Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone.org.hk


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   panagiotisfr

panagiotisfr

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/04/2009 - 12:50

Αφού τελειώσαμε με το "ξεκλείδωμα" θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι ακόμα για να μπορέσει το iPhone να δεχτεί τις εφαρμογές.

Αυτη η εφαρμογή κάνει για 2.2.1 έκδοση?

Ανοίγουμε την εφαρμογή Cydia και πηγαίνουμε στην δεξιά καρτέλα που λέει Manage και μετά επιλέγουμε Sources. Πατάμε πάνω δεξιά το κουμπί Edit και μετά πάνω αριστερά το κουμπί Add και στο πεδίο που ανοίγει πληκτρολογούμε http://www.iphone.org.hk/apt/ και πατάμε Add Source.

Μετά από αυτό πηγαίνουμε στην καρτέλα Changes και επιλέγουμε για εγκατάσταση το MobileInstallation Patch (Install πάνω δεξιά και στη συνέχεια Confirm), αν δεν το βρίσκετε πηγαίνετε στην καρτέλα Search και κάντε αναζήτηση. Αν δεν κάνει από μόνο του το κινητό επανεκκίνηση κάντε χειροκίνητα και αφού επανεκκινήσει θα είναι έτοιμο να περαστούν οι εφαρμογές.

Το μόνο που κάνετε μετά είναι να ανοίξετε το iTunes και να κάνετε διπλό κλικ στις εφαρμογές που θέλετε ώστε να περαστούν στο iTunes.
Μετά πηγαίνετε στην κεντρική οθόνη του οθόνη του iTunes όπου δείχνει τις πληροφορίες για το iPhone και έχει τα κουμπιά Update και Restore. Από εκεί θα επιλέξετε την καρτέλα Applications και θα επιλέξετε είτε το All Applications αν θέλετε να περαστούν όλες οι εφαρμογές που έχετε επιλέξει, είτε το Selected Applications αν θέλετε να περάσετε κάποιες συγκεκριμένες.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Μαζί με τις "σπασμένες" εφαρμογές θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσετε στο iPhone και μία γνήσια (έστω και δωρεάν).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/04/2009 - 15:44

Εεε πιστευω πως δεν εχουμε την αναγκη του εφ'οσον εχουμε το miPatch.Ευχαριστουμε για την πληροφορια παντως.

#3   Lan

Lan

    iPH Member

  • 278 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2009 - 13:27

το εκανα και δουλευει πολυ σωστα!
θανκςςςςςςςς  :P

#4   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:24

Μπορεί όντως αυτό να γίνεται και από άλλα sources αλλά εγώ συνιστώ το συγκεκριμένο γιατί έχει και cheats για games (πχ Zenonia, αλλά εγώ δεν το έχω βάλει), διάφορα apps (πχ Rename) και άλλα πολλά!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες