτα νωριτερα οτι ειναι απο εξωτερικο θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και ως τηλεφωνο..
EDIT..Παρη θα δω τι μπορω να κανω ;) καλο βραδυ διαφορετικα και αυριο
ναι το προσεξα.. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 24/05/2010 - 22:23


Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες